<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全力要求婦女團體投訴到《一本大便》停刊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ~johncena~ at 2006-6-23 13:51:
' n% U+ N- F$ m; f! I9 E- r差人做野la
$ r9 l8 H- d% P& z$ ~; L+ S
你咁叻?去報警囉,唔報好能衰既!!!3 o3 H' B8 B% J# P
唔好得個講字,你要為你所信仰的一套所謂「道德價值」做d野,唔好齋吹......
我本人都覺得 「大便」 依本野應該列入 三級 入膠袋 18禁.
6 T( f6 u5 h: I! F; q! Q
- J! [8 I8 B3 H2 r但係点解要由 婦女團體 去搞???  邊個唔頂超都可以去隊佢, 婦女團體叻d 定得閒d呢???9 s6 O, j) b2 P: x: [4 P
) J& H& z( F5 Z9 u! ^0 k
小事化大係香港人既精神, 大遊行係香港既本土運動, 我地郁吓就一百幾十萬人上街, 遊行期間又唔會有事發生, 比人隊果d人之後又可以冇事, 邊個夠我地叻 !?  K9 B- _" K0 W/ J6 C, m( i4 r

: N7 Z; @& |0 a但要玩大家玩, 咪淨係比d 婦女團體 威哂至得架!
Originally posted by d228216 at 2006-6-23 16:26:% D( `* G' Z% h' P( l
我本人都覺得 「大便」 依本野應該列...
6 W" P5 o% I3 @6 J+ P
咁硬漢哥你帶頭吹雞搞遊行,我一定支持,等我跟你威下......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-23 04:50 PM:
. C- l# e. {$ B0 A- i! ~2 p+ R% p6 Y$ B$ C/ s2 j
咁硬漢哥你帶頭吹雞搞遊行,我一定支持,等我跟你威下......
: u0 ^$ c9 S# Y+ n唔好啦, 同你行 行行吓 唔知去咗邊.....咁就唔好啦
Originally posted by d228216 at 2006-6-23 17:01:# ~0 b' w) K: M# x
2 |8 G' P& b" R5 z! z) F4 z
唔好啦, 同你行 行行吓 唔知去咗邊.....咁就唔好啦
6 ?. R, z1 R9 f0 J- n去得邊?最多去搵d婦女聽下意見,交流一下.........
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-23 16:01:  c( f7 U" i" X

; i( T, \' K; m, z你咁叻?去報警囉,唔報好能衰既!!!" F" n% [- y0 f; P0 K
唔好得個講字,你要為你所信仰的一套所謂「道德價值」做d野,唔好齋吹......
/ K" k+ N( P5 p. A/ p$ p你有問題嗎,睇睇新聞吧,差人己接受此案la,睇睇新聞吧,唔睇好能衰既!!!
Originally posted by ~johncena~ at 2006-6-23 17:30:6 G# F" F) o  t- x5 d# Q

: z) t6 Q0 w, z$ u  M你有問題嗎,睇睇新聞吧,差人己接受此案la,睇睇新聞吧,唔睇好能衰既!!!
% C7 D+ q9 h. [4 D9 c' ~接受代表乜?而家判左罪未?你唔見左隻豬,差人一樣受理,咁又點?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-23 17:36:
: F: i* A- Q) z. B
3 w8 m) @6 ]( _接受代表乜?而家判左罪未?你唔見左隻豬,差人一樣受理,咁又點?
- A3 S; `  l7 C" j* L接受姐係會處理此案,難道差人睇完就算
Originally posted by ~johncena~ at 2006-6-23 06:04 PM:
0 U: P/ T( L: Q% j
, x8 O9 |' Z% s接受姐係會處理此案,難道差人睇完就算
2 {( _' u* J, E8 e接受唔代表會處理$ h- a2 B* t" @* ?
每年咁多案,差人理得幾多$ V" e$ t) i0 h" z& o$ @4 w
緊係處理左緊要個d% D$ @- w! Y; h* `* `7 ~2 c6 W
無重要性個d就當然唔理& P7 E  p+ A. T; J% d
6 S7 c7 S- Y1 i( [7 S' H
除非有明顯證據證到依件事涉及違犯行為
- E  r2 @9 P+ I" {8 X$ {, e4 @否則差人最多都係轉介去相關既組織- u$ d' D) ?% j0 S, i* y
$ G2 Y$ H" b# s. z" J* k1 ]
[ Last edited by karenmoe on 2006-6-23 at 06:10 PM ]
因某些原因
一隻智障狗=甘國武
Originally posted by karenmoe at 2006-6-23 18:09:! U3 R' m. t: j! t9 H3 [

8 y5 \, E4 A# g接受唔代表會處理. n( H4 ~& T" }" l* a  O+ T
每年咁多案,差人...
) \+ P. T- x9 G5 G& o
每年咁多案,差人理得幾多& |% k1 e) y3 |$ I/ M
太不負責任la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全力要求婦女團體投訴到《一本大便》停刊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。