<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:27 PM:$ C3 F0 {) @/ d- f0 M) P4 i% N1 O4 |, N
" v) S- N* u$ {9 C' U! [: r) H
人格都好重要啦...7 h# R9 F/ m2 j8 M3 U6 m# p# \
依個世界都仲有好多女仔唔係鍾意錢嫁
# B" R" ^2 w7 }' I: Q起碼唔使捱住咁過日子儲錢出街ma
, `- q5 _. i" Y7 S% E, h2 ?出街點都會使錢... 無論多定少都會使
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:29 PM:
2 Q+ z& R% f1 J2 m) E) q" f1 f3 T' W3 F+ K  D9 ], T+ Q
甘就要睇個女仔識唔識諗啦...# }  O5 Z1 s: u* Q8 O
如果唔介意既...真係有情飲水飽...( F. x! T" z; D
就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
, w4 a: U8 E8 y8 @. q4 h. m/ f
5 e$ _" }3 p: o$ V! K9 V
但唔能夠成世送紙介指,點都要整返隻有石啦!女人妒忌心重,唔比人地d野好過佢(愛情方面),就算識諗既都會諗到自己既物質生活.
Originally posted by 12d3 at 2006-5-7 12:32 AM:- q; `) e2 Z, x# E1 u
+ q; n! V1 E! p+ m: V# S
0 A, {. ?1 q. z* W# G1 Y
但唔能夠成世送紙介指,點都要整返隻有石啦!女人妒忌心重,唔比人地d野好過佢(愛情方面),就算識諗既都會諗到自己既物質生活.
9 T9 g/ W9 y6 l; B7 Z8 s8 E( O& t
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2006-5-6 05:34 PM:/ P7 Q" d/ a; u% k
港女太高竇同埋要求都幾高!
7 }$ B! L6 ~( s香港既女...
# Q( f) }% P1 f1 g) n

: W' ~( K  g5 u, z0 z' [" Y0 P/ s又要靚仔又要有情趣有事業心,識落之後又要有車有樓有現金,係香港人辦得任達華,但人地個老婆係琦琦,係咪個個香港既女仔有琦琦咁既質素先?
8 L" {1 F- X  H4 z. `3 v5 ]8 H4 m+ X* a$ q
質素唔高,仲自以為事既女,過左25就摺得啦!
Originally posted by honeyfei at 2006-5-6 06:16 PM:1 ~# _3 o% L; K7 j3 d
個人立場上我好認同樓主既說法...
9 Q4 D' I/ p1 o: k真...
- l/ n1 k! b) }6 l# J4 m) }' X
4 u) \4 b/ E0 z( B7 d* K哥d講"男女平等"既港女,真係做到男女平等既,好似d鬼妹咁,買野自己拎、自己俾錢、食飯AA制,先好同我講"男女平等"!!
: J# Z8 s2 c; o
, C! y' b) n4 `( f你同我講文化唔同,咁我同你講,我親眼見到日本男人兩手空空,個女人拎5、6袋餸返屋企;3男3女韓國人去食飯,得三個位,3男坐係度,3女繼續企係度等位!. |( J) h7 o; x3 y8 c4 Z' K

7 S3 W) o0 B2 U% }/ k/ A5 g9 h香港男仕送野、為你拎野、請你食飯係風度,唔係責任囉,d香港女仔意為男仕做依d野"老馮"既,"唔該"都無聲,セ野態度?!
0 p8 t  E; n* ^' o3 y
Originally posted by 155220 at 2006-5-6 06:18 PM:
5 `9 m9 L; A, ^/ cbro.- A+ h5 R7 P9 L6 R9 u
多行事,征服她們吧
3 e# I% A8 V3 v: z: H; B6 W& ]
7 I$ x8 v' x. E( [
Originally posted by cow888 at 2006-5-6 06:25 PM:: [! T' S. s% w/ R9 i
但我覺得依家男人d質素確係比以前差.....
3 d5 C* a+ c% c" |- J0 @' b+ d. K% [& w3 p; F  _. I$ S
呢d咁無品既男人,早飛早着!" M* c, g; l% ?* R% _9 d
我眼見好多十零廿歲先入教去團契既男女,好多都係心術不正,唔係去聽道,反而去結識異性!
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:11 PM:% S/ J9 n. f" o4 q. P
7 w! X: N. I* Q; x1 y1 I* r3 U& q
唉,...e + d中學生都識男仔首選係有錢wo-0-
2 J# ~4 j( q9 R& Z: q因為 我學校 果個通識科 話..女仔既擇偶條件係咩% `1 Y; F7 o& o; y9 X6 ?
10個有9個都要有錢 第2令仔= =
" \. j5 g4 p5 [
# f% B0 m- i5 q  d: _' E, [: [咁多章x惠二世?+ s: E( v% Q; N3 g8 K$ H
邊度揾咁多B哥同白頭佬出黎?
6 c/ C5 T$ l% T' G/ V  P2 @
$ T3 O+ S, u. I[ Last edited by IT14 on 2006-5-7 at 06:54 AM ]
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:
) y8 b0 S( [: y" B- ~  g所以我依家先甘比心機讀書...
$ }1 l4 z- G5 G) H6 k: m女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
3 y! X  A, R$ l) H- V+ a# }! t

5 b0 x4 H8 U( z3 Z最弊有d港女質素已經低,仲要高竇先惡頂嗎!4 M; o8 j9 y6 L0 U- P
女仔有質素既,男仔怕咩你高竇呀!! d2 O. X: ~5 U, X8 B7 |4 s

7 D  |/ `" I4 {  q[ Last edited by IT14 on 2006-5-7 at 07:02 AM ]
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:/ l- H: l0 ^$ h" i" C! q4 z. G1 v6 `0 i
所以我依家先甘比心機讀書...: E3 j7 u) P3 r8 \$ \
女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
' e8 {/ N0 f, t; b. y8 U! G2 ?  K0 q9 W& v, t- @- ~5 q
咁呢點都係男人動力既來源之一!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。