<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » o岩o岩睇新聞透視
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Norman Chan at 2006-6-23 03:06 PM:
0 C% S3 X$ g) Y1 O$ Q, F( `多餘。  唔係個個人mud 都識,唔鍾意足球d人咪唔識 lor. ' X' k9 z% D( g! k
你又知唔知墨魚有幾多條觸鬚呀?
) n3 e5 M* ]% S3 d你有無睇到個節目架, 唔識波唔係問題, 但係唔好講到自己個套係好過人地專業個D
Originally posted by flash_2006 at 2006-6-23 19:16:
  r2 S1 ?4 i6 G6 o' u+ H; f# q/ @: m5 s: I6 e" e& R
你有無睇到個節目架, 唔識波唔係問題, 但係唔好講到自己個套係好過人地專業個D
# k" F) w5 n4 j9 e
% U/ r2 r" S0 z9 F! g: B0 v
我都睇咗後面果part,好同意你個point,都唔知啲人點解可以: l0 T& e+ N( J" A; a& g& f
咁唔pro都仲响度扮晒嘢 
4 p0 r6 {" X+ r4 ~! V4 _) L% r7 W" j
不過,我覺得最唔pro都係無記新聞部,記得個節目埋尾果句佢哋竟然話阿叔退休之後,+ P% ~1 ^; [4 Y3 G, \
球員出身嘅評述員已經買少見少......  
! }) y+ d, I, E
  a6 M; M7 X* a5 V" I大佬 ! 係你哋無記冇暏,亞記有陳炳安、K佬又有細鬼同丘仔,就連英文台都有巴貝利,
+ n( k) v  o) r, Y7 ]% Z* `, C點會無紅褲子出身嘅評述員呀 5 i# K# F/ @5 \: g2 ^
5 H/ E1 ]& c, G
[ Last edited by 秋葉林 on 2006-6-23 at 08:16 PM ]
我地繼續好好珍惜阿叔講波o既日子喇
Originally posted by 秋葉林 at 2006-6-23 08:13 PM:  w2 f7 N2 T, ~! E; h& J! Q
4 n2 {+ G8 y& Q7 ?

6 Q4 j, ~7 O) |9 n$ R3 g我都睇咗後面果part,好同意你個p...
' K# a$ `# y5 o! x2 [. W
" u8 ?) C4 m3 I/ s. {/ {/ t: n) B3 K係tvb 無.......= =
Originally posted by 秋葉林 at 2006-6-23 08:13 PM:3 {$ Q5 \8 Y8 a9 V" q

3 g3 f- _# l* ?9 z6 [5 Y/ @9 e$ O' ^" i4 A4 ^! \8 x* s
我都睇咗後面果part,好同意你個p...
9 D, f* ?2 F7 z& a% k, w何輝都係紅褲子出身, 不過而家同陳譚新去左廣東講波.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by lookityourself at 2006-6-22 07:18 PM:
# o; o7 d; L, p6 x8 L終於真真正正感受到咩叫做O 哂嘴2 X% s; @8 J" C7 `% D% T
: Y3 b: S3 p8 J! C: Y* N7 @
D...
- Y: V" ?) W- S5 Y1 {. i, s
痴線* @1 f  y3 [2 \
唔識咪唔識囉2 n9 o8 U" G# y7 S" u+ E
有乜出奇?2 z+ @) k8 n2 x
呢個世界咁大,你識得幾多野" p* P9 s0 b4 b, n
你以為係基本常識姐,人地可能連足球都唔知係咩啦
支持社民連!
Freedom Forever
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » o岩o岩睇新聞透視

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。