<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果今期mark6一注獨中6千幾萬幸運兒係你......
返回列表 回復 發帖

如果今期mark6一注獨中6千幾萬幸運兒係你......

大家會點用$ ^& h, E5 q$ F

- y2 J- H4 b& X# `! A8 ~( R$ s, y  x我第一件事係劈炮唔撈
6500萬都唔係好多姐
; ^6 z* a2 A) A0 l) ]! q* u你買層樓都已經無左囉/ q* \! `$ G7 s, j! @
所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!! r4 W2 |5 U" m! y/ \4 _
盞害左自己
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:
* ]) \) d0 b* [8 i6500萬都唔係好多姐9 I% G$ `* C* u8 u% c- c
你買層樓都已經無左囉
# V( ?4 E! I: G所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!6 r$ k/ C5 G# q+ E4 ~8 R
盞害左自己
. @% I1 c$ L% r+ F0 I
. |: R8 O& @. f- X, c) m
6500萬你買層咩樓咁架世 2 r, {4 M* g9 }& b: }
2 R6 R, Z6 Q5 l( t
6千5百萬喎 放銀收息你都笑喇 再唔係買哂5號仔
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:- ?- |4 @- e+ `7 H( K- S, b
6500萬都唔係好多姐8 p( O: m6 x4 t7 L+ E+ r$ _0 s
你買層樓都已經無左囉
. I# l4 D- G7 y) E5 q5 r所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!
* @" G# m5 ?: \% ?$ x* k盞害左自己
- f, c# X  }5 p) K% ?+ {
一家二十口?
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:1 u, Z( D; O, M" _0 Q! y
6500萬都唔係好多姐
- _# `" R2 s/ T9 t& ]你買層樓都已經無左囉
, B) X0 r( N9 h6 @! J) F2 U所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!
% T" F6 E0 P/ p" R/ [# ?盞害左自己
3 ^& |* X( E9 c$ l
5 X/ A) n9 c  [
哈哈...豪宅...複式單位...6千幾萬都應該ok....
6 {6 a! r9 i2 z* C$ J一係用曬來買d 幾百萬既樓...
% {2 T) W' n, \. P5 \  f% i都有十幾層樓你收租都夠啦...
% Q* B# T3 E3 z9 k# T" V7 B, F
  N1 a  l2 B6 k, b香港地有6千幾萬...都重打工...把名...風流工啦..., O' E" a: F* ?$ ~
香港有錢搵錢非常易...重要去打工可以叫羅來辛苦...
呵呵  人係貪心嘛~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:
; J8 z: a4 _! p1 R9 [3 K7 P& J6500萬都唔係好多姐
9 n  ?; l, ^% o) [) c8 i你買層樓都已經無左囉
& Y' v) L+ ?+ z. y+ u5 W所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!
' \3 ~/ ~, W1 i+ [2 \9 |) _" v盞害左自己
& X4 o2 X& D# i2 U2 q
1 h* w: x) ?: x  Q如果你買層6500萬既樓,0 i: M: F9 z5 _( H9 E
咁真係要努力打工囉..
- k% K. P. h4 ^2 ]5 l努力打工黎交管理費。) J5 `: z% M5 K1 q
我諗好似比華利山既豪宅,一個月成萬蚊管理費唔算貴。
# ~- I& t+ k! [$ R; h0 T9 R
Originally posted by YingTung at 2006-10-24 23:17:8 e0 K/ |, P* n7 A8 Q, N
7 A$ ?+ b  b. Y( _

: F' d0 M; |- B  i: s* w如果你買層6500萬既樓,+ O/ z8 S, b/ L- }; F5 h- O
咁真係要努力打工囉..3 b/ ]: ?: }. L
努力打工黎交管理費。* y' G! k) ]# `
我諗好似比華利山既豪宅,一個月成萬蚊管理費唔算貴。( g  W5 h1 j" o7 a/ {* o
5 b1 \* ^8 j. ]

/ o, [9 ^/ a( T2 l9 o9 }
0 y9 N5 e% b& A4 \
6 F: Y$ k) a' `* R/ b) P唔值呀~ 成十幾年樓齡,殘喇~
- D2 ^; Z4 P5 }0 |維修要另外再比,一個月成萬幾蚊管理費邊度值?
Originally posted by 王晶 at 2006-10-24 09:08 PM:0 M; Q* w/ _. l
大家會點用
: a" {6 v9 o) b  P% A
  _; T2 r9 p3 `2 F! B+ p我第一件事係劈炮唔撈
8 N$ L7 \  P# w( x/ w% Z

3 G4 Q0 q# e4 G, R% @7 f2 \假如中過千萬 ...
+ J; f- a; g* Y4 N, y; t
) Z. n4 w5 u- _# i. E我都會劈炮(唔做而家呢份工) 3 d/ Q, }- F# d- |5 z: E

5 F& X) _/ `& i" R5 M9 u過份自己有興趣的工
好好改善生活
  K) ]# j- m, T% x9 Q6 \' n用大量做定期% v: j  N7 P' H% n
捐好多出去...
" g# Y( I5 [: N( V1 `3 a9 C) J2 C2 Y$ h5 m5 v1 t
: j% M6 @. p  `3 ?
最緊要係...要時時提醒自己8 p6 }  c/ n+ L! L: A
唔好因為錢多而使自己失去更多...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果今期mark6一注獨中6千幾萬幸運兒係你......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。