<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 典型大陸人 - 吐痰 插隊 蹲街 喧嘩
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-9-2 06:21 PM:
/ u5 u4 A9 M' f: H( D3 i2 E" J0 j大陸遊客陋習徵集熱爆
( x! M) p  Z/ {9 c5 u1 c. H吐痰 插隊 蹲...
' A. i6 p" m# ]3 t. _8 ~8 j3 g
HK...亦多左人如此...不知跟十多二十年每天百幾個大6人移入HK有冇關???
HK七百萬人,I think 1百萬人係大陸人,我弟日不會要bb,以免大陸人陀螺我bb!
Originally posted by bigfish at 2006-9-3 04:59 PM:
4 l( ~/ m( G; G* Q  p8 z6 b  f7 S2 J/ q) a; |9 g) S
係又點?
7 }0 ?$ x' I* h8 j( ], @我唔係百分百中國人樣, 起碼同大陸人劃清界線...
5 z, H+ j0 S8 }7 n( ]" Qbut Iwant to fxxk the girl.
Originally posted by bigfish at 2006-9-3 04:59 PM:9 y( p* a# x: S0 n

" o8 q# Y& O% T8 @係又點?, \' L% c" b' j0 c
我唔係百分百中國人樣, 起碼同大陸人劃清界線...
+ ^4 d5 F! z. o. g: a: R  o

, g  W, t& k" W8 t7 B! v劃清界線?2 K5 @: \$ }1 l6 I, l% s
咁你唔好黎EF啦
' l7 E0 r( U; X2 S9 ~" T唔好用中文啦+ A; b+ H  l8 A9 R
一間整臭你既身份就唔係幾好啦
Originally posted by bigfish at 2006-9-3 04:59 PM:
9 ?3 b9 d9 t! }+ T$ ~4 i, e3 }  N
5 `. D/ W) S! X, n( E係又點?4 @1 }+ ]; Y- R8 }
我唔係百分百中國人樣, 起碼同大陸人劃清界線...
  e0 u- U0 R  ^$ y, w
2 Y( H1 m2 _* m- m8 x
係係係, l, V" A4 A) t

* T; P) K. h1 B知你條契弟係雜種喇 得未呀
Originally posted by atimsi at 2006-9-3 12:41 AM:0 u: B, f% G5 ]
先生,我都系大陆人!% g# @( s- _& q4 n2 c! W, G
生系广州,住...
* D& r) Z7 j0 `8 z

2 a+ e+ X* m. G; G好同意你ge講法。樓主,你唔可以一竹竿打一船人,因為中國有D人仍然not well educated,但已經進步左好多,但並唔係全部中國人都係咁ga bor,有好多都好有禮貌有教養。你好有偏見。
呢篇野唔係我打o既, 資料由中共中央精神文明辦公室和國家旅遊局提供
超偏見~
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 典型大陸人 - 吐痰 插隊 蹲街 喧嘩

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。