<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 太平山下真係咁多老親~但我冇計~呵呵!!有人想要佢icp嗎?
返回列表 回復 發帖

太平山下真係咁多老親~但我冇計~呵呵!!有人想要佢icp嗎?

之前d內容唔見左0.0
) P1 N# Q" O) z  D+ c" |# g7 X$ ~日期與時間: 03/27/2006 06:16 PM
1 g: O  e  P. H1 m6 [1 h# T- _8 l你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
; \9 Y: ^3 L0 T9 R% x( Zok ^^  睇到& Z, L) |4 T* o# [( ]) `' O
日期與時間: 03/27/2006 06:16 PM
5 ?! E3 c, W- }  i你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
" b+ {+ T! P: k( B0 j; j你阿媽why會變到咁嫁?
# P, Y; P5 H# Y& @7 d* m日期與時間: 03/27/2006 06:19 PM
$ O  \( [8 y! l- U( A) l你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
- Y: [6 z8 B, \/ H8 L我係屋企好似坐監咁啊,好煩...好辛苦呀我好好煩 我有好多野要同你講呀% }) D7 @, M( A# H4 P; W, n/ P. j: L% o# \
日期與時間: 03/27/2006 06:19 PM
; T; s4 Z5 e; |' \; Z- c! c你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
& X8 O2 a1 }/ v5 n2 G4 r好呀# @: h$ f+ A; `' r8 x+ y: v
日期與時間: 03/27/2006 06:21 PM
* Y, d' s) v4 U; X- J# z你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~6 c3 `8 s) S, i6 E- N0 n* I
你唔好見怪呀,我知我媽一直都好錫我,但我都好唔想呃佢,我之前真係一路都冇呃過佢架 我又唔可以失去你呢個朋友.. 我唔想我媽難過,但佢咁樣我又好傷心呀,我好矛盾呀...
6 s7 }( @7 T: ?  B) c  s" d8 n日期與時間: 03/27/2006 06:23 PM5 X# Y, \" f3 b0 L( I: c
你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
) h" S* D% O7 u3 x' Ysor我要食飯啦~. E+ J$ \$ x, o6 t" v5 p- b' D- ?
日期與時間: 03/27/2006 06:23 PM
. g3 d. K- g$ y# a. f  q4 Q" C! ?你已經send訊息去 水煲~~B ~~~. U9 m- j$ T1 @8 e$ ~! B
等我3-4個字
+ N( d7 L7 C+ h日期與時間: 03/27/2006 06:23 PM
4 C7 p+ d% T3 \) M6 O, F" \0 ~5 T9 o你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
) c3 S" i6 j. N+ M1 |0 F$ T/ V好快
/ \4 U/ P8 j) I) F日期與時間: 03/27/2006 06:23 PM
) J& f" G' [$ I: N4 c* j& P你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~& J; X; B$ |6 u6 `- p
我同媽傾過, 佢唔係唔比我拍拖, 但佢一講到icq識, 就好激動, 所以我真係唔敢講我地係icq識, o個時我又諗唔到講咩, 咁我之前同媽咪係旺角睇左學結他d野, 咁我咪話你係我同學既friend, 都係遲d一齊係上次睇間野學結他既…- I' Y! f1 K5 U( j
日期與時間: 03/27/2006 06:28 PM
8 c4 E. \8 ?/ M; r- C你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
- a+ j/ i! q. K佢唔信我, 但我死都話唔係icq識, 我地遲d一齊學野既, 佢又冇我辦法… 嘈左好耐, 最後佢話要睇到報左學結他張收據先比我同你一齊, 咁我未報架,我埋話張收據係你度keep住咯.. . .如果我講大話就以後唔比零用錢我, 同唔比我出街…6 H" K  S! o( |+ U0 R- C: Z
7 T( l& S$ l1 q8 |; N你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~: R5 ~9 j% T! {0 p6 y, |! X2 m/ M
好啦( I& h' F5 ^) L8 e' V3 G1 v
* d7 M) P  F1 C4 X你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
" Q- m5 n0 J& ~+ Y" h4 z我等你 
9 h  [, E( _8 ^7 s% A3 Y8 o日期與時間: 03/27/2006 06:41 PM6 t; Y) X9 l; G1 N4 V4 K9 F4 O
你已經send訊息去 水煲~~B ~~~& @2 d: a* Y! n. k
人在嗎0 G# j5 O0 h4 G  W: E! c# D
日期與時間: 03/27/2006 07:34 PM; y" x  v+ r8 }% g/ U7 x
你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
  h: Y( z; r2 f8 {0 v2 M5 zhi* h5 ?- y: Z+ s1 ?+ @6 p) {
日期與時間: 03/27/2006 07:35 PM
. W; ~) J7 ?" E* v& y# f你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
* N2 W! e6 W+ N& p. `; ihi! s  u( z) K& X
日期與時間: 03/27/2006 07:36 PM
9 d: c9 ?0 P' V& I( J7 t0 I& N你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
: ^# t- j5 v! G6 f+ R+ l食飯未
6 f! v. S. j" J+ S( a日期與時間: 03/27/2006 07:36 PM5 `. V$ W9 ?  Z: r
/ b3 |* p1 |% A; z; G7 n食完! c; ]1 O2 K* q
日期與時間: 03/27/2006 07:38 PM3 p. k6 B0 Q& z+ A3 A. W
6 d7 l0 e' T+ _我真係希望同你一齊繼續做朋友.希望可以同你試下拍拖,., 到左而家咁… 你會唔會唔理我呀?" S" o; @+ q2 [" r- J2 b+ X4 B7 @
日期與時間: 03/27/2006 07:38 PM
* y0 \, F& Z  Z/ }' G  f" t( o你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
* O4 ?& ~  o9 ^8 X! L% k$ i唔會唔理你~但....我同你都冇見過面~
0 Y0 y+ a) H, d. u. }  h; ?0 ]日期與時間: 03/27/2006 07:40 PM
* I( Z& I+ h0 J+ V3 Q0 V$ v你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
& E/ E8 [3 Q4 b我地大家冇見過大家… 但我唔係一個介意外表既人, 就算你肥, 醜樣, 矮… 我都唔介意 做朋友係講心架,咁你係驚我生得丑,你好介意外表架?
. _- H4 B* ^5 m+ u+ D. F日期與時間: 03/27/2006 07:40 PM
" Z. x( F; r) U! _3 s你已經send訊息去 水煲~~B ~~~8 U6 ~: x+ w0 J( l) D+ z5 k7 B! b
唔係呢個問題......9 |2 {6 v2 ?- |3 o* a+ b# ?# M- i
日期與時間: 03/27/2006 07:41 PM
" U9 I: M! u- v3 c( W) K& M  j你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
& v1 u0 j1 S4 N  P; w係我地相識唔耐~
" N! i5 X+ n4 P" g6 {7 p對對方又唔太了解% R3 J5 |+ J; V! j- P- @5 X2 j  e
日期與時間: 03/27/2006 07:44 PM7 B0 t! ~7 g$ ]3 ~' a8 C) k
5 G1 A" q0 x* ?我都想知你多d . . .但我地而家唔係係度就可以理解到大家架
+ X( ?/ j" Y- f' w' N日期與時間: 03/27/2006 07:44 PM
' ~1 w5 A, v9 ]& a, Z8 a你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~+ s) z8 D) E* G* v4 P
我地不如見面傾 ?
( h$ M0 b4 n, Z; s- b日期與時間: 03/27/2006 07:45 PM7 V, a8 q  x, i) q
" r! ~& _: ]2 F8 h8 O( C7 f你住話?
9 w) `4 Y# h" l4 _$ ~/ W4 z& j/ D0 ~日期與時間: 03/27/2006 07:46 PM
( E0 n0 H4 n9 x3 f! K6 t+ f你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
# J6 |+ x+ O& F9 J5 i! G而家最緊要就係證明比我媽睇我地真係一齊學結他, 學結他o個度三千幾蚊…… 我會將d錢還返比你架… 可唔可以為左我陪我去學一次呀?  T$ V$ A, y3 k/ T

3 z! t4 n. n  r$ o你去幫我報住先好嘛?.....
+ H$ ]$ o+ B4 a日期與時間: 03/27/2006 07:48 PM
& Q. j2 K, y1 m2 I你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
; q7 V0 B0 M. Z8 k1 m3千幾......6 Z1 f# J9 Z3 Z' J
本來都有2千幾~( A2 K- J, M4 W3 W6 s. p
但買左mp4同cd得返4百蚊..........
$ Y( l9 }/ [, F8 L; K  g. j日期與時間: 03/27/2006 07:52 PM
$ `7 p- _6 N4 X* V, a9 D5 `你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~6 H8 }/ @: S" a( R
我send個網比你呀,你睇完之後叫我呀 www.newmusicpro.com,GS722-51 o個班
3 X2 Y7 d, J' m) t# }/ z, @日期與時間: 03/27/2006 07:53 PM
$ t# w) L9 W( D) r8 I/ ]: S. B你已經send訊息去 水煲~~B ~~~( S: N  ]! [; [) P; b0 G
入到去睇咩?/ t/ f! n6 O& X' ~& v
日期與時間: 03/27/2006 07:55 PM
3 m( B0 @5 B2 k& C* n你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
3 y5 g+ `# D, g6 V+ XGS722-51 2006-05-07 逢星期日2 d0 M4 n+ ^% D! _8 [$ d. B: M: z
22:00.~23:00 5 木結他 ?
- x5 ^! S4 K' B$ A$ ^日期與時間: 03/27/2006 08:04 PM
2 ?- a% c# {/ O) }  j你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~2 I3 ?5 j& |+ _  R9 q7 D7 C3 o
係 
$ ?. r: B* M' p* l+ x日期與時間: 03/27/2006 08:04 PM( f5 }) F. y$ ?
你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~9 f! L5 f$ V  B+ z" @' \
點啊
# L: S* j) D, e" [日期與時間: 03/27/2006 08:05 PM
4 J, i" w) n5 C4 A2 Z! g; J你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
0 v# R! t6 r2 h/ S# l; W我睇完~咁即係點?$ {4 E1 a/ N; v- I
日期與時間: 03/27/2006 08:06 PM
. r) V3 H: {: p0 R. L你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~- y* E3 C7 O; ?3 u8 Z
之前問過架喇,要個人全名同個聯絡方式...我個名  鄭冬瑤    電話 -64305030
% ^- V, V7 D2 r; _日期與時間: 03/27/2006 08:06 PM/ g# T; G3 e# a
( `* m4 F0 d# K6 b1 h?
  H: K( s" ~# F6 a* s, `日期與時間: 03/27/2006 08:08 PM' \4 _; a* Y/ {5 H9 q7 K1 u/ ]
1 J6 n5 K9 S( q0 B5 z  T你想我點?* U( @' B! ?) Q" S% S2 b7 |' ]/ i& P2 x
日期與時間: 03/27/2006 08:10 PM& u; h6 g$ a( F  W, P* q# V
你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~3 |: e& R, O4 A" X7 h4 Z  n7 H
咁你最快可以幾時報到呀?我想快d見到你,報完拎比媽睇張收據我地就可以光明正大咁聯絡,可以繼續交往.... 如果有緣份我地埋可以開始拍咯︿ ︿如果唔係,我地做住朋友先都好. .
3 u6 f! Y. S- k0 E* ~日期與時間: 03/27/2006 08:11 PM8 r6 ]0 \" R$ g) {( z7 d/ C
1 F1 I) q' H0 D) j我off啦~聽日再傾
4 ?) i( U3 H2 B" N' r6 d) p日期與時間: 03/27/2006 08:12 PM
4 ]8 H1 q( d' X0 _你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
0 B* o9 y9 ~% ^$ Q8 S:'(' Z9 J0 l% d4 L7 m: X/ D
日期與時間: 03/27/2006 08:12 PM: F) S  X2 _9 ]1 F. s8 N
3 H" ^& b# c- d4 @* B% A9 g% \: `]潫J
/ p% ~  A( f$ a; t8 `9 O! b日期與時間: 03/27/2006 08:15 PM
+ h# b$ @% E* D- Z  K/ i# Y$ C你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~1 h+ h1 t! E. T0 z
here?
' Z7 A) q8 |! X+ y$ K日期與時間: 03/27/2006 08:15 PM1 o* u" L* S- u" y: S" _' z
5 ^& G  ^9 o& i9 z6 vS螖S
4 K% D, z- j! x/ L日期與時間: 03/27/2006 08:15 PM3 I! p9 h: o4 t! n
你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~9 S  n3 U( \6 `; M
wait  you
6 a& u7 C- o: B) O* G" Q( t+ A" G日期與時間: 03/29/2006 02:35 PM/ S$ ]" `# j6 c3 g" U& x( f9 Z
" Y2 L/ Q+ O" X) H; B+ Q/ W1 _hihi
1 r* F. r5 o8 ^" {日期與時間: 03/29/2006 02:35 PM
# R$ U; s6 t. s2 ?你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
, y- G& z% i7 Whi* n6 y' j" H6 U& W1 v$ V
日期與時間: 03/29/2006 02:38 PM
+ p" c& ?3 O8 H" W( ~( y5 M9 l& l3 E! }: i你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~" f5 D7 Z/ g" B# o% W/ Q+ t
你琴日冇黎" v6 f$ r# F: y( z! j
日期與時間: 03/29/2006 02:38 PM
6 {3 P1 \) Z3 O8 i$ L你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~% h% P9 d; k: Z, Y! z& J" p: H
你而家係邊度呀
5 `; n# I1 K, T2 W4 ]6 r# t4 L日期與時間: 03/29/2006 02:38 PM& w+ ^/ o4 ~, O' M
你已經send訊息去 水煲~~B ~~~1 I" V7 g2 Y. t
屋企
+ u! w) G: r7 R, Y$ C日期與時間: 03/29/2006 02:39 PM
+ A! v; k/ k6 m( z: R  i( m( [你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
) [( t7 m( d. v- \/ o. q, A& u' d# d* `點解我睇唔到你講?$ e8 x( j- U& f: ^# o4 n% I1 B
日期與時間: 03/29/2006 02:39 PM
) X3 q( R* n, N% T, a+ O: h你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
/ P! }0 A. g4 x! x8 z! k  y亂碼喎 . ..
5 H6 M! \2 r% s日期與時間: 03/29/2006 02:39 PM
! v5 ^) b3 ?) d- T& a你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
4 c% i3 t$ W' U......! o: M9 D7 ?( }$ |9 q
日期與時間: 03/29/2006 02:39 PM
5 {2 u; g6 t( K; Q) W1 Q6 Q你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
, }# M( \1 E# X/ U& ^: Z* Q真的嗎?7 |$ n& |! S" h4 ^1 D
日期與時間: 03/29/2006 02:41 PM
0 z$ a! L$ g8 `$ U你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
4 x$ }/ i4 T3 y. u; S9 r* N而家ok" N6 Z9 F. ^4 u: r, R
日期與時間: 03/29/2006 02:41 PM4 @0 P1 T5 b  m
; E; Y9 \5 T4 l  P睇到嗎?
; H2 {  d; T- ^1 F7 P5 e日期與時間: 03/29/2006 02:42 PM" z: B& g9 I/ [3 g
5 ?. J  Y( Z  ~3 G睇到
# G- A: r. A7 L; K日期與時間: 03/29/2006 02:42 PM& N  Z1 s/ k4 M4 ?0 t" W. T* t
你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~/ a% w' D9 z0 }  C: V
我比左我個名你喇,你仲記唔記得呀
* V0 N  x& \8 p0 w, n- @5 O日期與時間: 03/29/2006 02:42 PM
3 w9 ?$ v) M7 r2 g' W" X+ a你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
" m2 `! ?  P% Z1 I: y1 J" }你今日搵到時間去報 ?
/ F5 e, R# L) Q" X! h* e+ K日期與時間: 03/29/2006 02:45 PM% W0 E0 z7 I: f' |
0 j. u$ d  r# O# n2 U" f7 I我話左我冇咁多錢呀
7 I0 L) }" v7 ^$ H5 H' _* \# m日期與時間: 03/29/2006 02:46 PM  {" B0 t4 N) X) ?( C
你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~/ Z( y: u3 [2 T; z
你邊度有講 ?
' h1 C1 n! i+ h; a+ c日期與時間: 03/29/2006 02:46 PM1 o7 Y8 D. u& U0 Q
你已經send訊息去 水煲~~B ~~~8 Z& _2 t4 e0 m; \3 v! u) u; W" G
我話我買左mp4同cd2 M6 s4 ~: I) T+ R9 i2 Q! k
所以得返4百蚊( a% B8 X; T9 ~$ D: ~/ k# ^  M
日期與時間: 03/29/2006 02:53 PM: k* c. y& o4 f1 ?/ A) T- r( u
  |: U1 ~8 L& h如果你真係想同我繼續做朋友,想同我一齊既話. .. 你一定會做得到架!   你問你d friend或屋企人借住先啦,我一見到你就會比返d錢你架喇,如果你平時對d朋友唔差,佢地一人幾百都會借比你啦,為左我試下啦
* `2 Q$ z* u- y+ P$ i% L日期與時間: 03/29/2006 02:55 PM
, L  B5 O3 f6 }( d, l& D你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
9 s/ @" [2 k/ ?9 J  _. Z我諗我幫唔到你啦~
& U7 d) \& t) o! H$ l因我d fd個個知我係最有錢果個~點會借比我呀
2 q7 e1 U, r! C! u; R" W加上我又用晒..../ D) X8 t: C. E: I
日期與時間: 03/29/2006 03:01 PM: n: B. ^3 F$ [6 H$ h8 k0 j5 Q6 [
% @. I5 C- q0 Y如果你所講既都係借口.....咁一直都係我自作多情!!  咁算啦, 當我自己蠢啦…當我冇講過  如果你真係希望同我一齊, 會同我證明比我媽睇, 會同我去報,你先再叫我啦…sorry, 88
我開頭以為正係朋友咁傾計......
- z8 P# ?+ ^( @! I0 F1 ]- t點知佢愈講愈唔正常~
" B0 ~; n0 c6 E8 r6 p/ O毛啦啦話想同我一齊..........正on9
1 Z% @" F4 R, E) L( y- u+ H* r我就用炸傻呢招對付佢~
4 d  ~& m+ }7 L唔知有冇人都比佢add過呢?
Originally posted by 卡臣仔 at 2006-4-5 10:24 AM:
( @5 ]: C' Z: u/ k2 Z" i- B! c我開頭以為正係朋友咁傾計......
6 |' P- z# w' j' \: u點知佢愈講愈唔正常~% U3 e1 `" }" v0 R5 {% E
毛啦啦話想同我一齊..........正on9
2 G) ~2 p/ u; |  R. Q0 w我就用炸傻呢招對付佢~
6 h1 K/ @/ k& q8 u7 U唔知有冇人都比佢add過呢?
7 S: A- l7 J+ C; \' a+ c
哈...依d基本就係借d依呃你錢
呢單野早幾日警方做左野啦
, w: l& S9 o# }* C8 K: L0 U; }5 t* m+ w5 ]' g. w
【明報專訊】旺角一間教人彈結他的樂社,去年開業後一直門可羅雀,最近疑有人想出一條「美人計」搵客,派出美女在網上結識男子,當對方情迷意亂時,美女報稱因家人反對雙方來往,要求男方到樂
/ t. ^& ]7 h$ f) ^4 W廣 告
  b6 j1 z, ^; u  M& E6 [7 |社學習結他藉此相見。有人為求與女神共聚,付出2人共8000元學費,結果結他班吸引至少20名男子到來學藝,但他們的女神卻未有露面,其中7名學員懷疑受騙報警,警方昨晚到樂社拘捕2名男子,正追緝另外2名女子下落。
- n/ y) A5 t+ Y' m# Q6 a
: N& b3 Y/ j( v" G網上相識 要求學結他相會! S* U5 @) y0 @& y

- R- I5 h8 m1 D/ h8 U3 M6 m4 z2 O旺角警區支援隊第9隊主管歐陽基督察表示,警方早前接報,指旺角亞皆老街2號C啟如商業大廈1樓一間「吉他社」疑欺騙顧客。警方調查後發現,該結他社於去年8月開張,但一直生意淡薄,但本月初開始卻生意急增,有20人報名學結他。
! ]1 a& v( ^* ^3 V7 H7 a
$ u( h, _0 X) T' ^& s( `9 d警方發現,部分學員醉翁之意不在結他,而是想結織一名叫「B女」(代號)的女子,他們均是早前在網上相識,被其甜美容貌深深吸引,「B女」亦表示對學員甚有好感及傾情。有人高興不已相約會面之際,「B女」卻突然失蹤,當事主失落之際,另一名自稱是「B女」表妹的女子此時在網上出現,向事主表示「B 女」的家人知道她網上交友後,反對他們來往。
/ i3 P+ u7 W- A5 V. W1 C) F3 \; m, D
課上不見美女 20男被騙16萬$ x8 k- w* ]! S7 x

& M6 ]' b4 s- d  C0 I" G, v+ G表妹其後獻出一條好計,提議2人同到樂社學結他,藉此會面以解相思之苦,並要求為對方為「B女」付4000元學費,有人為求見心中女神,立即到樂社報名,共交出2人共8000元的學費。並將收據寄給「B女」作證,滿心歡喜等樂社開班。  p3 h' @* R9 W2 U- I8 H: o4 y

- R! {$ `# G. ^1 c豈料在開班後,學員發現班內20人全為男士,「B女」及其表妹並沒有出現過,同時亦在網上失蹤,數名學員互相傾談時,才發覺遭遇相似懷疑受騙,遂報警求助。
- B% |  d# ^$ G& C& d" ~
( k0 |. t1 \% s" t; V! e7 Y  {警搜樂社拘2男 追緝2女* f, q. Z2 y2 o& w( J$ M

* s6 Q# V2 _8 @. S4 \警方昨晚掩至樂社搜查,將樂社的持牌人及負責人拘捕帶署。被捕2人分別19歲姓麥及26歲姓謝,警方相信案件涉及16萬元,正追緝「B女」及其表妹協助調查。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 太平山下真係咁多老親~但我冇計~呵呵!!有人想要佢icp嗎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。