<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 深圳醫院打記者...好離譜...
返回列表 回復 發帖
打人是不可原諒的... 無論是甚麼原因,都是不應該的。
Originally posted by cgdmzlam at 2006-5-23 09:09 PM:, N# t" |5 u4 Y7 t3 {' ^( Y% l
我覺得一d都唔離譜
6 Q7 y* ^, `# D9 K0 W! V+ S$ j我古正常人唔會無...
2 w$ g  W8 X: X: t) ?& t" }: G0 h% L
bro,
1 \& `0 o/ f/ p9 S7 P7 Q3 Z. n有冇道理係一回事
! h! K' n9 {$ R可唔可以打人又係另一回事
Originally posted by bigfish at 2006-5-24 09:51 AM:8 p+ X/ y+ z7 m# @7 f- ]1 ?
我個 friend o係深圳度影街景(唔係影人裙底o個d), 都俾d 大陸人打兼沒收 dv la
* m0 S" @, g- `0 J0 {* |0 W6 s7 V1 ]4 l; ]& d3 ^% v" z& z$ b
下 ?5 H" O. {( Q8 T3 c2 c2 N
0 U8 F" ], C1 F; ]8 b( b
點解會咁既 ?
Originally posted by homan~ at 2006-5-24 10:55 AM:
1 u. Y6 c, _5 z2 @0 `) q& Z
+ S! `: _% p( a( j8 V2 p& b4 f1 X7 M- Z9 {
下 ?: E, F5 z  ]1 J/ j# B
8 a# A8 `5 y- V+ Z0 l/ T# {. N
點解會咁既 ?
8 a* C4 i4 j9 T: h$ j& e
就係行行下街, 跟住就有人話唔俾佢影, 又話報公安, 咁就中左我個 friend 幾野, 仲沒收部 dv, d 途人當冇事發生, 真係見慣大場面
Originally posted by bigfish at 2006-5-24 11:43 AM:, g) B6 U# L2 s& ?; |

8 ?5 L/ x' W9 j4 q: ?  k/ {6 s就係行行下街, 跟住就有人話唔俾佢影, 又話報公安, 咁就中左我個 friend 幾野, 仲沒收部 dv, d 途人當冇事發生, 真係見慣大場面
, b9 w3 j4 a/ n6 R  U5 V& J: c! t8 y  Y$ k  R6 \, R
中國果D人short架 ?3 q$ J' E# w( n& \9 K/ m. l1 B9 t9 v3 w

3 Y$ U4 G$ ?  o# B; C同明搶有咩分別 ?
Originally posted by d228216 at 2006-5-23 09:11 PM:
; t9 n& U! J9 V& o5 u* T& X1 i; Y/ [5 K: Q- n
都唔係丫.........香港d 9仔隊 冇比人打 X 死哂, 比較離譜.
& G7 n: }, r' e# Z. e+ R0 C9 y
對!% |! `3 T' i" r6 \* ^4 y
正當記者比人打...
+ f5 g$ |, I% S) R9 ]! ^: {d賤格記者反而日益猖狂...真係冇天理..
民主定民粹?
Originally posted by homan~ at 2006-5-24 02:23 PM:
$ f) V  N5 x) [, q3 k" z
' F" \  T+ ?, B5 Y5 x4 c; `" D* u- Z" [; K: Q# ?5 C
中國果D人short架 ?
$ y' k/ {, o1 d; M1 H6 `) A) e: u; p+ Q: @/ {8 B6 g
同明搶有咩分別 ?
  m/ W. M* Q' s6 q. _% {4 B大陸係咁 la
/ a( s: k4 W2 U4 p5 T一句, "做乜影我!? 信唔信我地報官 ah la!" ; a6 H3 P, f* }& s" r$ L
咁就沒收左人地o既私產
Originally posted by bigfish at 2006-5-25 05:33 PM:
  Y' N5 Q. T. l7 ?# D! m
) i; Y% W6 {8 I大陸係咁 la
3 i' E4 f9 C/ i6 H% @% Z) s一句, "做乜影我!? 信唔信我地報官 ah la!" ) t, C  _2 ?* B. v. B
咁就沒收左人地o既私產
0 |/ ?9 ]/ C4 f: J: J+ g
我諗以後要影嘢時最好先 'dup' 7條友囉,再影佢比人打到仆街個賤相再upload上嚟吹水版大字標題:'香港記者殘暴欺凌大陸人為港人爭光影片'
我覺得台灣D記者最幸福 !  (~^o^~)

380 x 254 PIXEL下載

Originally posted by bigfish at 2006-5-24 11:43 AM:
4 _' M7 L" P/ g' q1 c
- x% r3 b; o5 a# r就係行行下街, 跟住就有人話唔俾佢影, 又話報公安, 咁就中左我個 friend 幾野, 仲沒收部 dv, d 途人當冇事發生, 真係見慣大場面
沒收部 dv????????....可能其實係遇賊..........
( R* ?( e- O4 B# `, ^$ l
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 深圳醫院打記者...好離譜...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。