<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 好辛苦啊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 北地有人 at 2006-8-10 12:30 AM:8 b# N; |3 A7 U3 S
妖..有4分咪好lo...我個時拎7A3F.....1分都冇啦...咪又係咁.冇野ge5 \/ u% }; J9 v
我依加咪又係成皮野個月..你學D野先lo...我都念住學野
& z) }7 Q. e" F9 d- e0 j5 E1 r

3 V* N( p$ p" A7 K0 m- i* j點解7a3f都會一分都冇?你係咪打錯野?定係我眼花?
他的A是缺席的A ( _- k) b1 E. H
XD
Originally posted by bt新之助 at 2006-8-10 11:45 AM:
+ b( v8 u5 t, W3 o* B; U他的A是缺席的A ) l" j! |- g9 h# N0 R& \$ [
XD
2 @( M! }: @% i6 m/ C& {$ E/ ]3 Y% m. _/ v5 ~6 f8 S, B2 w
原來係咁,我明啦
在今年會考中, \6 W8 j4 t$ o& D% s, }
14分以下的人升中六係無希望; @" i, J8 a) U/ e
剛剛14分的亦未必能升上中六& s5 y1 e4 m4 b9 N6 k5 u
加上香港既教育制度只係比無書讀既國家好  e5 l5 S6 K8 E1 J; H
會考制度更加係香港幾十年來最嚴重而又不修改既嚴重錯誤之一$ k% r/ U  L3 w. A# k8 N
假如你運氣好即使你唔讀書也可能有A
1 {1 z4 q3 {9 h. s即使你讀書亦有可能U
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-10 01:10 AM:' v3 x' C  I: Z8 F: ]/ s/ ~) V/ O
+ q5 C+ p/ h* X, g7 O+ Q. L+ S

2 K. y; ?# _9 ?" A' d
& t9 _, e3 l( t7 g1 W: {( T3 {& A. F% C
係咪調景嶺再搭廠車入去果度??
0 g& @, {7 T1 B4 j8 h. W
佢個間係做平果個d..我有fd做緊...你做過?
Originally posted by A3egg at 2006-8-10 02:01 AM:
+ X% w% R5 Z8 t0 I; H/ l- U; b5 ^
~~你修咩課程ar""出便有人請你---->你就好啦
0 x0 |/ v) D. X0 M我有工介紹..add我..
8 P4 `! e+ \  k( ]3 d7 ]& M: r唔好跟人讀酒店..冇能用
Originally posted by 自由神 at 2006-8-10 09:13 AM:
) g; j  [+ \2 g; _" I6 ~8 K$ z' a) L9 E& C! S& v! m
你都有D寸,寸到我巧唔開針啊..........巧唔開針啊..............
& i( ?; s5 m+ B/ a神哥..冇意思
Originally posted by bt新之助 at 2006-8-10 11:45 AM:* T7 [( b1 ?& @# q7 ~
他的A是缺席的A ! B  D4 d7 I5 w% N3 o$ e; o' X
XD
4 g3 T4 N9 _1 X( ~# Z! Y4 u; C聰明
Originally posted by 小火山 at 2006-8-10 01:04 AM:: [$ F$ N# U: _" d2 A
咁你因咩事唔開心??
9 d. v- u5 b6 A6 C/ f
好多野啊...好煩啊1 b8 o+ p" R# y/ L7 g

* r$ Z: m  h6 X0 Q' |0 d[ Last edited by 北地有人 on 2006-8-10 at 02:34 PM ]
嘩咁好?咩工呀?
6 W  x$ A: a( K
( Z# |0 M8 R4 m7 q, K
Originally posted by 北地有人 at 2006-8-10 14:23:+ b" D1 z% Z8 ^  X6 k

4 K. y! R' Y/ e- C/ N- E' `我有工介紹..add我..
" p* i6 N) e' I3 u/ K5 D6 @  Y$ `唔好跟人讀酒店..冇能用
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 好辛苦啊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。