<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你能對媽媽說句,我愛妳嗎?(母親節快樂!)
返回列表 回復 發帖

你能對媽媽說句,我愛妳嗎?(母親節快樂!)

單選投票, 共有 0 人參與投票
28.57% (6)
28.57% (6)
42.86% (9)
您所在的用戶組沒有投票權限
祝全世界的母親,母親節快樂!9 A) ~  z% j/ o( ?: t
9 {7 J* |4 L1 S2 Z3 h8 g
5 |! ~  `+ F* m& |  o7 w1 D* U; f
相信成年人都唔敢講句:"媽媽 I LOVE YOU"  lu 4 ]- b+ H* f) e8 b0 H0 r
6 `8 v2 C2 t5 Q7 W2 m) `% `
[ Last edited by alan123boy on 2006-5-14 at 06:32 PM ]
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
我覺得做仔既...只要係將來能夠比個好既家庭環境比媽咪...3 C" \" m4 H/ Y% {; [2 k
佢就會好開心嫁啦...對佢黎講日日都係母親節啦 5 F& w7 H3 c5 d# H% z0 R" q3 f9 a
不過我今日都有同佢講母親節快樂
佢已經去世,要等到下世先有機會............
.
Originally posted by 155220 at 2006-5-14 04:55 PM:
% N" }0 N+ j8 |6 o/ Y佢已經去世,要等到下世先有機會............
/ f5 m+ d  U: B" X/ ?5 c5 U; f
Originally posted by FRANCISE at 2006-5-14 16:57:- |2 {- y' s) }. ~
+ v$ H  m+ @' _6 {! R% U% c  M
1 r  ~! {0 ~7 M

* Q' D% z) T* t最後一次機會係兩年前,但果時佢已經...........唉!
.
TO dear mum; m4 P0 O8 y0 w  ~- ^4 f3 B
4 n9 |. X0 V0 u5 t3 ~. r
[center]無論我幾多歲、無論我身處任何地方、無論我係邊種身份,喺眼中
1 X" x+ p3 G' k! u( F2 U* _
. S) ^  s  t$ C我永遠都係要担心、要操心、要掛心嘅寶貝仔~
8 ]7 c  n7 T% T4 c: K/ m) L
" w# U+ M7 K2 K* h: i' m! w媽媽,我愛~

Q$ ?: Z& R7 n7 _# l; B% p* @- |& p% Z; o  p5 W- ~6 G! H, i0 L
母親節快樂!
Originally posted by 155220 at 2006-5-14 05:07 PM:$ u" c3 w7 Q8 C1 i6 ?$ K

: V8 z. B5 y0 h+ ~7 p  x/ O# D8 p7 I. J
最後一次機會係兩年前,但果時佢已經...........唉!
, K1 k* E; ~. P) l( s只要心裏記掛著媽媽,懐念她,愛她,相信你在遠方的媽媽總是會知道的!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by alan123boy at 2006-5-14 17:28:
6 U4 }% ^' h; D. S$ v& N: ~; q' E+ u2 m3 r& q
只要心裏記掛著媽媽,懐念她,愛她,相信你在遠方的媽媽總是會知道的!
( I. V5 ]' b, M0 e2 L
3 }, S5 W7 W: l/ @* T8 X1 N希望啦...............................
.
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-14 05:22 PM:! `% U. r. B  o) b9 ?
TO dear[/co...
! L" _9 D" q- H
你媽媽有上這個論壇?
點解唔敢講
# g% W2 b1 n, L+ \2 m' V# s+ F, v呢d野又唔係"收"家
) z$ `6 R9 M9 r- W+ D1 h: ], ]想都想阿媽開心掛- [5 r0 b/ _; M# X4 {# ^2 [

! X5 z8 h2 ~, S/ A& I& a: ~% I媽咪:
+ k, Z4 z/ ?% j% S* o) q; a母親節快樂~祝你身體健康~青春常駐~; `$ U" d3 d+ C" @9 s
# }0 ]0 N! a0 K0 P, X0 ~
ps.今晚去酒樓食飯~我出左錢買左個蛋糕送俾佢~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你能對媽媽說句,我愛妳嗎?(母親節快樂!)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。