<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(Cream)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neitly at 2006-6-22 07:57 PM:
' c1 C" m0 c3 d; J. B: K) r. U& ~0 H* f救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(C...
+ t9 F  ~3 S6 G
: }- B; ]$ A- ]- d; j# l我覺得完全無問題!
: P6 V+ ?( u4 q1 W) M
9 M- W% C) K( P8 v"救"佢, 佢有危險咩?!
. N4 w( x' G+ l# m$ ]3 L外國大把童星啦
" p; m  }0 [& s1 c6 T呢輯相一d都唔性感,
9 P; `; l; Q9 a* u& {) w/ d只係成熟d咁解,7 T1 K! o/ a9 g% g
都唔明依家d人咩都小題大做,
1 u( ^7 Z5 J" V- v0 |3 P人地自己影相,5 [& F  g. {( {" X; K; K
關你咩事呀?( b  e: N, `) m
; j" K- @' t+ A" j3 K- h: G  ~
依家通街10零歲d女仔大把著背心啦,1 T+ U* J+ s2 h6 ^3 a; X
你快d去"救"哂佢地啦!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-22 08:05 PM:
7 K+ |* f+ b- R' G& w1 s7 k' }又冇露點, 又冇走光, 有乜問題?
/ e4 d) B, {7 ^4 o" T! W  ^
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-22 08:13 PM:
" @: P; D; B1 Y  ]/ H9 ?
' {0 }% F" H5 k+ t# V2 ?( f我都係咸濕佬, 但我無興趣睇, 因為都冇野睇, 何"咸濕"之有?
4 I' {2 K; t' F+ R香港的"偽道德派"已經痴左線, 係唔係都投訴一餐......
# J1 E. D, Q: v1 l
Originally posted by kinz at 2006-6-22 08:15 PM:, I+ P7 Y" c, e% ^$ N
[quote]Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-22 08:05 PM:, b* u/ E6 o( `, _
又冇露點, 又冇走光, 有乜問題?
8 o4 L. W) U+ u& _7 X 滿口道德嘅人最會用有色眼光去睇嘢 [/quote]6 A5 R' F9 r) l* E" O: ^4 W$ K
Originally posted by Aivn at 2006-6-22 08:51 PM:0 `& b% V# k; z" i
  n" N: D$ n) N6 _) G  l; r1 E2 {
9 x& L0 R# Q* I8 }4 |8 N4 L
我覺得完全無問題!+ b0 o9 K/ O6 y. Q" O

$ {! _" {4 s3 Q4 s3 d"救"佢...
* Z4 J$ v* u% f9 p( p
Agree! 教育界及社福界係三大虛偽行業裏已佔其二
: m; ?2 ?- P* X
    9 @. W9 q: D" L+ h- I# B1 Y
  • 校園暴力、李腳掌開會打機仲聲大夾惡、教育政策混帳又唔見佢地咁上心8 m( j7 Q3 F% l- H
  • 唔知邊個大力鼓吹向青少年灌輸性教育呢?
    2 {  D0 V# ~  W4 u& F
  • 同性戀、雙性戀、群交、婚外情、4, 5, 6, 7, 8角戀、D「名」人包4, 5, 6, 7 奶、娛圈淫魔公然性騷擾D女藝人(無論係自願或非自願/被迫)……又唔見佢地話教壞細路(I don't mean any offend to homosexual behaviour)' h6 p% C- m' B6 _& a5 x. f: [
  • 梁洛施夠曾經出過未成年泳衣寫真: http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=76314&page=1, 都唔見有人投訴(唔通欺善怕惡驚得罪羊生?)
    $ ~* ~, w/ L$ B& B4 O
  F; Z' C, [3 L' u' x
P.S.: 平心而論, 係雜誌內容誤導大家, 文字的魔力又一例子, _1 j5 k5 `. u$ A) ^
& C- m/ p* B4 x7 D0 D
[ Last edited by ironcross on 2006-6-22 at 10:15 PM ]
目標唔怕多 ;)
Originally posted by ironcross at 2006-6-22 08:58 PM:
# ^# r( |8 S! j6 O" e: e+ _' M/ |. M5 ~) I; {( s- y3 N
$ [- g8 E+ `7 J4 q
7 H3 W* O# w  l; t2 W  p
滿口道德嘅人最會用有色眼光去睇嘢
" D6 e( e1 o/ k9 D% N# NAgree! 教育界及社福界係三大虛偽行業裏已佔其二 [/quote]" ]3 b+ w* j! }" ?! C/ W
講得好!!!
又冇迫個女仔影
$ m! J! H0 f5 T+ I, C& `, Z佢係自願架4 e# E4 u( B8 Z) z; j  n% b
你地咪 係唔係都投訴啦
我想問個校長幾時上左鏡??
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-6-22 09:05 PM:
% F- D) ?) T3 b: {; N我想問個校長幾時上左鏡??
1 @- _' ?. k! K! S: d( @3 ?
The Principal say Renee's childhood/teenagehood has been ruined. In some way, he's right: Renee's childhood/teenagehood will be ruined after his interfere...
目標唔怕多 ;)
死kai子  投咩訴丫  
/ W5 O# L, p3 W5 @" c& A* k而家乜都投訴一餐
$ Z7 s) w, [/ q9 e/ e人地拍相 有無影響到你呀 有無犯法呀
/ D, k) v, n4 M3 ]有人鍾意睇就睇 唔鍾意咪唔睇囉 死忽鬼 搞埋咁多野 痴根
Originally posted by neitly at 2006-6-22 07:57 PM:
0 \: s" S& u& V5 e( s0 i7 Z*曾經有人問過..."其實佢係咪自願?". k3 R) @0 ?  F. H

/ T2 p, E! m8 T3 p/ t1 M100%係喇..你迫佢..佢唔肯嘅話..你根本冇辦法..佢拍得呢輯相就肯定係呀媽又同意,佢自己又願意架喇.
( d7 M; n" }0 y' [' j  g咁人地話自願,你吹佢唔漲wor9 t6 O& W5 d" L) s
寫o個個人自己都傻估估下就話係,點解呢個年度o的人既鑼輯差到咁?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-6-23 12:26 AM:
+ i& e% _' a9 o& v+ o4 l% z! @
. J/ z( {6 K0 v, O# {咁人地話自願,你吹佢唔漲wor4 L# ~: l' F0 @) J8 v% {$ I
寫o個個人自己都傻估估下就話係,點解呢個年度o的人既鑼輯差到咁?
  F* P& J9 `  W
+ k" D  g& |- M* K+ o- f; K有強姦無焗賭  佢唔肯 邊個迫到佢  
* t$ Z' J: Y) ^+ |3 B+ d( X$ K你見唔見到佢喊哂  俾人扎住咁影呀 / B0 r8 P; y- y* c
睇埋d專訪 佢地既對話 佢不知影得幾開心
Originally posted by KoBe~8 at 2006-6-22 09:00 PM:' ~6 T/ m1 x: I$ x) Z

- B: |7 j; {& ~8 qAgree! 教育界及社福界係三大虛偽行業裏已佔其二
; Q' c3 C, R4 ~4 Z
講得好!!! [/quote]
5 d8 \# L6 H. e% F, C6 a( f- I. a1 U5 P, n
X2
; ]/ o0 ?5 E- o/ }! v0 D! t4 {7 o第三應該係傳媒?& a) M) I. k4 F2 R1 f
5 r; q" z8 [* @; ]
回應樓主:
! {+ h. V: a7 U: {2 e, X便利有邊期冇投訴?只係罰款了事的話,根本係罰得太輕!
; X- z3 R; |5 ~* q  E+ R如果係釘得死的話,早就釘死左啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(Cream)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。