<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全力要求婦女團體投訴到《一本大便》停刊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ~johncena~ at 2006-6-23 13:51:
% m/ y4 b7 U3 U8 N" ]- \) \差人做野la
4 o) m- X3 ^  U. f) r( Q
你咁叻?去報警囉,唔報好能衰既!!!$ H& }; K/ i! v" N
唔好得個講字,你要為你所信仰的一套所謂「道德價值」做d野,唔好齋吹......
我本人都覺得 「大便」 依本野應該列入 三級 入膠袋 18禁.
- p- i5 m7 E6 E+ I" E/ D- Z
: _  l) p9 z5 |( p) w% F1 ]" A$ O但係点解要由 婦女團體 去搞???  邊個唔頂超都可以去隊佢, 婦女團體叻d 定得閒d呢???
% x5 S. N; J/ _& d" q$ g, k& l4 t$ H+ n! [3 W
小事化大係香港人既精神, 大遊行係香港既本土運動, 我地郁吓就一百幾十萬人上街, 遊行期間又唔會有事發生, 比人隊果d人之後又可以冇事, 邊個夠我地叻 !?: R5 j' v9 p0 P6 [" j+ l
6 F# k# [4 _- z: g/ v1 U7 b/ n. K
但要玩大家玩, 咪淨係比d 婦女團體 威哂至得架!
Originally posted by d228216 at 2006-6-23 16:26:% W! k4 ]7 q9 X! y
我本人都覺得 「大便」 依本野應該列...
% z/ X  B: ]1 ]/ n3 t2 r1 O2 |, z
咁硬漢哥你帶頭吹雞搞遊行,我一定支持,等我跟你威下......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-23 04:50 PM:  O7 n4 r# U/ C: g1 C4 V" Q

& l8 ?; s2 i7 [; e6 a咁硬漢哥你帶頭吹雞搞遊行,我一定支持,等我跟你威下......
4 e& ?) x' _( X8 d* b7 @
唔好啦, 同你行 行行吓 唔知去咗邊.....咁就唔好啦
Originally posted by d228216 at 2006-6-23 17:01:7 C7 S' ^& U% I. q: p
. h. j& A, Z: O) M0 c# `. p# C6 [
唔好啦, 同你行 行行吓 唔知去咗邊.....咁就唔好啦
/ J" f  P' e3 _" d. x8 T; l去得邊?最多去搵d婦女聽下意見,交流一下.........
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-23 16:01:7 |7 n0 B, ?; c

9 m4 |0 I! X3 d- ^2 M! d你咁叻?去報警囉,唔報好能衰既!!!; Z. V4 W+ |! O. L
唔好得個講字,你要為你所信仰的一套所謂「道德價值」做d野,唔好齋吹......
2 D7 P' E; U7 @1 T你有問題嗎,睇睇新聞吧,差人己接受此案la,睇睇新聞吧,唔睇好能衰既!!!
Originally posted by ~johncena~ at 2006-6-23 17:30:
4 [" Q, G) j$ [' k" Q( y* N8 M4 R+ P9 f) `) [9 o. g3 i' c( P
你有問題嗎,睇睇新聞吧,差人己接受此案la,睇睇新聞吧,唔睇好能衰既!!!
% K- Z/ W- p0 ^: W+ x) D* v/ i6 V+ R接受代表乜?而家判左罪未?你唔見左隻豬,差人一樣受理,咁又點?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-23 17:36:* B5 h- I8 _/ O2 ^

$ W" t) K8 b# K* c( V  n接受代表乜?而家判左罪未?你唔見左隻豬,差人一樣受理,咁又點?
; p9 S0 K$ y# t) ]. @
接受姐係會處理此案,難道差人睇完就算
Originally posted by ~johncena~ at 2006-6-23 06:04 PM:
3 W/ C* E% {' M) n
( I! m, u7 B1 y0 ^6 H接受姐係會處理此案,難道差人睇完就算
4 C- Q4 u3 z+ ?0 h- F3 v接受唔代表會處理9 X. H& t: a% o
每年咁多案,差人理得幾多
. |( w1 Y4 h7 N% O# S緊係處理左緊要個d7 b, L7 w* G# q% |) c
無重要性個d就當然唔理  M/ Q9 G. H& v" d. s
5 y  H" b: a$ g" o: L  c$ F
除非有明顯證據證到依件事涉及違犯行為! C" a/ D$ ]* P' q' C
否則差人最多都係轉介去相關既組織. Y9 X  x% T4 n) R3 Z. b) T* ^
, }- D" C6 O2 W# C
[ Last edited by karenmoe on 2006-6-23 at 06:10 PM ]
因某些原因
一隻智障狗=甘國武
Originally posted by karenmoe at 2006-6-23 18:09:6 `. w4 t6 ^" n" t" m' N# I
, l8 n! ]2 X* i" }
接受唔代表會處理
+ a! c1 L. m0 r' I6 j% H. z每年咁多案,差人...
. h6 }1 j, _" l( a* i0 _4 b0 g$ w
每年咁多案,差人理得幾多
1 S5 B% C- R" a- z! c8 f太不負責任la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全力要求婦女團體投訴到《一本大便》停刊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。