<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果有日你到DVD舖買三仔, 俾你鍾意既女仔見到, 咁點算???
返回列表 回復 發帖

如果有日你到DVD舖買三仔, 俾你鍾意既女仔見到, 咁點算???

我個frd同我講佢真係撞到佢暗戀既女仔呀3 h+ n: m- C7 f* n, Z- c
仲要俾佢見到手上揸住隻李麗珍呀- F" Y6 b& {9 h' r/ ~( B
仲問我點算
5 n9 Z5 p4 S% e* h$ l6 f如果俾著我既話, 我肯定自卑死!!!!!!
8 U: @3 \2 E2 c! O! `
( v8 o  z0 W+ \[ Last edited by chun_singho on 2006-9-16 at 05:15 PM ]
我不行, 我就不上, 但是我行, 為什麼不給我一個機會?
=.=自找...可以怪得邊個
Originally posted by chun_singho at 2006-9-16 04:51 PM:
% W. n( J. x+ s. |: l! A我個同我講佢真係撞到佢暗戀既女仔呀6 ^& T- d4 S0 p  \6 [  Y$ K
仲要俾佢見到手上揸住隻李麗珍呀5 }' N) j& w% i; N
仲問我點算
! d5 M" R, U5 F4 d9 q如果俾著我既話, 我肯定自卑死!!!!!!
7 A1 \8 w+ D$ O9 X! p& ]3 U
1 Q1 u: G2 p4 [" c# N( H; U" O你話幫老豆買既 睇下佢信唔信
Originally posted by chun_singho at 2006-9-16 04:51 PM:3 R6 U3 i+ r- ]
我個同我講佢真係撞到佢暗戀既女仔呀/ g0 D3 h9 c* K0 D$ @/ ]' ^
仲要俾佢見到手上揸住隻李麗珍呀
" ^* N: S. M/ x7 \9 b& r仲問我點算# [2 B. f; w1 o* \: q, O
如果俾著我既話, 我肯定自卑死!!!!!!
' `" Y. p) x8 M5 u4 D$ U你話:我係阿珍妹既fans囉!
雖然個女仔都有同佢打招呼
" p4 e+ x8 {; a4 G" T/ A; P但係始終唔知女仔個心點睇佢架嘛
我不行, 我就不上, 但是我行, 為什麼不給我一個機會?
Originally posted by chun_singho at 2006-9-16 05:32 PM:
- Q, w7 v' i, j: Z2 v7 `% m雖然個女仔都有同佢打招呼( S& x3 ?5 P1 T# S3 n. p# B
但係始終唔知女仔個心點睇佢架嘛
% J+ u( f" v! |! T/ S5 _4 @( R! A你叫佢死心吧啦!好難救得番!
我覺得無咩野$ B; p1 L6 n1 U# p$ N; n  Q1 k
如果佢接受唔到都無法
7 e; H' Z+ L7 @# Z! R男人睇呢D野真係好正常
好簡單,同佢講話"我覺得佢好似你"
) P9 }1 q% _- ^0 I7 h, \* L9 y: d- E7 {
講真呀,如果唔係天真無"斜"的話,一個女仔點會覺得男仔會唔睇呢d野呀...係睇既咪大方d認囉,又唔係偷伯,非禮等罪...
Originally posted by chun_singho at 2006-9-16 04:51 PM:. k) t/ B% f9 T7 j9 i0 A) ~
我個frd同我講佢真係撞到佢暗戀既女仔...
* {% E7 I1 ?5 n' _9 C
, Z/ ^' p1 y6 E) d1 r. V: \你講 “個friend“ 係咪你本人??講老實話...
6 }/ ?/ ?4 c# [/ c+ Q! U8 f8 F
6 u( _* ]* V8 C* A5 @- M
乜都無得諗啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果有日你到DVD舖買三仔, 俾你鍾意既女仔見到, 咁點算???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。