<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地認為邊一類型男仔易溝女D
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 12d3 at 2006-6-9 01:02 AM:% b9 y5 v" P- S
有外表有學問但係冇錢一定溝唔到女
* U4 D% g3 I. {1 w; ?- @8 `+ I& \5 ]3 E

) g# z, i3 D9 p, }) s咁個d一定係貪錢的,係既話,比我我要唔要都把
我只要唔貪錢,樣過得去就得
呢個世界太多港女啦~~~~~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-9 01:50:
) Z, q; y# p, \3 l5 r/ C識得溝女既男仔..自然易溝女D( n) `7 Y; Z# n
溝女唔需要好似華仔甘既樣
. ?+ `1 C; f, q0 [; y  h( T唔需要十幾億既身家2 U- f  K  C* @) R
唔需要IQ 130...
. |  U* z1 M6 u' p4 R+ G0 n  q* d溝女係一種技巧 :]& Q; s$ k; g5 [- M2 Q. U' m
. H7 F% S8 f+ U
..8 }* b( @' z) x
P.S講得唔好...唔好打面
- W" g0 r# G. n, u( T; e: ?( t8 ?
! C" A4 x8 z% N& m1 u
IQ 130 under averge bor
Originally posted by guswan at 2006-11-22 07:56 PM:
! h( r. l8 d: {3 m) S# I
* u. ^* E8 p- Y' G" ?6 U/ P% W, f! D3 x' V
IQ 130 under averge bor
$ ~$ i$ ]' z- @
平均係 100 喎
Originally posted by d228216 at 2006-11-22 20:13:4 b9 R  D3 K7 P3 J1 r

0 A! w# ]" S2 n平均係 100 喎
, `1 _, Z2 Q- ?5 jit's my standard, haha
Originally posted by guswan at 2006-11-22 09:03 PM:
) p  `1 K& j& \$ N: c& Q4 [7 g
4 h% k; [: ^. \4 Y/ v/ r* n, Fit's my standard, haha
8 ~; H. k. H+ v  a3 H
咁我咪低能仔
Originally posted by d228216 at 2006-11-22 21:09:
6 Y# W9 H: e) F( W0 ^1 q1 a: r" C3 `# j  ~+ x8 ^
咁我咪低能仔
& i3 M- W; P0 P- y- v
...............................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地認為邊一類型男仔易溝女D

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。