<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 巴士亞叔遇襲
返回列表 回復 發帖
Quote:
+ \- Y% R8 s) G: T/ ^- y  xOriginally posted by Kian76 at 2006-6-8 02:25 AM:
0 q6 |, U& v7 R! c勁開心,如果我係個四眼仔,分分鐘當...  5 _1 ^3 i: g5 u2 v" b
/ i# c; M* S: ~* J! Z
& }+ Q7 ]+ N5 H: n8 `; u
$ [" c" o, i. J# b8 Q, M
抵佢死啦,懶醒咁~" l4 G8 T5 Q+ @2 F
我就唔信係四眼仔做囉.............如果係既話當日點解唔打個阿叔一身呢?
+ t! w# h" Y6 E) F( R7 U  c" `* k2 d$ \" D+ R
咪傻喇,問楊受成同梁思浩咪知邊個做o羅 !  (~^o^~)

532 x 720 PIXEL下載

350 x 269 PIXEL下載

Originally posted by abc123aa at 2006-6-8 07:01 AM:( a5 v+ ~" E; G+ ]1 h
http://hk.news.yahoo.com/060607/10/1ojth.html  Q# H# E; y4 J7 t
  `% W5 s, ?; w$ n! {
點解會有人影到相既呢?.......=3="唔通係重組案情?@@"
4 C) ]9 I' W0 D) e. R2 s5 s* [9 n1 E7 [. V4 r
Good point !
: D2 H, }7 Z: W+ T2 v1 Q" O+ q6 t5 A. H; ~# X3 s4 S
我都唔明 ............
阿叔話知邊果wor
5 d! j6 z. q  }/ R  W- `0 g, n- c9 K7 v; n) \5 W
拉人果時又有新聞啦
影得咁清楚既 係咪做戲架
& }! r6 w# e, d6 f- T( r, N7 G7 i8 i* W) H
[ Last edited by 王晶 on 2006-6-8 at 12:42 PM ]
Originally posted by abc123aa at 2006-6-8 07:01 AM:( ?) D" j4 @  n$ u  K. u
http://hk.news.yahoo.com/060607/10/1ojth.html
: i' M4 b/ w3 |& Q) F% ]  G3 j* s
/ |1 m  a4 m+ K; E( G- p' m點解會有人影到相既呢?.......=3="唔通係重組案情?@@"
2 T' h( J0 P" ?2 J
& {+ X  A% n5 _/ ^9 f$ S
$ h# G7 S' o5 s好明顯係<東方><太陽>俾錢條粉腸作新聞啦!!
5 U: U5 ^6 M& t, [4 N打人都影得咁清楚?! 擺明係陳健康第二!!!
+ j( N; a6 ~8 i+ d8 e快D搵人踢爆佢, 要<東方><太陽>登全頁頭版道歉啟示!!!
Originally posted by dragonass31 at 2006-6-8 12:49 PM:
( L) B( L% B# z' K( x+ e
- r2 N2 u7 B% P1 h
9 W9 x! T0 s0 Y$ D2 h0 y) h+ R" ~( J% i5 T+ n2 r0 ~
好明顯係<東方><太陽&...
/ h; s% s0 O9 K) ~
係都唔奇,但係「巴士阿叔」比人打得咁「甘」,唔知佢收左幾多錢呢
8 e8 J+ b# K0 V- P  i
' H) O! [+ F: }1 a  P定一話係東方玩佢呢?特登搵人打佢,但「巴士阿叔」完全唔知情,咁東方就有料報導啦5 I8 Z/ R! A  v; D9 M! y
2 B/ l: h- C, N& q0 L0 V1 z! M
超級陰謀論
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-8 12:52:
3 \- x% C% N( ~3 E; n" e! t& c- k4 n/ H
係都唔奇,但係「巴士阿叔」比人打得...
/ d: B. ]& K" I: z5 ~7 X/ g5 I

% _; T* [3 A8 }" _. V- z話唔定打到可以攞傷殘津貼呢.
以前亞叔只知隻dup,現知怎樣比多人揼.
挨, 喺巴士上面鬧人個陣又咁英, 依家就比人打到好似豬頭咁.
抵佢屎...呢d就係要出位的下場啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 巴士亞叔遇襲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。