<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾
返回列表 回復 發帖

如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾

如果做唔到自己想做既野........) m8 [/ c2 ^2 U  ^

3 w" H! Z# X8 t$ r3 n. W如果做唔到自己想做既野,會唔會覺得人生好遺憾,好似咁就一生咁,其實我最想做的就係環遊世界,但我諗我一生都冇咩可能達到而個心願,你地有冇D咩野想做(唔一定係要職業,總知咩野都好LA)但係自己又做唔到 ...如果真係盡左努力都唔成功~~~
, G5 ^$ B4 W3 l5 }9 R3 |7 N適當Ge時候抽身都唔係一件壞事 ?
Originally posted by yanjai2006 at 2006-5-12 12:08:3 [& [% t; X# \2 n+ F: E5 `" l( L5 V
如果做唔到自己想做既野........
) v- y8 U- @+ {% L* q
- e9 e8 [5 A0 U9 j, n* [- z$ k# J6 G...
0 {5 ^, p9 \; J. e! L* D環遊世界咁小事都話要放棄? 平有平遊, 貴有貴遊, 差不多每個地方都有YMCA旅館, 環遊世界有幾咁難? 除非你係跛既, 又或者你要坐"空軍一號"啦, 咁就難d....../ C  w6 x* W6 z3 ~! B, @9 j
! N  v" d5 q3 d) g: e) c
其實感情的問題就最難搞, 我十年前同一個女仔分開, 最近見番, 大家都仲有feel, 但我已經結左婚生左仔, 對住呢段刻骨銘心既感情已經不可能再做些甚麼, 我痛苦過你十倍啦......

640 x 480 PIXEL下載

大把鬼仔鬼妹乞食環球旅行都得啦
同唔到個女仔響番埋一齊
Originally posted by d228216 at 2006-5-12 12:33:
9 v. H. i: ^4 _  {& ?  }# v大把鬼仔鬼妹乞食環球旅行都得啦
2 v  X& G* l/ \) u& @: k/ R& w
咪就係, 環遊世界算得乜? 坐飛機咁辛苦, 請我去都未必去添, 正所謂: 讀萬卷書不如行萬里路, 行萬里路不如食萬寶路.......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 02:10 PM:) m7 s6 q! u9 {; O. v6 n

7 v. N- y& z3 `( p+ ~! H咪就係, 環遊世界算得乜? 坐飛機咁辛苦, 請我去都未必去添, 正所謂: 讀萬卷書不如行萬里路, 行萬里路不如食萬寶路.......
: o9 a4 C$ X6 \5 i5 o9 Z

55 x 81 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 12:22 PM:
/ o4 E7 _" ], r  r! S" {) P6 X, z; D# C3 C: m3 u4 c- z  J
環遊世界咁小事都話要放棄? 平有平...
3 Z3 G* b# k" w3 |6 F# e+ W8 X- C' o% l) ~6 o
bro 咁大劑?!
0 P7 n- K" {, z' Z! d7 _; [) @) `2 ~: I
唔睇你既post, 我仲以為得做戲先有jar
我諗住去利物浦同歐洲旅行, {4 X6 ?; Z4 o  p8 a2 S! Y
加埋想去日本滑雪
  B5 r# N/ A+ ]. a
6 ]8 Z0 p, ]0 Y3 k: y7 W, D5 Q0 K仲未去.................0 @( s* B4 s# V/ t: P; y. r& U
但係會儲錢 0 q; r4 W! ?  y. M: J
" |5 P- ^1 m, c  e+ J
老實講
  E& W5 U# V+ [* A/ `. `人一世物一世
: K3 y6 m6 {$ v" w6 [唔去會有遺憾架# m0 j4 f) X% R
d 錢又唔可以羅走, right ?
Originally posted by homan~ at 2006-5-12 14:26:
$ V, \- I' n2 X( y; o& ]) k. K% I3 n8 Y2 U: Q

# s( q3 l( W+ m. t; f( z/ `' v: [! Kbro 咁大劑?! / o* y" e, q* V: A0 I/ W7 B
, s7 i( Z9 Y3 \& z2 d! }$ C/ G2 c8 U" L
唔睇你既post, 我仲以為得做戲先有jar
4 ^6 t, m6 |% S3 r人生如戲呀細佬..........

350 x 204 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 02:30 PM:
* F/ I6 Y5 P; l8 E8 }# B# p/ R/ @% \. q1 P3 n
人生如戲呀細佬..........
- x6 o6 E( E/ s7 Q9 }

4 o! L+ v5 z7 K: Tbro,
) z9 m* z1 T. }3 w6 w+ A7 \2 b
8 m) z/ c5 |4 k) P1 {2 ~: P我試過同一果女仔好有feel" @+ K/ N2 `" I% F$ g
但係佢唔信教........ 6 o, N( _4 X9 E
( n/ C9 {& `: {  p$ F  Q
冇計,
& S) \+ o: V5 s" V咁就冇一齊啦  
# _+ _0 w% O. Z0 ]# A6 D: l4 T7 v/ _6 Y- v' `8 F% C0 x
講閞都有d 遺憾 .........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。