<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 著短褲去考公開試會唔會唔係太好呢
返回列表 回復 發帖
我諗冇乜大問題掛... 唔好太過casual咪得lor~~
) P5 I7 l! F9 {. N5 ~# D如果一個大男人,著超短熱褲,勁多腳毛
- w; g! j% ^$ L* Y7 q1 d咁就難講d...
唔係太喱fair都ok
Originally posted by 瑞比 at 2006-6-20 01:41:
6 u2 B' e, N# N. W( \( y  T; Y( W) u4 D  {7 p& Z4 k
有咩問題??
+ r4 Z2 y0 C1 _" A! |4 |咁都扣印象法,無能野ar....
2 Z- R2 a- Z  z+ U) T
! w4 K0 `4 M4 ^- v* b8 j你地講緊咩短fu先??
$ X! l" w  w5 A( S短跑嗰隻~
Originally posted by 171830 at 2006-6-19 02:48 PM:3 |: x& `$ L- e: d4 U. P, E8 I/ q0 j
著短褲去考公開試會唔會唔係太好呢" E' G* |! \, `. `( r
# [2 a- N5 P" p
我就覺得冇問題喇!
3 c# X4 u* k5 U! u9 Y# b% h( y4 I# p" N6 q- o- R7 P: q: _  I7 ]* d! H
都幾型呀
Originally posted by kakeidevil at 2006-6-19 11:46 PM:
  O/ e1 K' l# M/ g% n$ L# Q; k
4 f( [$ r" `/ G7 d
6 k, v4 }" ^6 F+ B, V/ A踢多對人字拖
& w; K, @1 s3 \$ L. A8 \
一路考一路捽腳指
Originally posted by Dr.anger at 2006-6-20 12:08 AM:
8 T( S" _/ F2 P1 c# ctube top都見過..
# s. r8 h! ~: r2 z4 ^
BAR TOP就話啫=3=
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-6-20 10:23 PM:, D/ [* r& G6 a: M7 i3 g+ R
. O% p1 k) P1 Y
一路考一路捽腳指
3 M0 b$ ~" Z4 T8 }. M
me?
如果考oral就唔好jei...3 p+ E0 ~! m; j# ?3 r& B
考卷就冇所謂la...+ z7 L# i/ i! v/ T/ Z2 U6 ]
個marker都唔知你果時做緊乜...
2 Y- {, Q  f) e( T4 Q你核特d...
9 Q2 s  w$ X- ~3 o+ t摸完腳要摸份卷...6 o; p* M5 T; }- I' ^, O
個marker都唔知..
民主定民粹?
Originally posted by 腳指o at 2006-6-20 10:46 PM:" E! }$ o4 ]0 @
1 ~. N( b9 r6 M! j4 |$ _
me?
7 R3 O, K6 P, O, {  I0 h原來你係咁做嘅~
咁咪睇同學點囉…問下人意見嘛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 著短褲去考公開試會唔會唔係太好呢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。