<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你身邊有沒有一個條件近乎完美的人呢?
返回列表 回復 發帖

你身邊有沒有一個條件近乎完美的人呢?

她......, I9 l( C$ \) U# J0 V% ~
樣子: 算美麗, 有點兒像溫碧霞7 \. _8 N0 z1 J" b
身材: 5'6, 對腳唔粗, 上圍....應該有G級掛 (睇蔡依琳既相去推斷), 呢排肥左條腰粗左d....佢前排結婚果陣好fit...但係佢老公高大唔靚仔....1 V, L9 }9 \2 c9 a% q# D5 f
學歷: 讀解剖 (即係有返咁上下學歷啦)+ c1 f' u! V* E1 G# ?& a+ n& {
返工時間: 10:30-12:30 / 2:30-4:30 (想走就走, 鐘意就唔返, 返都唔使點做)
7 C. e0 i$ {! a; w8 G" y0 |出入: 開蓬寶馬跑車: N# i# @1 n" _' `
衣著: 三年幾黎, 日日唔同衫,就算重覆都唔會多過三次 (識佢三年幾)+ n: }; i7 K: g- k' M+ X, W2 ]
居住: 千多呎尖沙咀
) f9 y$ _! s% I' a) M) a每二個月左右就去一次旅行.....真係羡慕死人....點解條命可以生得咁好呢?
3 o  q8 F4 j9 b7 A( P! s) O  Y
0 W) f, k! _9 \- O' J* |: h9 y其實佢係我既上司....當佢同我講: 無事我走先啦....
, N( A: E" s  Z1 `/ V我d同事都會 o 曬咀....
/ ~+ B& n3 z, F4 T! Q3 q我就會同佢講: 認命啦~~做野啦~~睇下下世你有無咁好命....
我識她而她又識我重未有' X8 y0 h" z7 {6 X# S8 Y. T

* `9 Q; ?+ t% M0 z' r2 z/ G我我識她而她唔識我大把
我未見過有咁既人啊~~~~~~~~~陰功~
未見識過...你有個咁既「無憂米」上司都幾唔錯-.-
好唔公平既世界!
Originally posted by kahang0210 at 2006-7-24 12:29 PM:5 X+ Z9 X6 U' d
未見識過...你有個咁既「無憂米」上司都幾唔錯-.-
* }6 t- N+ O% M" |' A* c% G/ }- h  ~3 R' a% K( a! D. d3 q
嗚~~~~7 H7 t6 r6 M& U
兩睇啦, 佢就無憂米.....我就係平價勞工....(都唔知係咪慳埋d錢俾佢自已買衫)2 ~' r7 l' x1 e
8 v' o9 f1 d2 H2 O( I7 V
好既咪係, 佢乜都唔理, 我就無王管囉....9 _& Q  x# N! T8 p1 y
唔好既, 我想有人幫我頂住d野果陣, 佢就唔係到, 或者瀉返俾我....
- Z3 ~5 t& Q7 h2 @' N( Y; G7 B, c# s4 Z/ d) ?- X+ a2 c
不過到佢要管果陣就好鬼煩....講野又前言不對後語....." |9 o' n" `& A+ ^9 F, X4 F
# c: T3 r  [9 A: V" x" R
佢仲成日話細個果陣好窮....窮就唔會去到外國留學啦!! 都唔知佢"窮"既意思係乜!!!
Originally posted by 極樂 at 2006-7-24 07:49 PM:0 ^6 S! l0 a4 E1 v, y

, f/ g7 B9 v. s! m  `2 Y
$ h) A4 S, C9 n6 n4 {4 a2 e9 |! a) K嗚~~~~
- j% @! [8 ?  h2 k7 G) w4 m兩睇啦, 佢就無憂米........
. u! i  n# W7 I; q9 ]2 @唉,打工仔係咁架啦~我14歲~食返阿媽阿爸飯
9 D* l9 c( x5 Y( S+ B3 }* o! I& E7 N8 F" T* j5 P+ S
加油^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你身邊有沒有一個條件近乎完美的人呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。