<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 遇见蛇王,生死只係一线之差。。。
返回列表 回復 發帖
帶D   硫磺     可以拘蛇
好少人用硫磺,多数用来对付蟒蛇先用咖。。。* h  [  _2 D$ s' h
老实讲,遇到大条ge蛇,机会其实唔係好大。。。! |2 T* `  O6 ?3 q9 S' F  L: O
但一遇到。。。分分钟条命子都保唔住咖。。。
Originally posted by teramishu at 2006-8-28 02:27 PM:
  w( B  D6 n% E9 j6 J, y* {# G好少人用硫磺,多数用来对付蟒蛇先用...
# G5 l8 r; C* H. R0 l- y/ |6 l: S2 y/ R( S# B) X* i
如果條蛇好大條,你咪狂拋榴槤囉,實中啦!哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-8-28 09:58 PM:7 ~( e% v. Y" _

" H- N9 n. v# b1 |% @2 ?; H6 \7 m: S% h' s; _3 L
如果條蛇好大條,你咪狂拋榴槤囉,實中啦!哈哈!!
/ l! M- t/ Y3 U/ b! t5 ~% i- v3 J+ E/ L' h+ w, B
只怕你未抛榴槤,条蛇已经一口咬左落来。。。
3 q; @; U, T- }) P( y% g. J+ x大蛇咬人都係一样。。。實中啦!
Originally posted by teramishu at 2006-8-29 01:22 PM:
7 b- w5 [6 q! n  a0 I& ?  H5 a1 D+ S6 R" T% W- [8 W$ S

a% t" P% e, q, w3 ?只怕你未抛榴槤,条蛇已经一口咬左落来。。。
4 e  U9 ^& o) p. d) A大蛇咬人都係一样。。。實中啦!
& J0 b9 P+ Y2 @6 k" ]佢地係靠卷住你的,我講大蛇。佢地好少末卷就咬。特別係你咁大件。佢令你冇得反抗之後就會生食你。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-8-30 12:15 AM:
+ ^. w9 w1 ]: x0 D/ d
+ Y( l4 i' l$ n' F佢地係靠卷住你的,我講大蛇。佢地好少末卷就咬。特別係你咁大件。佢令你冇得反抗之後就會生食你。
; L3 {; L. t' D  K  k
) j. b  ]2 d# a  e, C( |- K2 r4 y. O
蛇就係用呢个方法食猎物。。。尤其係蟒蛇!' p0 \/ s6 J3 @( }! E3 t
如果条蛇唔係要食你而係要咬你或吓你。。。呢d同常发生响条蛇吞你唔入肚ge时候。。。
" P: r# i1 K) U条蛇就会快速咬你一口。。。被你死。。。以保护自己。。。7 i! r1 s0 g0 m
2 V' S% ^5 |1 R4 c+ A  ~9 W+ K
P:S 蟒蛇属于没有毒性ge蛇类。。。但就可以先咬住你再卷死你再吞入肚。。。好恐怖。。。呢d时常发生。。。尤其是落后ge国家。。。 God Bless!
Originally posted by DXneo at 2006-8-27 06:11 PM:
2 {$ J7 l# I% M) y帶D   硫磺     可以拘蛇
( c# w5 t" r# m. |, N1 D
燒硫磺 才得.i killed 2蛇 !
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 遇见蛇王,生死只係一线之差。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。