<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 陳乙東 - 幸災落禍
返回列表 回復 發帖
牙擦擦最後咪比人打囉
佢仲話"x呀x,x呀x,打你兩槌咩??"
6 ]1 w0 I; A& r) t& a# r而家就真係比人打
Originally posted by Tokyo2040 at 2006-6-8 10:50 AM:
0 K& F- [0 G' D四眼哥哥嫌疑最大, 應該搨佢番差館問問.
1 r, e, [. H9 P% f+ \/ q
agreeeeeeeeeee
幸災''樂''禍呀樓主.............
Originally posted by 靚仔無罪 at 2006-6-8 11:32 PM:; k; m- k( w/ V3 {' Z% C
幸災''樂''禍呀樓主.............
$ V* m' Z9 `" A) I2 S
多謝旨教, 好耐冇寫中文
Originally posted by Tokyo2040 at 2006-6-8 10:50 AM:+ r/ u# Q) v+ b/ f" U
四眼哥哥嫌疑最大, 應該搨佢番差館問問.
( G2 y4 _" E* G0 @/ ^6 T7 M
淆底獸, 邊個俾膽佢"做野"呀?
Originally posted by bigfish at 2006-6-8 23:48:$ n, w! [) f8 w; U
5 M* R8 t+ z& k' K$ f
淆底獸, 邊個俾膽佢"做野"呀?
0 J& R$ A, i* \1 J
" n- ~9 x$ c6 S4 y就係貪你咁諗, 咁先至夠陰濕.
我就唔信有人咁蠢, 擺到明同佢有過節仲係呢個時候搵人打佢, 如果話係四眼仔不如話係四眼仔個老母, 阿叔講過我x你老母但唔等如條野係你老母度喎, 佢老母梗係唔順你話x我但條野仲要唔係我度. (講下笑) 好老實阿叔既背景咁複雜, 佢之選特首有夜場支持佢, 我唔覺得佢會係正經人.
大快人心…哈哈
Originally posted by key1981 at 2006-6-8 11:54 PM:& G& d' i0 h. P
我就唔信有人咁蠢, 擺到明同佢有過節...
0 g) T# ?; \* k% T2 Q$ ]
$ \5 p% k: K4 M3 R& T2 V- W7 J
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 陳乙東 - 幸災落禍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。