<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 巴士亞叔遇襲
返回列表 回復 發帖
Quote:
( P6 F4 k' p1 P/ UOriginally posted by Kian76 at 2006-6-8 02:25 AM:3 K6 K) Z7 v- E$ n
勁開心,如果我係個四眼仔,分分鐘當...  
9 n' Z$ Q" M/ _( e0 C; m7 a9 }* m ; i" }4 Z* t- h( T

+ a9 z: E! Q" U8 y
( N8 O5 v6 W. b8 @$ J) g1 n8 j抵佢死啦,懶醒咁~
$ t. K. K( A- N我就唔信係四眼仔做囉.............如果係既話當日點解唔打個阿叔一身呢?- n( F7 {+ e$ A

; C; P, A) D/ H; V" d5 X+ o咪傻喇,問楊受成同梁思浩咪知邊個做o羅 !  (~^o^~)

532 x 720 PIXEL下載

350 x 269 PIXEL下載

Originally posted by abc123aa at 2006-6-8 07:01 AM:5 J1 a" q( d' {6 m9 w0 W
http://hk.news.yahoo.com/060607/10/1ojth.html
- i' ~" q* T; B9 B0 o
2 P7 _0 d8 s7 e  o/ \點解會有人影到相既呢?.......=3="唔通係重組案情?@@"
4 J) g+ w7 [+ i$ Y

2 z+ p4 b% E& rGood point !
, X$ `( e, R6 j9 x* ~3 @; Z
$ O: R0 p5 i, z, I6 ~2 h8 j- ]5 m我都唔明 ............
阿叔話知邊果wor2 H: U2 U7 G! W4 P8 o

% N; c3 H1 E: q3 @拉人果時又有新聞啦
影得咁清楚既 係咪做戲架
3 _  J3 C1 l! z  o; T) D
' M4 R, B# A' z# f7 B+ Z[ Last edited by 王晶 on 2006-6-8 at 12:42 PM ]
Originally posted by abc123aa at 2006-6-8 07:01 AM:
! f$ y* Q9 d& H6 s4 {) P) o% yhttp://hk.news.yahoo.com/060607/10/1ojth.html
9 k8 y/ w8 Y( c. B6 ?& u& C, w: q& ~8 j( H. z8 S7 x
點解會有人影到相既呢?.......=3="唔通係重組案情?@@"
" r: B* G4 y6 Y( p/ Y

1 c- }+ m4 w( o' P0 B
$ l' o: g1 H6 I0 n/ }& H+ A" q5 ~好明顯係<東方><太陽>俾錢條粉腸作新聞啦!!1 r$ A6 O- J' K0 Z9 U; b6 {0 W
打人都影得咁清楚?! 擺明係陳健康第二!!!
8 c) V* w3 R) Y( X; Y快D搵人踢爆佢, 要<東方><太陽>登全頁頭版道歉啟示!!!
Originally posted by dragonass31 at 2006-6-8 12:49 PM:
. _/ I4 U, z( m" e5 Y2 j9 H& _9 m/ v7 c
4 m- F$ ^/ m, I3 P

+ T4 D  U  h3 z: i2 V" M好明顯係<東方><太陽&...
$ j; f# w. H' O) ]4 H- L係都唔奇,但係「巴士阿叔」比人打得咁「甘」,唔知佢收左幾多錢呢+ E8 k& V5 _/ s

9 P3 O5 q( H/ Z2 t定一話係東方玩佢呢?特登搵人打佢,但「巴士阿叔」完全唔知情,咁東方就有料報導啦1 e6 v; _5 s7 I: r% V; U6 m) Z
5 u" D" G+ n% ~4 Q4 |
超級陰謀論
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-8 12:52:
& O4 {3 `6 g& `2 I3 o1 X5 V
, N9 B6 ~$ l" y! D5 Q係都唔奇,但係「巴士阿叔」比人打得...
. W+ N5 l; }; W4 G' @- E
8 P& q; G" w2 u話唔定打到可以攞傷殘津貼呢.
以前亞叔只知隻dup,現知怎樣比多人揼.
挨, 喺巴士上面鬧人個陣又咁英, 依家就比人打到好似豬頭咁.
抵佢屎...呢d就係要出位的下場啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 巴士亞叔遇襲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。