<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你身邊有沒有一個條件近乎完美的人呢?
返回列表 回復 發帖

你身邊有沒有一個條件近乎完美的人呢?

她......
8 L( y; g# t2 p/ M0 z2 b; z樣子: 算美麗, 有點兒像溫碧霞
* M1 ?2 L0 r/ v9 Y& J; t身材: 5'6, 對腳唔粗, 上圍....應該有G級掛 (睇蔡依琳既相去推斷), 呢排肥左條腰粗左d....佢前排結婚果陣好fit...但係佢老公高大唔靚仔....
: q) z* @/ r) F學歷: 讀解剖 (即係有返咁上下學歷啦)
& v4 p( J+ D; B" e返工時間: 10:30-12:30 / 2:30-4:30 (想走就走, 鐘意就唔返, 返都唔使點做)* f. i3 U% t2 F6 O' d( _
出入: 開蓬寶馬跑車
  Y5 `, L5 g; ?$ G  k4 M& [衣著: 三年幾黎, 日日唔同衫,就算重覆都唔會多過三次 (識佢三年幾)
( F4 G+ X5 t: `; ~$ T* f居住: 千多呎尖沙咀
- @  q0 e6 o+ F' B- K) o6 j6 L0 u! o' {每二個月左右就去一次旅行.....真係羡慕死人....點解條命可以生得咁好呢? / j" _* ?% d8 y7 q) q6 A* p$ r" p

& \9 r1 `1 }+ `7 i1 h, J其實佢係我既上司....當佢同我講: 無事我走先啦....) p; c3 N7 h: T; e) p* v0 P7 d
我d同事都會 o 曬咀....2 |8 W3 p9 W! G! j9 \% H) O
我就會同佢講: 認命啦~~做野啦~~睇下下世你有無咁好命....
我識她而她又識我重未有
* t, @, Q; ]4 `: m1 W& n" n. F) }, s, l# f; `5 o
我我識她而她唔識我大把
我未見過有咁既人啊~~~~~~~~~陰功~
未見識過...你有個咁既「無憂米」上司都幾唔錯-.-
好唔公平既世界!
Originally posted by kahang0210 at 2006-7-24 12:29 PM:$ E6 Z; [0 p1 |( n9 O
未見識過...你有個咁既「無憂米」上司都幾唔錯-.-
0 J7 l/ N4 E' ~' G9 H% Q0 C) L3 J% Z* K9 A
嗚~~~~0 [; u0 F/ ?3 \" |/ U
兩睇啦, 佢就無憂米.....我就係平價勞工....(都唔知係咪慳埋d錢俾佢自已買衫)
7 `+ U- h9 P" g6 M' U" d& l
; u- [& k' u. m, s5 ]9 L/ C好既咪係, 佢乜都唔理, 我就無王管囉....( W# t2 E; A4 V" D/ O' P
唔好既, 我想有人幫我頂住d野果陣, 佢就唔係到, 或者瀉返俾我....
7 v2 W  d* Z$ @0 Q$ o' W) c9 v& A0 Q6 J8 F
不過到佢要管果陣就好鬼煩....講野又前言不對後語.....
, \7 _. Y/ f, E' }1 i* w# g0 v7 D4 B
佢仲成日話細個果陣好窮....窮就唔會去到外國留學啦!! 都唔知佢"窮"既意思係乜!!!
Originally posted by 極樂 at 2006-7-24 07:49 PM:7 }! ?/ e) n; e2 L7 l

6 Y* a$ d0 q9 K9 [8 R$ `5 p- n4 T2 F- [2 e
嗚~~~~* H! \% z( |2 Y1 s
兩睇啦, 佢就無憂米........
" d' k( R1 l: g( k7 t
唉,打工仔係咁架啦~我14歲~食返阿媽阿爸飯
" \  }( Y+ ]' ~* f
1 b# E  M, G* Y4 ]7 u$ D* [加油^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你身邊有沒有一個條件近乎完美的人呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。