<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如有黑社會人圍你點算 ???
返回列表 回復 發帖
同佢講"我跟穌哥o既,不如呢佢弟兄都一齊跟穌哥啦"
唔理咁多,即刻轉身扮睇唔倒就call差佬搭哂果廿幾人
我成5,6年前都試過  G; z; p, |0 {( R7 R
果時得中1% a- z) f4 F1 t" V
加埋我3個人,夜晚係人度做完功課番屋企5 F5 u8 L+ I; l/ S
係大埔行去火車站
( h/ I1 P* j; o4 i中途係條天橋度....有個樣都望唔清既人問我地跟邊個/ E# L/ N$ y0 [6 J- }- O! X
我諗佢都係得16,7歲
6 f1 \( f4 g% \: d4 R見我地細個又細粒先埋黎
' a6 S7 r! r/ r" k- G之後我地行左幾步冇理佢
& t% g; J4 I: ?" p1 ^- B0 q$ `2 w佢又再大聲d問左幾次
/ O5 Z$ d$ {; k' h( O7 F不過前面廿火到已經有其他行人: Q, k8 N3 T+ p5 V' T8 Q
我地再行快d佢已經唔敢跟, g8 n5 U# `4 ^0 f
果時真係淆到爆7 d' z7 u+ X2 Q5 |8 y! f$ a) u
明知有人佢唔敢做d咩,加上又就到火車站
% P. C* L* R8 U$ U% y  Y; [% n都淆到雞咁腳
( E  ]. m& F6 v; Y) o最好笑果時驚到走左去搭頭等
你答佢,! D: m5 C4 _; Z- [
"我都幾有興趣,
$ w" }- H$ x# p$ J) ~# A不過要問下老爸先,
, f2 n2 Z4 ~$ v1 P1 g1 T4 {4 V8 ]唔問過佢實打死,1 z  o9 b: r) f5 w3 [' p
橫死掂死不如你地打死好過,
3 Q$ ]9 b# v$ k. |! e不如一齊去佢開工果度說服佢."
8 J) v: X- o% P5 t1 m跟住帶佢地去就近嘅..................
- B0 H3 u7 ^0 F; B" m........................../ B; Z2 x: X! U% Q1 S7 P
樓下有人題過嘅"電話問卷調查送郵輪船飛"做問卷,
! \( o7 T' b+ g1 |4 q: H(http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=128260&fpage=2)6 n& G0 O$ ~( X
等佢地卑啲SALE屎纏住入會,% Q6 R. K3 a! s; u; H$ n
以彼之道,還施彼身.
Originally posted by guswan at 2006-10-23 11:21 PM:2 K% r/ P. [& D: A% t7 `8 _
等佢地卑啲SALE屎纏住入會,1 T7 I: a" T3 H/ Q! {3 N
以彼之道,還施彼身.
6 X% ]1 W0 }3 F9 F

. }8 Z( x& L( Z7 {班SALE屎會話:
/ F( `, u. l; g4 t0 G你地諗下喎,你地咁疊友,只要介紹兩個社團會員,
) ^0 ^" p" S) g4 r" {; P2 B& ]* x- f佢地再每人介紹兩個會員,
7 \% l0 x2 c* z5 l唔洗劈死自己大佬,自己已經成為條事業線既大佬喇...
, i- b' U' x9 ?. R. ^3 z, b6 O班人一定受哂~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-23 05:25 PM:
( d5 |4 b: g$ ]# r# q' g某年 某日  下五
3 J: R' b; @2 g小弟同2位朋友響某...
6 g4 S- V+ Z5 e* k$ ^; B
/ X+ p% N+ U8 ~8 a
入咩會ㄚ,佢地想屈你比入會費咋9 u; V5 s* B8 i. P9 z5 C8 d7 k
  b6 |; \$ C6 I" K# b5 C
去睇下警訊叫你点做,應變方法多的是,但都係先呃佢比錢入會,甩身之後就報警.......至於驚比人''復卓''咩,警訊有辦法架喇,信我地不如聽下警訊D專家点講仲好4 m7 f2 ^, g' e* R. i; I$ ]8 Q
5 `; u, |3 h" V4 Y
[ Last edited by playbr2 on 2006-10-24 at 12:39 AM ]
警訊唔係常常播關於呢d嫁嘛
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 12:27 AM:- {$ l9 z: I" j0 A# {
警訊唔係常常播關於呢d嫁嘛
) t: p: O. O8 I7 S

2 j& j  f! c6 i/ M$ A咁有網址架馬.......有一校一警察架馬
Originally posted by YingTung at 2006-10-23 23:43:( ~/ q& i3 Z4 z7 K! A
& J9 N+ L: o' z4 E

9 D* |9 o6 m5 |; |: R2 J4 c+ A! N班SALE屎會話:' `& P' L2 q9 G' {2 J
你地諗下喎...
6 c7 a$ L% W& l/ ^2 K
緊係敷衍住佢地先la...
' Y. W: X' A  @4 C! o4 d甩左身先算....
+ Y3 Q$ `( S2 ]" P
+ N3 I9 ~- j5 U佢地爛瓦..你係瓷器..' U5 C# l# A! n; x: w" M# b" w( G
摶唔過ar..巴打!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如有黑社會人圍你點算 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。