<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 《完全自殺手冊》是不是真有此書??? (+18,兒童勿進)
返回列表 回復 發帖
"但想到如果這樣白死。咁如果未來有個靚女中意自己未..."
+ i$ U& a3 {. ?
- R( `- N  E7 j( {1 P" ETHIS IS GOOD~
有﹐我save 低晒仲睇晒tim!!!!而且本o野一d 都唔易明
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
我有原書,唔知值幾多?
Originally posted by guswan at 2006-10-16 12:49 AM:
. O4 a; j- {6 ]; r( g我有原書,唔知值幾多?
3 Y  a$ Y- v( ~- b. n' p. A
1 K9 R) R; I7 X1 a$ S. Q$ ?
5 a6 I0 h3 m9 Z! h0 ]5 E20蚊我過黎香港O個時幫你買鬼O左佢又點話???? 呢D 係非法交易黎ga hahahahahaha
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-16 02:52:
$ \; R, v' R1 [7 P7 n/ S2 ^" m; Z+ o4 J/ @% Z% v

% y) b  U# B5 j4 u1 e' f  Q) w  m
5 \( `/ U+ l6 a$ A0 x2 ]20蚊我過黎香港O個時幫你買鬼O左佢又點話???? 呢D 係非法交易黎ga hahahahahaha
4 @+ s8 `: l1 g# v* |" `
" r1 F4 K- u; p8 O0 E# b  o
澳門有冇禁呢本書?
  |$ c; X. S3 l) s% K如果冇就我過嚟賣卑你.% p+ d- m- c9 L; Y8 \9 Y
$2000你包船飛.再加酒店同賭本$1000000.
0 S5 v. y9 E* T" F& o2 p4 N+ [$ _. ?; K" b; |
不過唔好叫香港海關拉我!
Originally posted by oleleo at 2006-10-10 09:03 PM:% U/ V3 y1 i" ]: H" `( i6 t. D" T
冇+埋港人最流行自殺ge方法.................燒炭
+ g; f7 `$ `' t& ?& h' u& A8 y

: |; Z# i  [3 _原來係香港人發明架,幾勁喎,我覺得呢個係最 good 既方法
Originally posted by 甘國武 at 2006-10-10 11:30 PM:2 j$ c* f8 Y" \  b# l

: R2 S3 O" {- }) U: ~港人發明 , 現在日本也十分流行
9 J1 N* I. c( @' I/ S+ A0 ]# e0 w/ x0 p
可能會係第一樣日本抄返香港既野
Originally posted by Rika at 2006-10-17 01:34 AM:
# `$ d% s# a8 Z9 Z! J- a
, Z+ a) b2 g9 s2 y, C& h
$ D- F) o  k, L0 g/ j原來係香港人發明架,幾勁喎,我覺得呢個係最 good 既方法
. p% o+ J; F& k: z. o  \4 s
* \, H! [$ K+ I
. f$ k! T1 }/ U4 t( P" @! G% m
我都覺得呢個方法好正﹐而且我認真研究好耐﹐有一種催眠針係比催眠藥更快更安全﹐唔會有醒ge 可能~~ 燒炭+ 催眠針係最正最冇痛苦ge 方法﹐但係要醫生開紙羅…再唔係醫生賣俾你
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by guswan at 2006-10-16 11:37 PM:
( N( R' S5 ?! o8 g3 j1 j) O$ N# P* L2 Z2 A

; S1 c0 O5 g1 X" m1 o) W澳門有冇禁呢本書?, F0 |5 Q) I$ b% }8 H$ M
如果冇就我過嚟賣卑你.
) k8 m% X  }* X( O8 w8 ?; H6 O$2000你包船飛.再加酒店同賭本$1000000.
7 k9 G0 ?2 c* d! C7 o! H+ u
5 @; o% G- h# q+ `: k不過唔好叫香港海關拉我!
( I! K/ s, R+ e- d( P" k- P* I& ?( o7 ~/ ~& C/ S( ~

8 z7 j+ u0 l$ t/ E2 ]澳門冇話禁唔禁ga ﹐不過應該係跟香港囉~~  V1 H' z% ~) `! {8 x

! [+ o9 g+ e, {; [9 l嘩你唔好去搶…… 10000000000 燒衣紙我就有好多~~
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 《完全自殺手冊》是不是真有此書??? (+18,兒童勿進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。