<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹
返回列表 回復 發帖

NG

Originally posted by at 2006-7-18 23:56:
& ?) k2 E! d' a6 P$ [唔顧人感受未必係蠢,可能佢比較涼薄
" t. Q4 [6 j0 `/ N* L9 y0 w佢鍾意8掛問問問,只係好奇,不過係咪唔識睇人面色,佢先知
/ K( l, N9 \: I) D2 V$ P你地本身關係有無問題?可能佢煩你/串你都係想人關心
1 Q7 H/ j6 Y7 m4 {6 K
7 R; V+ Q6 V& W( s6 X% w  X4 i0 u唔識睇人面色已經死LA- z+ L0 }8 d- A: i, R( F+ D3 q
成年人黎KA LA8 u& ?) I% B7 N% T6 l
我都唔知點同佢TALK
7 U6 p  P/ l: z! p+ E+ \8 Q0 O/ a8 W$ c, v5 z! A# {
無錯,佢係極度強烈8掛症後群
. {/ V* |# `  j$ N. `不過依D係女仔既天性4 Y6 l" H1 i0 S$ v8 c$ \7 }
賤男無得理
2 T, Q( @, F) l
都驚佢BF會握佢,唔同佢結婚& N: ^* v- b. a8 ^4 k
. O3 N  Q0 Q) M' a4 v' N2 c/ p+ p2 g

G: Q2 y# t, z: b5 m快D同她條仔講 今年結婚系好年
. @4 G, S5 d3 S9 Y5 ^; V# w' W& z, r! v) G7 M2 V2 I8 g0 b+ \6 j
甘她米可以搬出去囉
! z5 L1 G( ]- ?" a1 I) b" T
2 L3 {: ]6 |7 f+ [* V: V, d條仔同得她甘耐 一定系真心架拉 唔使擔心
Originally posted by haman_tt at 2006-7-18 23:45:: N' m0 }8 ?3 ?1 z8 r$ s* ?
佢唔係13-4歲+ v3 F/ @+ x: ~3 F/ M' A8 C' F
係7-8歲
6 P/ j" R  r' M
# I* v; |# w$ |得罪問句:"佢係唔係白痴GA?"
( ^& _3 g4 z) f  o2 @( N" N% @
! W& b! @; A: w& A, L/ m
$ O4 Y! b+ p7 U* _4 R~

...

Originally posted by JerryLee at 2006-7-19 00:06:+ V, T, ^7 M* \! ]

$ m1 j& r* z0 l% ]( ?* {$ S& }/ i0 n4 g
快D同她條仔講 今年結婚系好年
! {* a; l, E: D+ ?
: E+ F0 D# |# Q! X甘她米可以搬出去囉/ ~' F* _; X1 K

& s; `$ N2 w3 J) y條仔同得她甘耐 一定系真心架拉 唔使擔心
- G" q3 i" d) B8 o! Q, Y, G. K6 r2 E8 k" u
你同我阿媽一樣,比你講中唒  V: s: h( C8 r6 q" z, Q
佢地兩個都話唔結婚,要同居
6 V0 T# g& @1 R! J重話唔生BB
" N+ k# i5 a8 I6 X6 ~佢地兩個都話唔結婚,要同居
& a% T' W* g% E; |1 E3 h
1 H, a* p( a- h3 p' y* p
. n# l  L3 S6 d甘唔系搬左出去咩?唔通幾日唔埋返來探(煩)你

好好笑咩?

Originally posted by kakeidevil at 2006-7-19 00:24:% A: r% `7 \* h8 k/ |

7 b9 t. E; P. F! E4 j* W$ l" h7 V8 \, ?

6 }& \, j( G( n  j7 \( [~
2 S3 h: e7 P* o3 g( n& s  \

4 e1 I1 A) C2 v( M. I8 p/ i頂你呀字都唔打

YES

Originally posted by JerryLee at 2006-7-19 00:27:
# E& b' l! [" x& y
& X; _7 D: ?* _+ R: t7 K
+ k, W4 S; C6 m, b甘唔系搬左出去咩?唔通幾日唔埋返來探(煩)你
, V% z# {/ i9 C5 d. H) Y2 i4 f; Y
3 R. c& L3 T+ s5 c0 n8 n! _  {9 r
佢一星期有兩三日都係我依面
$ N2 G0 N, ?8 g  W4 d* K相反佢BF就好醒目好世界仔
% [* @% t7 ^6 d& i& \7 t7 k咁樣我先驚
有無逢星期幾過來
# ?% A7 V$ C. i0 ~! j) z, w" C7 s如果特定的8 k) o) M& g2 K! S
避得就避拉
7 c* N3 x3 R1 u0 Q
, y. a+ ~8 u7 v2 N) v+ _我好好奇 她小時候系米都系甘
0 b% X5 i4 n0 X5 z你地點相處
; r8 k# `) ^3 O/ l' n我直覺覺得她系幾喜歡你的
/ M; b9 {' {5 B; s" Z' F8 Y不過唔知你好抗拒者
佢只係執著佢見過.知道既野..可能你試下再解釋得充分d囉
Originally posted by Lung~ at 2006-7-19 02:00 AM:
) h/ L/ n$ J4 _% u佢只係執著佢見過.知道既野..可能你試下再解釋得充分d囉
, ^1 ^6 V$ }! @3 W7 Y' N5 M
# S& J3 H2 ^3 F佢似唔在意多D
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。