<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...
返回列表 回復 發帖

唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺EF又咁多攝影猛人...
) f/ o% L/ v0 R: \* A. K1 s# R正所謂獻醜不如藏拙丫ma...所以好耐都唔夠膽post自己ge作品上黎呢度...# R. k+ U. n4 t: d
驚俾人笑...但小弟前排無無聊聊咁喺net模版post左d一上年喺電腦展影ge相...
* K& O& S& t$ E跟住被版主加左十幾分...好開心wor...6 A: W5 A: ]  u" t
之後又發現喺aio果度post左兩張...上年喺漫畫展影到徐淑敏ge影相...
& u# O4 Z4 K* e$ n/ O又加左分...真係好開心ar...
' f$ X" F- g( d  A7 f8 B2 ?9 `  R4 Y之後喺俱樂部又俾版主加左d分....唔知點解真係好開心ga wor...
9 b# z7 s7 I4 P小弟喺第d壇都有俾人加分...但都唔夠喺呢度俾人加分咁開心wor...4 F) N* g9 L' D
不如各位都分享下你地喺呢度俾人加分ge經驗丫...
哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~
6 A3 L) ^: b5 ?& d, h我都咁話
0 r. j7 A9 W1 c- M講真
$ g0 \. h; z8 U5 F( B% m我以前真係好少留言' m1 k9 U% H& O+ H/ B: \+ _6 q
看左就算
1 F" {4 [; _6 [+ }可能對果個論壇無乜好感掛
4 {1 J4 O0 m& M# S依嫁我都會常常留言! I4 I" e" y( A- i: d4 r/ U7 h
好似呢度係我玩樂~開心既地方~!
Originally posted by J.T. at 2006-8-19 05:25 AM:
, l: P3 V2 {( L( g5 b以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺...
7 |: J% C- y& |/ H你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
8 m0 E. n  F1 ~) E& \- U( A你在EF的付出係唔會自費o既.

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:
  o9 k+ N8 N5 M% y2 R, G7 A
$ b0 i4 Z! [( I+ @/ N/ {你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
, D4 s/ j* i/ |3 b4 ~6 @你在EF的付出係唔會自費o既.
* `! x' F4 V. e
好哇~~我會ga la....
Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:
/ i& ~6 U3 A8 a9 u* {
7 ?' \0 m8 u6 S. A8 }你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
) Z) k6 u9 k3 Y- i. ^你在EF的付出係唔會自費o既.
: k1 W9 E. a5 w2 H* `3 y唔會費?咁係咪版主俾?# G9 _* R% F, {1 }5 A
2 ^" z/ Z4 O2 W' e: I! F4 \8 e
因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 10:34 AM:
/ A% |7 M' I! i+ u4 `! ^
0 r% U8 E. S! U, d0 c唔會費?咁係咪版主俾?  I; _) d# q, ^* ?

; l" l2 `' j6 L+ `1 z, |/ {5 Q3 U+ V因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
$ T/ V0 ^3 i! e6 E
寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀4 r( M7 j. n% A) L2 b
更正:應該係白費

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 12:16 PM:2 x1 Y* I, D2 c1 X9 R

# n( X+ P" N& ~) s寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀
7 M  p# _) r. z3 W/ v更正:應該係白費
& W/ m, C' k3 L& f3 e1 _
乜原來你用手寫版?
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 12:45 PM:
  e, S/ F+ c7 F
# ?2 `! o: b9 J7 E6 P乜原來你用手寫版?
* L" d6 M) N% p. _6 |係呀

你比人踢爆你係扮自拍喎!!!1 y- P. c& O4 h
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
Originally posted by queenly at 2006-8-19 01:48 PM:- V0 r: @  W8 I) M, t' U
你比人踢爆你係扮自拍喎!!!. F: H0 }: T; T6 [, m6 L
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
0 |4 p9 y; S0 o" f" e
唉.......原來又係一個C O P Y CAT
) p: C" |* e+ K# w- m  W" c% B( {. \+ S! \! E! x" Q9 _- e: J
[ Last edited by garycheung on 2006-8-19 at 02:35 PM ]

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。