<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【港男選舉】令我生氣了...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by msv at 2006-7-8 09:30 PM:
0 j+ F: W1 s! y# p+ k頭先見到有人扯旗XD
$ ~% G1 v2 ?: M3 t; V3 K2 M
- u* h) w  E( l; q! Y& R4 y
女评判 睇到 会唔会比多D 分 0架 ?
Originally posted by vv1668vv at 2006-7-8 09:32 PM:+ T* S+ c# O; O- ]( {1 O

l( }6 {1 ?- y: U3 }: a% l0 T, a1 X  s) [# u  R
女评判 睇到 会唔会比多D 分 0架 ?
+ |) d8 G$ ~4 X) j$ ]. O

' i, z/ q; p! A& k. ?
) ?* m/ ^3 [7 r0 ?, v
. U' L- j( a. G: T& f* ^; y0 f8 Y可能係見到男人先扯
乜野無能丫......你指緊乜野無能丫?!
) L( C1 _7 k# x2 P9 Y哈哈....勁玩野丫!!
# l& f9 N; A. b: Y唉....有智慧都唔會去選港男啦.......
以男性角度來冠軍個款真係好麻麻咋.........反而瀟灑組冠軍比佢型好多喎(雖然作狀了一點)..這就是男與女攪男仔的角度不同吧
Originally posted by hongkongpeople at 2006-7-8 11:23 PM:+ ]) q& G0 Q$ u5 A; k2 R: J
以男性角度來冠軍個款真係好麻麻咋.........反而瀟灑組冠軍比佢型好多喎(雖然作狀了一點)..這就是男與女攪男仔的角度不同吧
" W0 Q# G$ X; b

; A3 C- W( f) ^' B' M# M8 K$ c" h你講果個應該係"健力組"~~
( b8 w' }1 z2 U4 G3 t2 [2 \& P不過我都讚同你講既野...... H8 j" W! e& ^6 h: I  @  s
個冠軍真係好唔掂....我都無諗過會係佢....* v" T, r/ ~" f, e: R5 a
再講....佢阿哥"黃長興"靚仔過佢好多......
# R# Q4 ^* l* ]% [: {, f. r如果佢阿哥今年先參加....應該會係佢贏.....- x) p" N7 z& ]4 O( w
今年真係係班"騎呢"中, 選一個"最唔騎呢"既出黎......7 r- o  d. f0 @1 p  i
上年既質數好好多, 可能上年第一年, d男人唔知做乜所以走上去試下.....+ E+ C5 o* G1 Q9 f' b. v& H
今年知道做乜, 有"智慧"果班都唔會走去選....
和香港小姐一樣,我都唔覺得香港小姐美
- J  G% o9 o4 h8 A, J! D7 S3 t下一年又唔知出D咩出呢了= =
Originally posted by 155220 at 2006-7-8 09:26 PM:
( y5 S* M+ d& r$ T2 @, I& j5 Y6 `各位去亞視睇張偉文仲好啦,唱得都幾好聽
; E8 S$ A8 A" E# D& ?+ I+ q
係囉,我同意~
Originally posted by 傻仔X at 2006-7-9 02:30 PM:
4 ?% p9 s$ b2 O) s# W9 ~# Y8 |" N5 E  _
係囉,我同意~
, B2 Z0 i9 S/ {# o2 C4 o( a
點解算港姐唔使全男班評判d濕身,選港男要?
- y1 U' N" _% P: P7 c唔公平喎
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 15:15:
- {- B( M. r3 V( o3 q/ o: `' w; ]+ S- W3 ]2 m( ?5 G; x
點解算港姐唔使全男班評判d濕身,選港男要?1 q+ G4 j: c* K! n2 e) Z3 K
唔公平喎
( ?3 n2 k- d% `  [5 n

; Q' `" u5 Y$ b' u6 M女權主義
.
Originally posted by 傻仔X at 2006-7-9 14:30:7 M! O6 _; g7 m7 w$ v# ^4 \  L# C

' l! ]$ w: R. y" G9 T/ _/ `" V  J" _係囉,我同意~
6 U. `. }& B4 j" P: b( u( Y3 e
1 h+ ^5 |2 M& X0 ^
唔止ok好聽,仲有阿張生真係好攪笑/ r' V' c: H- I; i8 t
9 t; ?1 r, @* v# M8 r
諗起前幾日搭lift見到佢,真係......
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【港男選舉】令我生氣了...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。