<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如有黑社會人圍你點算 ???
返回列表 回復 發帖
同佢講"我跟穌哥o既,不如呢佢弟兄都一齊跟穌哥啦"
唔理咁多,即刻轉身扮睇唔倒就call差佬搭哂果廿幾人
我成5,6年前都試過
. H% D1 ~3 a' Z% P! A$ B果時得中1' r9 a- ]2 |* v' ^/ q8 b
加埋我3個人,夜晚係人度做完功課番屋企
& u7 q( i' e8 X; A- j0 G9 ]係大埔行去火車站- _' G( e/ D4 ]5 M, J( V
中途係條天橋度....有個樣都望唔清既人問我地跟邊個
" R' v, m3 f$ t: G& J$ n3 D# K我諗佢都係得16,7歲
+ S& e/ h5 C- ]見我地細個又細粒先埋黎
5 A4 V) T+ B" q% ^之後我地行左幾步冇理佢
( V8 j) [1 m1 Y- r佢又再大聲d問左幾次9 V8 z: ~! Z! Y2 T
不過前面廿火到已經有其他行人" K3 x$ o3 g- m, M
我地再行快d佢已經唔敢跟
5 q- d% y7 K+ v5 b$ Z  w果時真係淆到爆8 i: o6 e3 f) L3 P" J2 A0 w
明知有人佢唔敢做d咩,加上又就到火車站( J, F* L1 ?. t# h( G" _
都淆到雞咁腳) D' G5 ]2 y8 e. F  s; j
最好笑果時驚到走左去搭頭等
你答佢,
7 P7 A( K) C! H0 J5 b"我都幾有興趣,
% g0 R9 i' G  C& y不過要問下老爸先,
: c/ J# O% }, s唔問過佢實打死,. Q4 ?. W9 x% \
橫死掂死不如你地打死好過,6 T; I8 {0 t3 N8 ^
不如一齊去佢開工果度說服佢."' f$ {: t, O* l; z" Y: q" K+ J& N
跟住帶佢地去就近嘅..................# w3 _$ B# s3 y/ y$ p$ m
..........................* f4 F0 i9 i; A5 M% _* p! v7 K
樓下有人題過嘅"電話問卷調查送郵輪船飛"做問卷,
8 x+ o, a6 B$ |: o  ]" r(http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=128260&fpage=2)
; f+ S$ j8 L  [- T等佢地卑啲SALE屎纏住入會,5 W4 @0 Y; _% j* h. R
以彼之道,還施彼身.
Originally posted by guswan at 2006-10-23 11:21 PM:
6 p( q( I7 y0 |: Z8 K9 B* _. S: G等佢地卑啲SALE屎纏住入會,
( Z+ Q6 \( o' @; X0 q4 d! T以彼之道,還施彼身.
& A8 t$ C% i. h% J
8 [1 n4 n" e! Q; |& F; V班SALE屎會話:
. l$ y6 b: T$ q% e7 G' `你地諗下喎,你地咁疊友,只要介紹兩個社團會員,9 G) H1 `1 j& ]1 R6 h7 u2 K
佢地再每人介紹兩個會員,
& }6 j. e# f; ]6 b0 n唔洗劈死自己大佬,自己已經成為條事業線既大佬喇...* D8 L, U1 ]2 f$ C5 H  b: l
班人一定受哂~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-23 05:25 PM:
' [( a& P  |' d5 X7 Q! }4 Q某年 某日  下五# o5 g+ |# T6 I, S
小弟同2位朋友響某...
' D' n) K5 |, B2 K  l7 z
6 A. Q% T$ X/ z! P5 J入咩會ㄚ,佢地想屈你比入會費咋
& R, P2 A0 r* y& w# c7 ]3 |) ?& Y1 ]3 W+ M
去睇下警訊叫你点做,應變方法多的是,但都係先呃佢比錢入會,甩身之後就報警.......至於驚比人''復卓''咩,警訊有辦法架喇,信我地不如聽下警訊D專家点講仲好
. Y* d/ y- j4 Y8 o  a: F, O4 P( _+ V1 l4 F2 \7 Z
[ Last edited by playbr2 on 2006-10-24 at 12:39 AM ]
警訊唔係常常播關於呢d嫁嘛
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 12:27 AM:0 S7 |: T( u5 p% |% b( o. v  N3 g
警訊唔係常常播關於呢d嫁嘛
" h, h; m: i7 b9 m* V0 f
5 L- o, d  N* _3 @5 Q咁有網址架馬.......有一校一警察架馬
Originally posted by YingTung at 2006-10-23 23:43:
0 h: ~5 b0 j* d# w# k( \& K9 |0 q1 ~+ [9 Y% O

' _8 r# g6 E2 b. M班SALE屎會話:' f3 o6 P  K+ h0 w) f
你地諗下喎...
/ n% b7 R5 l0 K$ R( D- M: a
緊係敷衍住佢地先la...* {& \" n6 ^' n. }* B8 |
甩左身先算....& C* f) T6 l' ?! H; ^6 C" R
1 ^( M' D! s+ |6 n; [
佢地爛瓦..你係瓷器..
# D1 L8 X: P1 D% @1 n摶唔過ar..巴打!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如有黑社會人圍你點算 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。