<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇波不賭波, 不賭樂趣多?
返回列表 回復 發帖
睇波不賭波, 實會訓著左/7 d! l7 V* f3 C0 I- W3 r0 J1 b9 \
( G% @0 g& {' m% U4 _
睇波又賭波, 場場食白果!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-30 02:33:
: c  B: p! U; _+ C" A3 \. N4 n睇波邊按摩, 咁先樂趣多;
0 c- v* x) X# L  y  c7 v摷野兼揸波, 仲要推埋蘿;" Q: ]$ `$ ~# X$ ^
小注買多哥, 大注墨西哥;, b7 @, k9 _3 `% ^4 F% Q$ D& c
睇波不賭波? 睇黎把X麼?
. ^' h8 v0 p0 J: o# L
哈哈..再黎9 n# E; C7 k* W* J4 J
賭波又按摩, 噴得特別多
, a2 }  X- ]3 }% ~% [2 F( H$ |! a4 z睇波又賭波, 開心過阿哥& Y1 p; q( N) u# A' E  K4 \
睇波不賭波, 遲早死得籮
有好多人都係唔賭唔睇嫁!
Originally posted by 自由神 at 2006-6-30 13:36:' [6 k. P7 v. h; v
有好多人都係唔賭唔睇嫁!
+ o, B" }! v4 [9 R7 A, U4 i冇錯, 以我所知, 華富村八姨、良景村九嫂、蘇屋村好姐......等等, 全部都唔睇唔賭!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-30 01:43 PM:' a# `0 v0 e3 e1 g" N* g( w1 d
* O& e5 f+ u2 H
冇錯, 以我所知, 華富村八姨、良景村九嫂、蘇屋村好姐......等等, 全部都唔睇唔賭!!!
6 E  O) I2 H/ ~8 `" p好多人唔賭唔睇嫁!
Originally posted by honey316518 at 2006-6-29 11:08 PM:, R; R* p3 u: O5 R
睇波又賭波, 咁先樂趣多: m6 p* m# ]# e' m

: F. v( v: Z2 @" w) U3 d9 |( f睇波不賭波, 賽果算什麼
$ j) G# j/ I3 [( s) r
賽果真係不算什麼
' }5 E- b- |6 U& C0 g9 [我只睇過程
Originally posted by 自由神 at 2006-6-30 15:19:8 n9 y% `! b8 W, o
  x# O- A% q2 }9 j0 V
好多人唔賭唔睇嫁!
5 r& \6 j, t2 d6 b1 [
喂, 我係認同你喎, 你乜春呀?
hk goverment also do something rubbish!!!!
9 i( ~, \) C& ?# ]% l2 h
: r7 ?" d0 n# T7 _1 [+ }teach bad people!

籮.................

睇波不賭波,射o野射咩左...............!!
  r/ }0 Y0 ]% g; Z$ `" P  Q睇波又賭波,咁咪入左籮.................!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-29 10:48 PM:% T: x9 r( t8 u' k
政府在世界盃期間的宣傳口號: 睇波...
* L) C8 A  e) _2 e+ a
頂真句,good
& Y. o/ R' c- x7 r* l; U4 F6 `9 |

2 n  y+ [' ~1 f政府係唔係自相矛盾呢
9 ]( G0 k$ v/ x% f  ~# l2 G3 l一方面賭波合法
! U1 J2 E( B; B1 N, E/ w" [一方面又叫人地咩不賭樂趣多- ~* ~3 I8 M0 @3 v+ H  S' n9 N" c
同求學不是求分數一樣& F! e' s: S6 r0 z' I0 Y7 q

& H4 v% A* L) }: f" A[ Last edited by ronald001120 on 2006-6-30 at 07:17 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇波不賭波, 不賭樂趣多?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。