<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【港男選舉】令我生氣了...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by msv at 2006-7-8 09:30 PM:
4 m& G! ?' E% l* a" A% O頭先見到有人扯旗XD
1 N$ A, c5 x+ A, I9 x2 B

! K. B$ Y5 x) J1 w" y女评判 睇到 会唔会比多D 分 0架 ?
Originally posted by vv1668vv at 2006-7-8 09:32 PM:2 `* L0 R3 }  _" u8 H

' j- t8 t8 A( [  S0 G9 W5 q4 P6 f! v
5 R$ u1 a# o) T9 |7 p' E6 i女评判 睇到 会唔会比多D 分 0架 ?
; W( r3 r; C. h; M+ }. p0 n  b/ {% c8 A6 x

7 L5 B9 b$ c/ w& N: h$ S: `4 {
6 ~  J, ^( @* |6 w  T可能係見到男人先扯
乜野無能丫......你指緊乜野無能丫?!' F0 i3 |/ k# n( J
哈哈....勁玩野丫!! * q7 I! F, S, J
唉....有智慧都唔會去選港男啦.......
以男性角度來冠軍個款真係好麻麻咋.........反而瀟灑組冠軍比佢型好多喎(雖然作狀了一點)..這就是男與女攪男仔的角度不同吧
Originally posted by hongkongpeople at 2006-7-8 11:23 PM:6 a) b+ ?# h: k  c
以男性角度來冠軍個款真係好麻麻咋.........反而瀟灑組冠軍比佢型好多喎(雖然作狀了一點)..這就是男與女攪男仔的角度不同吧
7 Q& r. w! ^# R7 E1 p
: v5 {# J. p2 w你講果個應該係"健力組"~~
! Q+ \1 p" Q- z1 V4 Y3 x, B/ |9 _不過我都讚同你講既野.....% f! D4 @  d, m: h' |
個冠軍真係好唔掂....我都無諗過會係佢....
0 d, x. ?7 t; H1 P9 s& \  y再講....佢阿哥"黃長興"靚仔過佢好多....... Y7 A; x% F6 _6 L' ?, F
如果佢阿哥今年先參加....應該會係佢贏.....2 P4 n2 P7 h& X
今年真係係班"騎呢"中, 選一個"最唔騎呢"既出黎....... v/ }' }! f) ?% _% l
上年既質數好好多, 可能上年第一年, d男人唔知做乜所以走上去試下.....
! ^# ~, W1 e/ Y, E* A* c今年知道做乜, 有"智慧"果班都唔會走去選....
和香港小姐一樣,我都唔覺得香港小姐美
7 e0 x) k# Q8 S3 y下一年又唔知出D咩出呢了= =
Originally posted by 155220 at 2006-7-8 09:26 PM:! r" Q5 M. j* p8 I3 P" H( |
各位去亞視睇張偉文仲好啦,唱得都幾好聽
: M4 Z0 z- o% n( t  g* m: f# k係囉,我同意~
Originally posted by 傻仔X at 2006-7-9 02:30 PM:
& ?8 r3 @/ K5 o$ C# ?) D
0 d1 K# ^8 O/ w- D% X係囉,我同意~
  n# D) p3 ^# y' L
點解算港姐唔使全男班評判d濕身,選港男要?
% p4 q) \4 m5 w; f% K唔公平喎
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 15:15:7 l! j& S* F' Z

3 N9 D7 I2 x+ ^( M) B% U/ l8 h點解算港姐唔使全男班評判d濕身,選港男要?
9 l/ i3 x7 l$ ?' E4 r! M7 h: }唔公平喎
! N. h* w( I2 p$ }/ S' r/ M" |. P* y" {
女權主義
.
Originally posted by 傻仔X at 2006-7-9 14:30:
+ G4 D) t/ \9 M4 ?
7 c. I6 p) X2 D, W7 ~6 _係囉,我同意~
( R! U! Z7 s0 t, l' y1 n5 K$ h
) v: g: v# d& A! k  ?% ?
唔止ok好聽,仲有阿張生真係好攪笑1 d3 K2 z: g* s- U

" l7 B" N! x' P* v諗起前幾日搭lift見到佢,真係......
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【港男選舉】令我生氣了...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。