<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 著短褲去考公開試會唔會唔係太好呢
返回列表 回復 發帖
我諗冇乜大問題掛... 唔好太過casual咪得lor~~
) {9 u& t) |2 F如果一個大男人,著超短熱褲,勁多腳毛
1 g6 R4 [- d5 D咁就難講d...
唔係太喱fair都ok
Originally posted by 瑞比 at 2006-6-20 01:41:4 Y3 g8 h( Q  S. o6 D2 U
3 s: ?  \' A. }, V
有咩問題??
# q3 t& u6 ^2 B' d" R! E- X, p/ q咁都扣印象法,無能野ar....
$ q' I2 ^" m* ^
) u' w, R+ n; K( G你地講緊咩短fu先??
: l1 m) {7 A9 v* A7 _, f6 ?
短跑嗰隻~
Originally posted by 171830 at 2006-6-19 02:48 PM:& Y5 ^% R# i3 ]( C8 B3 O3 |
著短褲去考公開試會唔會唔係太好呢
. {' [8 ?4 W/ X% y; c+ S) T: M+ K3 b5 ]7 q% h- T5 w
我就覺得冇問題喇!
  ?1 i9 ~" ~7 Q% }) \! }  U' E2 t2 ]
都幾型呀
Originally posted by kakeidevil at 2006-6-19 11:46 PM:# i  M+ P1 o- H! f3 T
7 k! W' l- _7 K

) d- N( }: Z7 t5 }: Z$ j" j踢多對人字拖
7 }) f, @# N+ ?3 M
一路考一路捽腳指
Originally posted by Dr.anger at 2006-6-20 12:08 AM:/ J" n4 }: p6 R' U6 a
tube top都見過..
9 X: q6 B9 w) O3 r3 c1 M: }BAR TOP就話啫=3=
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-6-20 10:23 PM:& T$ P& h7 {1 M; V+ B
* |) _1 ]  a& P2 }
一路考一路捽腳指
/ v+ m: l) C# M3 [9 ^( l& O
me?
如果考oral就唔好jei...5 }( k/ ~2 u# Y' D6 R
考卷就冇所謂la...
4 G9 [$ W! j# C1 b3 v) X個marker都唔知你果時做緊乜...
1 M. _0 a  t% |你核特d...
6 B) K* V" \1 Q$ G) f2 d6 e摸完腳要摸份卷.... N6 o  M) F% }" ]& k
個marker都唔知..
民主定民粹?
Originally posted by 腳指o at 2006-6-20 10:46 PM:
8 x8 D0 L) U5 [# A$ I  ?2 p
! x# P$ M9 P, Q+ |; R8 Q- ?" mme?
. W5 r2 G; ~( i; w# A/ S原來你係咁做嘅~
咁咪睇同學點囉…問下人意見嘛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 著短褲去考公開試會唔會唔係太好呢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。