<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港應不應該恢復死刑?
返回列表 回復 發帖

香港應不應該恢復死刑?

香港應不應該恢復死刑? if 應該,who first ?側田?欣宜?肥肥? or 其他?
abc123aa
Originally posted by Rated-R at 2006-9-12 02:02 PM:1 |; [* Y& U! ]" |
abc123aa
1 g7 F7 i# u, \* T  [2 qwho is abc123aa? and why ?
Originally posted by dllm at 2006-9-12 14:19:
2 Y0 x4 v" K' C# z. K" u. v1 ]& B/ l  O) I0 h, Q' Q
who is abc123aa? and why ?
) G) _# a% U0 L5 J3 l2 P" K. j. N
abc123aa 系26fun的陳水扁
Originally posted by Rated-R at 2006-9-12 04:54 PM:; z& {( h0 _" R5 x5 Q

3 _6 {- n8 r) d, H$ h6 Y8 Eabc123aa 系26fun的陳水扁
( [, h  N. F! k; _: y5 G7 A( {
佢只不過係細路一名...放過佢啦!
Originally posted by 龍九州 at 2006-9-12 06:15 PM:
$ E/ T! r4 ?* |& G2 A佢只不過係細路一名...放過佢啦!
5 O9 _$ c) c* `0 `9 ~  }
abc123aa HOW 賤???
點解側田要死刑呢?佢無做錯事,,
8 T0 m% s, O) n2 @欣宜佢樣衰姐,,都要槍斃?# M9 R  t' m5 s$ V; \
我吾明樓主你呢個帖咩意思
應該恢復笞刑
Originally posted by kubrick at 2006-9-12 06:29 PM:, U2 I7 {% H3 _0 }2 C
點解側田要死刑呢?佢無做錯事,,. \$ O7 _8 \$ ?& j& w$ _) p
欣宜佢樣衰姐,,都要槍斃?
3 z0 X! w7 T, H我吾明樓主你呢個帖咩意思
1 G$ A" s/ s3 M; o側田咸濕扮正氣,扮有才華,欣宜樣衰本來不是罪,但扮super star.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港應不應該恢復死刑?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。