<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果係條街見到自己最鐘意既明星....
返回列表 回復 發帖

如果係條街見到自己最鐘意既明星....

如果有一日
2 k* B: ?& ?" c. m1 h係條街見到自己最鐘意既明星( C6 H3 l' Z  X3 I
大家會做D咩?
如果係function,咪走埋去睇下
8 @6 T* y: e8 B; o! Q  E& |如果唔係function,就咁見到未必會做d咩...黎得太突然,可能掂行掂過...
會望佢一陣..再行埋去請佢合照和簽名@@7 J8 i$ f8 u8 D- X, y) O
可惜我鍾意d歌手藝人都係外國-3-"機會極微
雄抱. _/ x5 q) M/ ]
影相
1 ^9 Z; E/ {: _0 j3 B拿簽名
Originally posted by makin at 2006-5-27 04:03 PM:
1 \/ D# R7 s" x. Y2 J3 o會望佢一陣..再行埋去請佢合照和簽名@@
' V* ]9 g; o& A/ f, E可惜我鍾意d歌手藝人都係外國-3-"機會極微
* Y& q8 O2 k6 ~+ {me too' _% J1 {# Y; O
機會真係極微
我試過係mk見到我鍾意既mc仁..1 l7 d+ O0 r. q9 H- ]7 d9 W
我望佢佢又望住我...1 b2 I7 g, x, y* @: h  m, N
但係我又唔敢過去同佢影相..~( E6 z- ]0 A4 |- S. f1 g4 J
因為o岩o岩訓醒覺落車..% a5 M( w6 u. z
見到佢實在太凸然..
我見過周慧敏% r1 a, R9 L1 d
果日佢一個人去時代廣場
1 R9 ]# S, {# y1 g果時得我同佢2個係度等"車立". h4 A, u& V& j- c  w- O' o5 s# U4 c
去停車場
8 n; Y0 i  n6 n# r9 A7 L同佢傾左都好耐耐到最少10分鐘
( j  A: a: w  _$ n& ]) h$ D之後發現個"車立"制原來壞左
: P4 L/ H# n# W5 o* @' [1 M2 L) e2 y上唔到黎2樓.....
' A( R0 @( s5 C2 E7 ]* h2 O4 C, Y  J$ \" S
最後一齊去左搭另一部"車立") c  _) y% c9 I$ v# g! T3 q
臨走唔記得簽名影相& c% }' B* f- w$ A& q
不過可以同佢一齊過左2x分鐘
( S  o/ B: k: J5 M7 `作為fans已經算係咁
0 Y5 O0 c& ]& x! S: W& R5 T- S9 U; C3 G1 p
如果再有機會3 }9 y2 n. t, A( `( S) P" m, I0 y
我要補番簽名影相& r  n3 m7 o) `6 a# U8 A; N% Y# h
不過要好似上次咁傾計8 N, |. I: G! s! D: Q7 s6 t9 |' _1 D
應該冇可能啦
1 T1 C9 W9 W% z0 L/ r因為佢出番黎實大把記者跟佢
Originally posted by austin666 at 2006-5-27 06:15 PM:
" K- i: g: R* r8 {& A  B% v& I2 x我見過周慧敏
0 g0 Y. J! B# ]8 E果日佢一個人去時代廣...
  x0 i6 O7 b' @7 g0 T
: s, H: Y/ h& C( ?
有冇化妝?  I8 X$ ^2 ^( g- r. Y
係唔係好殘?
7 R- N3 w6 s5 Z9 M8 D! m/ w5 F; i定係好靚?
3 F. Y% t% G+ U' ^& G; U
5 n# X, o& }% K# \[ Last edited by ronald001120 on 2006-5-27 at 06:46 PM ]
Originally posted by ronald001120 at 2006-5-27 06:45 PM:
5 S; c4 c9 j% o$ L2 ?: E1 N. D  A3 S4 M
! K3 b8 r7 q) i' }! D1 i
有冇化妝?. a+ \" I) D' I: ~/ p$ O
係唔係好殘?
# y3 X9 q  u0 b3 f8 g+ V7 O定係好靚?7 N# n; G# N/ V. _

' g, b& _: Q/ k; y1 v[ Last edited by ronald001120 on 2006-5-27 at 06:46 PM ]
  h& S! X0 [& Q) O

9 g; h* m/ L, m6 t# x
& P/ ?  t  v! }唔殘
( v- X  Z: G4 U2 W好靚6 X1 }$ B" G. U4 Q

( N) Q1 A8 i4 K仲好大添6 l6 d- }2 z/ D+ W# n! j
佢果日著件粉紅色
4 W+ y5 U8 F4 v, J: U5 ^; J貼身衫
3 Z4 b( j- A% s# W冇戴太陽眼鏡
Originally posted by -o- at 2006-5-27 05:47 PM:3 b" b2 Y1 `. m# f3 Q8 q/ x, N0 X- N
我試過係mk見到我鍾意既mc仁..
! E6 J+ v% }' s! B& {我望佢佢又望住我...# |# M" R$ y% A  ~5 K' w
但係我又唔敢過去同佢影相..~5 n" P4 r  E5 K4 M& G- T; U
因為o岩o岩訓醒覺落車..
5 Q8 ]4 I) g0 M# x( l見到佢實在太凸然..
# F& ~. V! s  t5 n' k咁正!!! mc仁....0 D+ t7 q5 g" d7 C0 q8 y% I: o
不過正常,我都應該會乜都唔做... 因為太突然
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果係條街見到自己最鐘意既明星....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。