<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果係條街見到自己最鐘意既明星....
返回列表 回復 發帖

如果係條街見到自己最鐘意既明星....

如果有一日
+ V1 I/ U* R3 B. H1 H0 ?係條街見到自己最鐘意既明星/ b9 F8 S# m! Z9 y$ G8 \, [
大家會做D咩?
如果係function,咪走埋去睇下" I2 ?2 R; I& B
如果唔係function,就咁見到未必會做d咩...黎得太突然,可能掂行掂過...
會望佢一陣..再行埋去請佢合照和簽名@@8 H9 @! c" R5 N# q) Q
可惜我鍾意d歌手藝人都係外國-3-"機會極微
雄抱
$ t2 v) z( F( @' }6 I1 ^% Y( |& t3 O' w影相
3 w) m" ^7 @# o; m% U' j# \# [9 @拿簽名
Originally posted by makin at 2006-5-27 04:03 PM:
9 ^: R2 I; X' H% t# O9 k) d會望佢一陣..再行埋去請佢合照和簽名@@' i! N; P# W4 j+ `& a7 y$ \
可惜我鍾意d歌手藝人都係外國-3-"機會極微
5 _4 g4 `3 W" D
me too
6 {1 G8 v( T  {機會真係極微
我試過係mk見到我鍾意既mc仁..* m8 @* K6 o0 c. `* U
我望佢佢又望住我...
; s  O7 p) ~) Y- j. B但係我又唔敢過去同佢影相..~% l4 y. F7 n$ U( x
因為o岩o岩訓醒覺落車..
5 k2 R# N' |; ?& ?5 ^( V& n見到佢實在太凸然..
我見過周慧敏
  m- y4 v( y: c) D% c7 t果日佢一個人去時代廣場# c; T' n0 A% V
果時得我同佢2個係度等"車立"  _4 @' e7 d. `  G) ~+ S
去停車場% ^& c1 [8 U8 k% r0 N' J+ \) [
同佢傾左都好耐耐到最少10分鐘
, B7 \" S7 f* H; K" c/ m之後發現個"車立"制原來壞左6 o1 p' [! E$ b! U% B$ i2 O
上唔到黎2樓.....
( x# X* `2 ], H+ m& Q& m
' r$ ]4 x' M& B5 K1 d0 u9 j6 a最後一齊去左搭另一部"車立"
( _. @3 Q0 j4 g$ J3 m7 ~: F  K( J臨走唔記得簽名影相
; n' C+ L2 M: c  N" s' b. z1 R* L1 H9 S不過可以同佢一齊過左2x分鐘) n6 R! P( }/ E
作為fans已經算係咁3 S  r/ N" c- k3 L

* C5 q3 a3 v+ ]% j4 r如果再有機會! \# O& U' m* b
我要補番簽名影相* j3 h  I, T/ i
不過要好似上次咁傾計- h1 U4 D1 x  M+ v+ J! K$ g$ l
應該冇可能啦
1 }9 N3 @3 h8 j# e因為佢出番黎實大把記者跟佢
Originally posted by austin666 at 2006-5-27 06:15 PM:
7 |* L7 @; t; ^我見過周慧敏: x% B' [9 p  g! z0 q2 g  q9 \, O
果日佢一個人去時代廣...
7 Y) W7 k. D: t9 Y' `, Q% N4 }. Z6 _$ \& c. o! Z1 w) Z
有冇化妝?" o) n/ B" ?' A7 ^0 {  T
係唔係好殘?
3 J2 \3 C* S; _6 ~: w3 q) ?定係好靚?
6 c! g& d$ c: c( P! k" t" l( {2 P4 M$ y7 ?
[ Last edited by ronald001120 on 2006-5-27 at 06:46 PM ]
Originally posted by ronald001120 at 2006-5-27 06:45 PM:
$ R+ l& Z1 d0 C" Z  w
3 o* l+ G# I& v
* q# h7 h' z8 G" b+ J7 v" b$ M有冇化妝?
, e3 ]9 f; g5 Q係唔係好殘?6 k& h, E$ Q+ w& |. @6 G
定係好靚?
# v% |2 p9 u$ q5 t0 E
: D! q6 `/ p) C+ @# p) F[ Last edited by ronald001120 on 2006-5-27 at 06:46 PM ]
% p3 U5 a% S! ]& T8 |* v7 F4 }+ Q" ~4 E/ w& z0 F, K0 u

/ l4 d% X$ m3 P2 O- C% _4 X3 s. D唔殘
/ d/ k0 ]! x: f  [3 F* T好靚
7 y8 _; M, x2 }1 K' i
9 \- T  [6 I+ T7 R( h仲好大添
% X% S, w3 r) l3 l; v5 g佢果日著件粉紅色
( D! J) `& X9 M1 I貼身衫
' P% I, p8 ^# f冇戴太陽眼鏡
Originally posted by -o- at 2006-5-27 05:47 PM:% P$ Q! s  p. F; U& k
我試過係mk見到我鍾意既mc仁..
4 ~" R: X$ e- u! u8 m' p- j" @7 d我望佢佢又望住我.... y$ B7 h. U0 x" S) C
但係我又唔敢過去同佢影相..~
, }+ E/ k& P0 {# H" w( S% r因為o岩o岩訓醒覺落車..
( }: O4 E% l& A7 x% N見到佢實在太凸然..
$ ]7 |, H- O7 `$ P: P
咁正!!! mc仁....9 q; _* p1 Y! v6 {
不過正常,我都應該會乜都唔做... 因為太突然
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果係條街見到自己最鐘意既明星....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。