<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(Cream)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neitly at 2006-6-22 07:57 PM:. J; s* q4 j5 G0 U$ ~  N; `, @. M& R
救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(C...
- A" B' w% n; g% n6 @" A6 |2 J0 i7 f
我覺得完全無問題!
4 b5 }! i5 w9 J9 H' O+ H& F) q4 p# W% i/ H" s& E7 |% W
"救"佢, 佢有危險咩?!
$ Q0 d9 W+ |( L外國大把童星啦
4 L6 j: k0 i) T$ L- L2 q呢輯相一d都唔性感,4 j5 H& s8 w: R  N- G2 |
只係成熟d咁解,/ t9 h1 s3 M7 e' n4 b2 B. ]
都唔明依家d人咩都小題大做,
' [9 l( O4 [! e6 K0 A( R人地自己影相,( }4 M* d+ A- C% O9 }
關你咩事呀?
+ T# X- R' D5 G/ p+ G7 G
$ d% E( w9 \. Z* S! Q7 i0 T依家通街10零歲d女仔大把著背心啦,
1 P; n  A9 n; m/ z1 v7 J+ q! x2 ^你快d去"救"哂佢地啦!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-22 08:05 PM:
% r) K- ^; x( `$ @又冇露點, 又冇走光, 有乜問題?
6 O0 j; o) s0 e$ ~. E% A1 F5 \. ?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-22 08:13 PM:
) p( g% M% S4 {6 s% q- s4 }% T( P! q% ~
我都係咸濕佬, 但我無興趣睇, 因為都冇野睇, 何"咸濕"之有?
2 L7 r& e3 W, w% {. g) [1 i) d香港的"偽道德派"已經痴左線, 係唔係都投訴一餐......
& `2 k$ U% K% \
Originally posted by kinz at 2006-6-22 08:15 PM:8 @3 O# Q# h& \- t$ \8 x2 ]2 n8 u
[quote]Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-22 08:05 PM:0 P7 W- ~- S: E0 a, C
又冇露點, 又冇走光, 有乜問題?
: F6 T! m" w$ }# N
滿口道德嘅人最會用有色眼光去睇嘢 [/quote]
) t% T3 z! |  W1 z0 o6 c& T
Originally posted by Aivn at 2006-6-22 08:51 PM:0 O9 S9 P+ X8 X3 {

9 }6 z& {3 m' m" @% `0 Q( X% y0 B' t0 k; E: [
我覺得完全無問題!, t! ?/ s8 M: P# t
( B2 W9 P& m: ?6 C) J* _$ V
"救"佢...
' H( C. p7 s" q. Q2 DAgree! 教育界及社福界係三大虛偽行業裏已佔其二
. u, @8 N* o: [& k
    + h5 L/ E5 s. I
  • 校園暴力、李腳掌開會打機仲聲大夾惡、教育政策混帳又唔見佢地咁上心
    % n2 o% w# l3 ^& y- q1 F- L
  • 唔知邊個大力鼓吹向青少年灌輸性教育呢?/ U0 t: A" ?3 G  T! G0 s% K
  • 同性戀、雙性戀、群交、婚外情、4, 5, 6, 7, 8角戀、D「名」人包4, 5, 6, 7 奶、娛圈淫魔公然性騷擾D女藝人(無論係自願或非自願/被迫)……又唔見佢地話教壞細路(I don't mean any offend to homosexual behaviour)3 x+ M* L2 |* A- i
  • 梁洛施夠曾經出過未成年泳衣寫真: http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=76314&page=1, 都唔見有人投訴(唔通欺善怕惡驚得罪羊生?)
    * j' y/ a7 h4 j9 Y" @( O

% N* U. [  @" }  G& VP.S.: 平心而論, 係雜誌內容誤導大家, 文字的魔力又一例子# S6 ^/ g5 [' _. h1 `

7 l# T4 m; D( G* W[ Last edited by ironcross on 2006-6-22 at 10:15 PM ]
目標唔怕多 ;)
Originally posted by ironcross at 2006-6-22 08:58 PM:7 S4 ], v, [5 I! M
* A9 ?0 Y9 [) {- ~( t) z' ^

8 \/ ]& F! g; V$ o  ]+ u9 T9 q+ `0 k+ Y* X3 T: x7 {
滿口道德嘅人最會用有色眼光去睇嘢
; f5 _2 k5 m# FAgree! 教育界及社福界係三大虛偽行業裏已佔其二 [/quote]
3 r& w3 m- o& {講得好!!!
又冇迫個女仔影1 m$ u9 }( V* `0 t3 z& k
佢係自願架7 F0 F5 N  g7 |
你地咪 係唔係都投訴啦
我想問個校長幾時上左鏡??
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-6-22 09:05 PM:/ v+ V0 _$ L0 e5 |+ N
我想問個校長幾時上左鏡??
5 {( I8 h! o7 A1 B% V$ X
The Principal say Renee's childhood/teenagehood has been ruined. In some way, he's right: Renee's childhood/teenagehood will be ruined after his interfere...
目標唔怕多 ;)
死kai子  投咩訴丫  
1 ^$ T8 \" B* a! n. Z而家乜都投訴一餐( F6 z3 ^5 i2 d6 H) i8 H) n8 L
人地拍相 有無影響到你呀 有無犯法呀
' L% }( @1 e. D( ~有人鍾意睇就睇 唔鍾意咪唔睇囉 死忽鬼 搞埋咁多野 痴根
Originally posted by neitly at 2006-6-22 07:57 PM:
( g! k1 A. V. m- Q. J3 M) O*曾經有人問過..."其實佢係咪自願?": t' t8 c* W! A- D% [7 s! ]  {, a5 ]

0 k# _# i% N" f+ n100%係喇..你迫佢..佢唔肯嘅話..你根本冇辦法..佢拍得呢輯相就肯定係呀媽又同意,佢自己又願意架喇.
: A3 ^0 s+ D  T+ H* @& o! s7 O咁人地話自願,你吹佢唔漲wor* x5 j# _4 a6 b9 z
寫o個個人自己都傻估估下就話係,點解呢個年度o的人既鑼輯差到咁?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-6-23 12:26 AM:4 X$ n7 _# M9 U$ H, ]
" X1 |" P4 J& h; f3 o4 D2 a# _& C
咁人地話自願,你吹佢唔漲wor
' }' K! Z/ e4 C$ j# [9 `5 I- ]寫o個個人自己都傻估估下就話係,點解呢個年度o的人既鑼輯差到咁?
8 ]) \+ _! [( \! [: a5 {; O- ?/ F1 a+ |% {
有強姦無焗賭  佢唔肯 邊個迫到佢  
& [1 |. O/ N- p2 q0 Y你見唔見到佢喊哂  俾人扎住咁影呀
! k/ Y3 v4 u$ H& E4 s4 n睇埋d專訪 佢地既對話 佢不知影得幾開心
Originally posted by KoBe~8 at 2006-6-22 09:00 PM:
" Z* s+ E( w+ w: d* g0 c: T, q8 ^' m  ^5 {/ w( U1 w
Agree! 教育界及社福界係三大虛偽行業裏已佔其二
7 x! O% E6 W5 {; J! U講得好!!! [/quote]
7 o0 K  a! X' a  D% Q4 e  @& z
, V9 p/ M" z' Y' N# ~X2
& O: [' z  s' M. W0 B第三應該係傳媒?" W- R0 Y' a) {. S) f1 g6 m
( q( {9 D$ w8 h7 R+ o: d5 }
回應樓主:1 E5 B/ ~* \# y% r
便利有邊期冇投訴?只係罰款了事的話,根本係罰得太輕!3 ]& x) R: P0 P# ]* E3 l
如果係釘得死的話,早就釘死左啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(Cream)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。