<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 去酒樓食飯
返回列表 回復 發帖

去酒樓食飯

去酒樓食飯一定會叫既餸係咩?
清炒時菜!試下個廚師既功力
樓主!我想問呢.......你係男定女呀?, s+ c% ]* w# O8 x
頭先個投票有一票女,而家懷疑係你呀.........
Originally posted by 自由神 at 2006-7-27 14:19:. f( n$ w# R. g* Y5 E0 F/ j$ J- e
清炒時菜!試下個廚師既功力
. c/ {6 G8 C% q! J5 b
  d9 T0 f) Z2 l$ w: n
炒菜都可以試到廚師既功力
Originally posted by 自由神 at 2006-7-27 14:21:  p, y' O  R9 x- q
樓主!我想問呢.......你係男定女呀?
5 ]% j6 t8 A" ^1 X; R, t頭先個投票有一票女,而家懷疑係你呀.........
0 T! c! K. u4 S
; n" D! N4 d# ^你話呢
冬瓜"中"~
- k, [- r: Y7 Z2 C9 x: T, J; X5 X% d0 g- [* g2 J' O
同埋燒腩仔~
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 02:22 PM:
2 ^- I; j8 T$ }( H0 s
' h7 S4 i" x" W2 F
+ M/ {5 Q# e+ m7 f5 ]! Z# @/ ]. L炒菜都可以試到廚師既功力
8 W" Q2 _( G& j3 `0 ?$ f, `# O9 h一定試到,最簡單既野係最難煮得好既!
( q/ F1 ^, J1 p5 x5 @; c我唔明咩叫「你話呢
Originally posted by negator at 2006-7-27 14:25:
' y  s. ^  ~2 s! J4 P# Q1 U冬瓜"中"~5 |3 ~6 L3 k3 f; q# @
/ H* ]6 F+ C" |
同埋燒腩仔~
6 M# o  Z$ t* ]/ t) u+ k, N/ E/ [
) y4 ]5 T1 c' v2 v- T- W2 j+ a冬瓜鐘好難整ka woo$ c5 C7 ]& X$ ~( I( N' Q
識食
Originally posted by 自由神 at 2006-7-27 14:26:
$ u/ D8 z3 I3 z, w8 Z5 Q% E1 C
4 B2 y+ b; a- s2 Y* E2 o9 A8 X一定試到,最簡單既野係最難煮得好既!' `( y' x7 h' {2 z
我唔明咩叫「你話呢
$ }( [4 y9 `, e1 P6 {8 z, m  ^" t

* N% T' H. A5 w1 o咩你咁鬼蠢ka
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 02:39 PM:
- P; K+ z8 h3 |* w( e9 L
& v  `) W% [4 |. `) G# o
$ m* i1 q" |; Y$ R1 X8 P+ n咩你咁鬼蠢ka
3 ~5 _+ L( a9 R  @6 m3 ]對唔住囉!咁o個票我當係你投嫁啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 去酒樓食飯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。