<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 紅雨事件~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by homan~ at 2006-6-2 07:10 PM:
8 D" B: b+ _: ^9 Q) r' ]4 \8 P2 H! b: I- h) T3 g, T5 D4 g

- Y) _% i" }! p: _我都要返工, 明知紅雨都冇得走
; q3 u) K, \" {7 c. U我驚比雷砍多過冇得走^^
= =我返緊工,紅雨時仲要係條街到 去緊第二個office整野
* a( `/ B. d* n4 ?' E8 y* O全身濕晒
Originally posted by bt新之助 at 2006-6-2 07:34 PM:
6 G( `" v# c- K9 v+ S8 q+ n= =我返緊工,紅雨時仲要係條街到 去緊第二個office整野
# Q5 [5 n1 R/ \2 e3 _9 a全身濕晒
( j9 V$ z+ ?' h( C2 ?' N我安坐office,咁啱今日帶飯,唔使出去,所以只知行雷行得好
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-6-2 07:36 PM:
$ {" ^7 W" p8 I  s: S/ p4 w* F$ M6 S
我安坐office,咁啱今日帶飯,唔使出去,所以只知行雷行得好
9 p5 x* S& J* ^, M2 l9 l
! k  K% b; [0 W, E
我都有帶飯, 不過出左街行一陣, 睇下有幾大雨
Originally posted by homan~ at 2006-6-2 08:06 PM:$ }# Q' J% ~0 o2 N+ q9 |% l) x
1 ^* O! T1 X2 b0 F3 j" Z( t
4 J& t. L) l1 H" R7 }7 o5 u
我都有帶飯, 不過出左街行一陣, 睇下有幾大雨
6 m) J) e9 l+ ?5 J5 g3 y! J我附近冇野行
Originally posted by homan~ at 2006-6-2 20:06:! K1 E% F$ Y( R" \; I; F: X
$ v5 ~5 e- H. S' E5 f& O

1 Z! r/ t/ n3 Q% \我都有帶飯, 不過出左街行一陣, 睇下有幾大雨
* U& X% e( a) E
5 P: o& a2 w4 f2 I& t我今日番學又濕晒,放學又濕晒
.
Originally posted by 155220 at 2006-6-2 08:24 PM:
/ Q2 p8 d! F4 o; j6 x! q
* x4 s# H. j7 q8 a& H8 C/ q- e/ ~1 m9 ^; }9 x( u
我今日番學又濕晒,放學又濕晒
/ n6 a  y3 I% u: i2 F
有時有帶傘都冇用
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-6-2 20:26:
2 _# J+ r2 D8 Y/ z
" d7 n( b- K) n0 Z. n$ ^$ j- Q4 Q! \有時有帶傘都冇用
1 Z" k# G. J7 t+ R' q3 s

" K. {' M' |* \+ ]3 c不過都好過無既
.
Originally posted by 155220 at 2006-6-2 08:28 PM:5 B- N, |! W) F3 F% H) k, V

8 r& [% _4 A8 ~( K, ?: t: \9 O
0 B4 n. v! i' R1 c6 j( d5 N不過都好過無既
  {. }1 ?% n6 n+ ?: m
好過兜頭淋囉
. v6 B% k5 i# s& @5 R呢個時最候最鍾意白色校裙
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-6-2 20:38:1 L$ N) {- D& b8 V" k

7 M& R1 V2 h4 f0 B# E好過兜頭淋囉5 o: H  H+ d7 r+ E
呢個時最候最鍾意白色校裙
7 \7 I3 F9 R- b# n9 t5 @
  |9 N5 z8 n* I2 U成日濕晒
0 k' h! a4 W: k' h- S; t# b) ]不過d女仔就一定會好尷尬
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 紅雨事件~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。