<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 好辛苦啊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 北地有人 at 2006-8-10 12:30 AM:
2 i5 I, _  x; k3 b* e. ^& P妖..有4分咪好lo...我個時拎7A3F.....1分都冇啦...咪又係咁.冇野ge
: _7 ]. }" \/ D  L+ x我依加咪又係成皮野個月..你學D野先lo...我都念住學野
' Q+ d3 \9 B+ L
/ B* u/ s) A/ h+ \" {1 u! ^
點解7a3f都會一分都冇?你係咪打錯野?定係我眼花?
他的A是缺席的A , d  Q- K, [- A0 R, Q2 `- v. O% Q
XD
Originally posted by bt新之助 at 2006-8-10 11:45 AM:
0 [: e- ?# A2 G- Y  O4 J3 m他的A是缺席的A & b3 V& _! N* T/ z
XD
" L' u; P, J+ E. T) [: |4 [5 [: {9 x: d2 d, |
原來係咁,我明啦
在今年會考中, [+ Y* A" ^- l; y* s2 m
14分以下的人升中六係無希望
) E4 o7 `! C2 k+ ~' S, E剛剛14分的亦未必能升上中六
3 A( O" n) a/ k' N6 g+ n加上香港既教育制度只係比無書讀既國家好* H& O) J4 W6 w. X% h9 M% I
會考制度更加係香港幾十年來最嚴重而又不修改既嚴重錯誤之一
& g# u) M1 @; t0 C4 w( _7 f8 D假如你運氣好即使你唔讀書也可能有A
2 W: w. t. A" u) C2 O即使你讀書亦有可能U
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-10 01:10 AM:6 z  F. V2 j4 v) _, c
0 q$ ?+ j9 }; G0 `& J

" V2 L% B' F, ]- G) L6 M
( @. ]1 l" p- F9 S5 b& p+ h4 e" w) C% a
係咪調景嶺再搭廠車入去果度??
; u5 O% E$ a' @9 B! Z* Y- s; {
佢個間係做平果個d..我有fd做緊...你做過?
Originally posted by A3egg at 2006-8-10 02:01 AM:
' p8 D8 V; Y2 }* C( {
5 H% @- l. k# p- @3 s$ y~~你修咩課程ar""出便有人請你---->你就好啦
) h0 x6 G% `: t0 P# [
我有工介紹..add我..0 F0 y( @# W( n3 i9 L
唔好跟人讀酒店..冇能用
Originally posted by 自由神 at 2006-8-10 09:13 AM:
, t! K8 t. W' D8 a0 J
* M# H$ u5 P( w; \$ y( k) j你都有D寸,寸到我巧唔開針啊..........巧唔開針啊..............
3 H/ Z5 s4 p- }0 n6 ~1 G神哥..冇意思
Originally posted by bt新之助 at 2006-8-10 11:45 AM:" z8 {* m7 O0 e) z6 R) v7 V) p
他的A是缺席的A
8 }, a! w" S  O) [3 Y- TXD
6 N. e' V; @- k7 m% V# ^4 l" U
聰明
Originally posted by 小火山 at 2006-8-10 01:04 AM:5 }, ~! y& Q+ Z, w
咁你因咩事唔開心??
9 ?) K' }% D  h3 t& L& y& M+ U0 c
好多野啊...好煩啊6 j  Z0 F$ G2 f: I( \

* }" S7 `0 G; K- i  F[ Last edited by 北地有人 on 2006-8-10 at 02:34 PM ]
嘩咁好?咩工呀?
8 Y& R9 y9 ~) k9 e; x; w  F/ D" J  b' i1 T) T* O( U
Originally posted by 北地有人 at 2006-8-10 14:23:7 d# |2 J0 K& H+ y0 t/ X! ^' A

+ ?4 ^; I8 A! n" ?9 a我有工介紹..add我.., ~# H* @0 A; C. Z1 O
唔好跟人讀酒店..冇能用
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 好辛苦啊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。