<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想搵暑期工......有無人有好介紹
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cgdmzlam at 2006-7-6 08:08 AM:
; v- m  P$ I) {4 s( d做鴨比做雞好啊# c4 a, c) ^! Z! m7 g" J- S/ U
做鴨招呼既客人都係...
. l2 ?! R) z' a( h, T4 K" M
咪玩人啦!人地都係想搵份工做下姐!
千祈唔好apply一d攪大學課程既教育機構...!!!!!!!!!!!!!!!!
+ u7 e  S* q( r, Z! T, K* [6 R9 ]/ x2 l2 P3 |

3 m4 x" a9 ~/ ^- l- {$ E% i
9 e+ o1 E7 j2 [  g
9 a8 [- P, x( `; r冇底薪真係好狗...% s" |0 @0 B6 B. l) a
同埋佢地會以面試既名義去迫你聽佢地既升學講座!
2 a$ }! e% |7 [0 T9 T# j
  m* Z% T' y1 m0 h0 V2 m2 w8 B果d機構個名大多數都係xxxx教育學院
民主定民粹?
ee..之前有call 叫我去架..後來我條女講呢d 好九架...same以上先生所說..' Z$ M: [5 h4 _" V/ w
所以我都無去...現在番緊超市....!不錯的說..但係時間真係parttime...$有d 少..^^

麥記,肯記,惠記,百記....有名連鎖店,唔怕比人握
Originally posted by pigcat at 2006-7-6 10:46 AM:
3 K, @$ F& F/ i4 a& J5 s( A4 s. j千祈唔好apply一d攪大學課程...
; E; A& j6 U, V8 N  u% G
易通!?>
Originally posted by comeonbady2003 at 2006-7-5 08:31 PM:
( W' I- `8 }! f; i' l) g日日上勞工處...打左好多個電話都冇消息
* _5 W2 u( u% A大家知唔知邊度請暑期工呀?
; O- m6 d# c% V8 [) y
& O; I3 a& [' V. G9 u( z$ D千其要小心, 唔好去做傳銷, 有咩唔明, post上離, 可能有人幫到你
Originally posted by @@ya at 2006-7-7 01:41 AM:
+ W: Z# B+ Y; o& Q- O% m; A# A: D
- }, s' O5 Q( g+ \$ E1 p5 `易通!?>
; W8 |- r6 w/ h8 {係推銷一d海外大學課程既公司
/ L# Q* T" y( }; X% U0 w
: ]: C6 R' d- e& }, b( V4 u咩咩持續教育學院+ z4 R/ y. ~& b: ]0 m) M9 X: A8 c
專業教育學院等等...
民主定民粹?
打開報紙大把喇..
Originally posted by pigcat at 2006-7-6 10:46 AM:. d% P4 a, O5 F3 }2 f0 P
千祈唔好apply一d攪大學課程...
, O" c$ ?: \- N% W
妖~果次考會考oral頂佢個肺走黎叫我填問卷
2 F+ T& Q- }9 b& e3 g之後佢真係打電話比我叫我去聽d乜春野講座
Originally posted by 大家樂1234 at 2006-7-7 11:18 PM:
: |2 G3 K  u6 B$ d/ x) `& s# H8 `; |' H$ Z! [( y9 z
妖~果次考會考oral頂佢個肺走黎叫我填問卷5 T4 |) p% Q+ [) r& q6 r
之後佢真係打電話比我叫我去聽d乜春野講座
& h" c& n9 T: v4 c- ^7 G( ?& s) B
仲好煩...
6 m/ I  l# a8 o+ v1 Z: k1 m我就唔鬼理ge
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想搵暑期工......有無人有好介紹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。