<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對呢個論壇既睇法...........好多人
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-29 21:07:
! F/ w- R) \) N0 z: i/ a同而家咁唔同樣ge..
# {, r' e8 X/ g8 W1 F0 [1 g7 H! S3 C" A. M: w) a. n
廿幾年喇
.
Originally posted by CopperRed at 2006-4-29 21:02:
- z1 A8 I# J3 r7 a. F+ Q& A7 Ksure聽過~唱好女人~
( [% ~# U* k9 i! Q4 o9 x; R0 e+ g! r
, m6 H5 B% B7 W5 y' }- E% j覺得好唔好聽?
0 d) K. J& ^+ ^佢住我樓下嫁,想唔想去探訪佢?
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-29 09:10 PM:
( `; _( \$ D9 O
2 B7 j6 X6 N1 `/ T% `; |! B# ]. c# m9 a! Z
覺得好唔好聽?: l: `" l: b" y, i4 K  P+ T2 b. r
佢住我樓下嫁,想唔想去探訪佢?
' [% E, e7 Y, ~& b: d/ ~; p
我諗around五十果d會最熟識佢,會想見佢
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-29 21:19:" M% s( e# `/ t' B# r( V2 d- b+ l

2 u5 X' j4 A: Z" o, I& U* _我諗around五十果d會最熟識佢,會想見佢
1 c) J9 d( `" o# Z4 e; R
- z) j. d+ s' t/ Y( o3 J0 y
我見過佢2次
/ I$ ?" a, [( P+ j1 I) B" F- }7 `! [4 r真嫁
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-29 20:42:" O3 K; b3 p( U: u; [+ c7 ~" n
2 v  Z% F6 K6 f  l

! z- f: B. j9 Q; x2 A" F8 }佢叫張偉文,聽過佢既歌未?
& [; {* T3 m/ z. q0 Z
[離別的叮嚀]絕對要聽(最好聽舊版),一流!
求FUN不求分,最緊要開心!

JUST FOR FUN
Originally posted by winfield at 2006-4-29 23:05:" A; \( h1 M( ^8 ^/ L

7 G/ S, x0 j" |3 T/ c1 T[離別的叮嚀]絕對要聽(最好聽舊版),一流!
5 J1 ]2 ^: d9 _# Y1 ?9 |- a3 H" s6 d% \5 T3 U4 n
我聽過幾次
: G0 E& H. q7 `( I" P' [" N有隻碟叫長青樹,有佢既歌嫁
.
Originally posted by ALWIN_WONG at 2006-4-29 07:43 AM:
' W$ P' B. U; B+ @: Q4 d: k實 施 左 600 分 先 可 以 DL 到 野 之 後 ,+ m( ?# q9 M9 A* O; P
真 系 流 失 左 好 多 海 外 會 員 ﹗
' c2 J* J2 C& }( X+ Y  [3 |  F5 e6 D& D4 c
- {8 E( O' N8 V) W: x3 ~  `
我個心依然響26fun到
呢度雖然update率冇其他大forum咁高,但呢度o的member 比其他forum成孰。係度傾計過癮好多
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-5-3 11:34 PM:
2 J8 ]6 b% b8 x4 y呢度雖然update率冇其他大forum咁高,但呢度o的member 比其他forum成孰。係度傾計過癮好多
% b! o  P( n( g' s, @
& C/ `, \/ A5 Q! p: q
呢度多阿叔
Originally posted by Dr.anger at 2006-5-3 11:34 PM:
2 O; Z9 Y  `6 K5 U* y0 ^# [呢度雖然update率冇其他大forum咁高,但呢度o的member 比其他forum成孰。係度傾計過癮好多
; B2 v" p& G0 i
agree ar, 你估我幾多shui? 總覺得呢個論壇d人好多都有二三十
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對呢個論壇既睇法...........好多人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。