<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果有日你到DVD舖買三仔, 俾你鍾意既女仔見到, 咁點算???
返回列表 回復 發帖

如果有日你到DVD舖買三仔, 俾你鍾意既女仔見到, 咁點算???

我個frd同我講佢真係撞到佢暗戀既女仔呀, Z* w8 e& z& q5 x$ J5 a
仲要俾佢見到手上揸住隻李麗珍呀
5 y! \, f- c" a% K0 y* M仲問我點算! t: Z7 [4 _# U6 L
如果俾著我既話, 我肯定自卑死!!!!!!9 ]& z3 z. y; e' ^. f( p

9 @( ^* |3 O+ x: B[ Last edited by chun_singho on 2006-9-16 at 05:15 PM ]
我不行, 我就不上, 但是我行, 為什麼不給我一個機會?
=.=自找...可以怪得邊個
Originally posted by chun_singho at 2006-9-16 04:51 PM:  v3 }, ^9 q4 C  g2 y: `/ ~7 e
我個同我講佢真係撞到佢暗戀既女仔呀' w! k8 q9 w- K) I! A- V) T
仲要俾佢見到手上揸住隻李麗珍呀1 r7 P; R- {8 i& Q3 T/ b
仲問我點算7 U/ g+ e2 S4 B7 D
如果俾著我既話, 我肯定自卑死!!!!!!
% U! W/ a7 ]# e6 R# `
) u. C; c- G) C+ d7 f你話幫老豆買既 睇下佢信唔信
Originally posted by chun_singho at 2006-9-16 04:51 PM:
+ [; L7 s; P) K) ?+ X+ `6 a我個同我講佢真係撞到佢暗戀既女仔呀
  x4 P0 q7 V* p仲要俾佢見到手上揸住隻李麗珍呀' Z8 a7 k( n. R; K' G
仲問我點算( k* M/ _, M7 u, ~5 n
如果俾著我既話, 我肯定自卑死!!!!!!
* a/ p1 Z/ M5 n7 X你話:我係阿珍妹既fans囉!
雖然個女仔都有同佢打招呼' |. l9 T: c* w7 @' \. r  w' j
但係始終唔知女仔個心點睇佢架嘛
我不行, 我就不上, 但是我行, 為什麼不給我一個機會?
Originally posted by chun_singho at 2006-9-16 05:32 PM:  l$ p0 P0 ?  w0 b
雖然個女仔都有同佢打招呼
' @% U7 f8 {' n但係始終唔知女仔個心點睇佢架嘛
1 F$ X" P  U/ M: Z- x
你叫佢死心吧啦!好難救得番!
我覺得無咩野9 {5 W/ f/ L5 ?# {: b: H: c; X; m
如果佢接受唔到都無法. j3 o! P; }1 I. H/ J& P, {% B
男人睇呢D野真係好正常
好簡單,同佢講話"我覺得佢好似你"
+ }, o. y* D! U4 z. n$ i+ S8 P+ e$ S, v- P. s* i0 E
講真呀,如果唔係天真無"斜"的話,一個女仔點會覺得男仔會唔睇呢d野呀...係睇既咪大方d認囉,又唔係偷伯,非禮等罪...
Originally posted by chun_singho at 2006-9-16 04:51 PM:1 x4 b1 P, K1 Q4 t. o
我個frd同我講佢真係撞到佢暗戀既女仔...
# r8 f7 m$ x; V$ C% }0 A* H

6 J3 d4 f; P9 N$ [/ K9 x你講 “個friend“ 係咪你本人??講老實話...
2 ]6 ]8 z6 l( p, c8 L) C
. N! W: V! P3 o: T3 E% f3 b  o
乜都無得諗啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果有日你到DVD舖買三仔, 俾你鍾意既女仔見到, 咁點算???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。