<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 去酒樓食飯
返回列表 回復 發帖

去酒樓食飯

去酒樓食飯一定會叫既餸係咩?
清炒時菜!試下個廚師既功力
樓主!我想問呢.......你係男定女呀?3 x; ], G5 E" ?6 U
頭先個投票有一票女,而家懷疑係你呀.........
Originally posted by 自由神 at 2006-7-27 14:19:8 |# C/ X8 r  J! g# Y
清炒時菜!試下個廚師既功力
# \( @7 e6 u. J& L! E7 l' _3 w+ \0 S$ P2 e+ d* ^
炒菜都可以試到廚師既功力
Originally posted by 自由神 at 2006-7-27 14:21:
' {* j8 N' Z! {) q6 \' `* t樓主!我想問呢.......你係男定女呀?3 F8 A; @1 [8 j2 p1 d
頭先個投票有一票女,而家懷疑係你呀.........
! v2 P1 Y% F" t+ F3 N. o1 V
. d. Q" P2 |1 ?7 M你話呢
冬瓜"中"~4 j" J7 G# S; [  e
' s4 `2 Z$ f& J" B+ P0 r: ?/ u
同埋燒腩仔~
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 02:22 PM:
% P' \1 I9 E  b$ v9 j+ W, z3 Z' O# _" }' g- N1 V

) F& G& l! N; Y6 ?炒菜都可以試到廚師既功力
4 |$ J1 I( N1 h
一定試到,最簡單既野係最難煮得好既!
. O4 K$ ]8 U; B# t0 A- [3 |我唔明咩叫「你話呢
Originally posted by negator at 2006-7-27 14:25:6 K! l+ F$ q2 N7 n
冬瓜"中"~
2 }# a3 x8 _2 k0 q% r* o- f; s& u, L' u2 o: J% a/ z# e  Z
同埋燒腩仔~
" D2 V1 B3 f; `$ Y0 t" q
- V2 ^0 {5 ]% U* g
冬瓜鐘好難整ka woo
+ N3 Q) K2 x5 F( J識食
Originally posted by 自由神 at 2006-7-27 14:26:, B8 g4 W8 g0 t* L8 d. y
% ^5 I, D( J3 S' w! g6 N, [6 u8 `
一定試到,最簡單既野係最難煮得好既!. E- f  m4 B) I& z* y4 B, L
我唔明咩叫「你話呢
2 k" D$ Q4 t' G6 }! y

) d  _( h1 _4 z6 [6 Y! [9 z6 c咩你咁鬼蠢ka
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 02:39 PM:9 S7 ~" }0 w* x* r) [7 N
4 D3 z& _; G1 j+ d+ u8 G0 i

& J: M8 b9 Z$ b" ^5 O咩你咁鬼蠢ka
3 I: f1 x$ A. D0 i6 [. Q& b對唔住囉!咁o個票我當係你投嫁啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 去酒樓食飯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。