<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » o岩o岩睇新聞透視
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Norman Chan at 2006-6-23 03:06 PM:. O, Y7 a1 _& C/ ?. q; p5 z, a: f% Y
多餘。  唔係個個人mud 都識,唔鍾意足球d人咪唔識 lor.
- B8 L1 Z+ e/ Y& h你又知唔知墨魚有幾多條觸鬚呀?
! z6 ]/ G/ F! P8 S: Z1 C# t+ k* ]你有無睇到個節目架, 唔識波唔係問題, 但係唔好講到自己個套係好過人地專業個D
Originally posted by flash_2006 at 2006-6-23 19:16:- K. B! |# }' s( c  Q. y

w& X" a/ r5 c/ z你有無睇到個節目架, 唔識波唔係問題, 但係唔好講到自己個套係好過人地專業個D
$ {& ?% i& i9 p0 y4 Q5 s9 t5 `' U
1 k- U6 w8 T! M& n我都睇咗後面果part,好同意你個point,都唔知啲人點解可以/ p. z7 s4 w  ?4 {" |8 R" ?% _
咁唔pro都仲响度扮晒嘢 
3 `, k3 ?4 ~: \# K0 p* j' g) N2 h/ u5 r6 B. m- b
不過,我覺得最唔pro都係無記新聞部,記得個節目埋尾果句佢哋竟然話阿叔退休之後,1 C, ?+ Z* G* T; Y
球員出身嘅評述員已經買少見少......  
$ r' c' c' U& N' f. @, [+ F3 h. t
大佬 ! 係你哋無記冇暏,亞記有陳炳安、K佬又有細鬼同丘仔,就連英文台都有巴貝利,2 U! _) |. S# Z4 {3 b
點會無紅褲子出身嘅評述員呀 ; ]! i/ w% ]/ e# V& l
+ P2 |2 f/ U. `$ ?. M9 m' _, }" B
[ Last edited by 秋葉林 on 2006-6-23 at 08:16 PM ]
我地繼續好好珍惜阿叔講波o既日子喇
Originally posted by 秋葉林 at 2006-6-23 08:13 PM:# q% g) s& c. H
$ U3 ~' l* M( J
# r: W2 {% ^7 O* f2 g( B" a, l
我都睇咗後面果part,好同意你個p...
! g( a! A9 X( ?2 ~& ~5 v% R4 Y. d3 p$ T; j/ i3 S
係tvb 無.......= =
Originally posted by 秋葉林 at 2006-6-23 08:13 PM:
! q& G) R1 \! `" X7 f& ]! o6 p( o& l3 \! }& A
4 ?3 G2 {5 B% T1 G+ C5 c& x4 d
我都睇咗後面果part,好同意你個p...
& V; T* P: @( c$ M) ^4 \8 f
何輝都係紅褲子出身, 不過而家同陳譚新去左廣東講波.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by lookityourself at 2006-6-22 07:18 PM:6 ?9 Y  o: [( ~: v& G# }
終於真真正正感受到咩叫做O 哂嘴
. d8 |0 L" H; b2 `6 o# G
' h' M% w; m" I  yD...
0 X' B- ^" w6 B, c5 a痴線8 `# V8 s, u7 e
唔識咪唔識囉2 _7 r: O8 K# M7 k: z
有乜出奇?
' b4 @& _1 z" F, l9 b  z呢個世界咁大,你識得幾多野$ V3 q3 D) Y& x. p
你以為係基本常識姐,人地可能連足球都唔知係咩啦
支持社民連!
Freedom Forever
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » o岩o岩睇新聞透視

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。