<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾
返回列表 回復 發帖

如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾

如果做唔到自己想做既野........) A- G' \: _. t* S; L
3 b. X/ R0 j8 u4 Z8 ~
如果做唔到自己想做既野,會唔會覺得人生好遺憾,好似咁就一生咁,其實我最想做的就係環遊世界,但我諗我一生都冇咩可能達到而個心願,你地有冇D咩野想做(唔一定係要職業,總知咩野都好LA)但係自己又做唔到 ...如果真係盡左努力都唔成功~~~
& O9 X7 M4 Q  d/ f% A適當Ge時候抽身都唔係一件壞事 ?
Originally posted by yanjai2006 at 2006-5-12 12:08:
( r# i9 z1 L  l  T0 X8 e, Z6 B如果做唔到自己想做既野........" A& t* o" q8 d3 j" U. H
9 y$ e. ~0 t$ z' k0 v
...
0 P: [$ p# o/ q5 c
環遊世界咁小事都話要放棄? 平有平遊, 貴有貴遊, 差不多每個地方都有YMCA旅館, 環遊世界有幾咁難? 除非你係跛既, 又或者你要坐"空軍一號"啦, 咁就難d......
+ O8 d( D( t0 G% t4 p4 n7 T! T& H3 l2 f& x# b1 {) M( b
其實感情的問題就最難搞, 我十年前同一個女仔分開, 最近見番, 大家都仲有feel, 但我已經結左婚生左仔, 對住呢段刻骨銘心既感情已經不可能再做些甚麼, 我痛苦過你十倍啦......

640 x 480 PIXEL下載

大把鬼仔鬼妹乞食環球旅行都得啦
同唔到個女仔響番埋一齊
Originally posted by d228216 at 2006-5-12 12:33:
: U. n! i. }+ U& b. l$ D( N: H大把鬼仔鬼妹乞食環球旅行都得啦
; Y' q( {" A- W9 j7 \2 Q7 Z  t. M
咪就係, 環遊世界算得乜? 坐飛機咁辛苦, 請我去都未必去添, 正所謂: 讀萬卷書不如行萬里路, 行萬里路不如食萬寶路.......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 02:10 PM:
$ z* g3 V4 I3 s' `: `, P! d: e( m6 a
咪就係, 環遊世界算得乜? 坐飛機咁辛苦, 請我去都未必去添, 正所謂: 讀萬卷書不如行萬里路, 行萬里路不如食萬寶路.......
, o+ o9 |2 r% ?) q

55 x 81 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 12:22 PM:, ~' l  F8 J. H& t6 \- K0 M3 E

6 V$ H4 V7 Z+ z4 F! E# Q+ g環遊世界咁小事都話要放棄? 平有平...
3 |' b# B! c% F* O8 e! z# r; r) b5 U: O7 _2 }1 E
bro 咁大劑?! ' B$ r0 E! n1 C4 S, k6 J+ \( Z

6 ~$ u9 j0 c0 {: E+ D& _8 E) ?& V唔睇你既post, 我仲以為得做戲先有jar
我諗住去利物浦同歐洲旅行
9 }; G- [: {/ S5 R) d" S加埋想去日本滑雪; b7 }& _6 }$ r) L8 Y

) |5 j# {& `; Q; q: I9 Q4 a5 t1 K2 ?仲未去.................  e8 B- x( `8 y! m5 k7 F8 Q1 c/ |
但係會儲錢 $ u+ F# _$ Z- ^* H
/ M' u1 f: l, q* l5 _/ M7 q* I
老實講0 t! e2 |1 M8 I' B
人一世物一世- p. h2 X6 k! ^0 @7 C) i
唔去會有遺憾架" y3 X9 ~5 O* l: D0 d
d 錢又唔可以羅走, right ?
Originally posted by homan~ at 2006-5-12 14:26:# p& {$ X6 ?9 ?  s  N5 b

1 L, m: q% U$ {2 `5 @
4 m5 J1 {. Y( Z0 kbro 咁大劑?! 9 g" l4 S- V" o( R, B
: n1 i6 u4 T: R$ N- F
唔睇你既post, 我仲以為得做戲先有jar
# A& I* n0 E( \# U人生如戲呀細佬..........

350 x 204 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 02:30 PM:
" F; l( }/ w% k8 d. h3 V% _5 ?. p) M* b$ K: E5 ?4 {$ p
人生如戲呀細佬..........
) {9 ]& K$ Z- ?+ G: K) q; G

1 a  K# P7 X, ]- d: ]8 Sbro,. o! Q4 i2 @. r. R0 {
2 ?) w3 d4 M! j! m
我試過同一果女仔好有feel
- ^' f# y9 N  _但係佢唔信教........ * T2 M) z8 Y0 C' ?$ Q0 A
: S5 H; `/ e0 r9 D6 y
冇計,
! N# s3 s2 q! g  H: x咁就冇一齊啦  
6 S0 B7 G; w0 L$ @6 i4 K3 P/ I9 T% }) R# g9 \, T9 k: I
講閞都有d 遺憾 .........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。