<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家買邊隻(幾隻)中資銀行股 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-11-27 01:01 AM:
+ o0 I0 b& m3 G% Q" z+ H  v$ L0 [
' S, K! z" O& a5 e) E6 K/ H4 f" t6 x4 a6 j* N& X7 |
而家中行終於似番d樣,不過太遲喇,下個月25號之後大家要小心,同埋大家一定要睇實隻匯豐,萬一匯豐重上152樓上的話,大家閃得就閃啦!!!
閃得就閃agree
Originally posted by Kian76 at 2006-11-27 01:01 AM:
; ~8 I9 z7 P7 c5 B$ x7 ~4 b/ }! u3 s( Y2 P8 u! @6 e
& a; }/ _, E5 j' f: L- c1 U! H1 F
而家中行終於似番d樣,不過太遲喇,下個月25號之後大家要小心,同埋大家一定要睇實隻匯豐,萬一匯豐重上152樓上的話,大家閃得就閃啦!!!
2 \- b; ^! q3 P7 q* V
7 v0 J! `+ b7 z8 s% ?5 G
Originally posted by magic at 2006-11-27 09:05 AM:: X' u, }, A$ \! K8 n
閃得就閃agree
1 J) m# a" p' C# }* M5 q

: n$ c! h; N$ X: O# D7 Z5 W: I今朝早放晒
打9肥堡 大聯盟
好走啦,黑色聖誕(並非所謂港男抗議)要來了.
Originally posted by guswan at 2006-11-28 11:14 PM:5 I7 h' G$ V# s1 N; T  U( F
好走啦,黑色聖誕(並非所謂港男抗議)要來了.
" Y. b9 L+ q+ Z7 A5 K: ?/ N( S2 j( A

% a0 F, X8 p, J! g: A走晒囉 ~~~
! k1 L" N3 j* X. E
! z, {4 v' @* w* ]. I# G我估真係直正的跌市要開始啦
打9肥堡 大聯盟
/ h$ @0 s  Q( V) t$ J( Q) x
走唔切
- z: Z* |; v0 M
2 Q3 @6 K# j4 g* p* m唉~唔係你錢唔入你袋
Originally posted by 12d3 at 2006-11-29 12:14 PM:; ]: M* Z8 Q  g& s; d

$ d$ J/ \" n- O" h- W走唔切" I, l! Q+ k: \$ [/ M4 q

, m0 ^  n! A% M, ?唉~唔係你錢唔入你袋
, D  T" g+ D; O* g1 l

4 O7 v: T$ N. c: a2 S/ F" c* o今日升返(小心假像)喎 ...
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by BeachBoy at 2006-11-29 06:44 PM:
8 W0 f( X; L3 X6 \" D# h
' [! k+ }& c& [. v% \
! d  i7 E5 W2 w0 ?% @/ L今日升返(小心假像)喎 ...
' d, Z% ^& N* _! a

8 B* r0 K/ D+ @) h" B8 V唔怕,我中人壽、港交所仲末走,招商就一早走左喇,當時個市跌左200點倒。哈!
" z; ^% H$ E- f$ A4 p# k  ~+ Y9 _" p/ m6 D  L7 o
中人壽同港交所唔放長線對唔住自己,我不知幾想佢跌落去低d位,俾我有空間再入多十幾手入去,之前唔夠錢買,而家有錢喇,咁高又入唔倒,快d跌啦!!加油!!!我要入呀!!!哈哈!!
: R' X2 f+ ^( m0 B0 p( h8 P: k% p! ~3 G
港交所就更加唔使擔心,年頭應該最少有個小洋春,但上唔上得番之前既高位就唔知,到時係第二個機會俾你考慮離場。(如果短線心態的話)
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-11-29 11:23 PM:
1 m8 c; J- y' L* F  t) B; Y0 w7 @
4 ~5 N1 `0 V3 O* d) i- X4 K, L4 w唔怕,我中人壽、港交所仲末走,招商就一早走左喇,當時個市跌左200點倒。哈!
0 P4 V; y  h1 Y) P' j# r
! a9 s; u1 \" G% k中人壽同港交所唔放長線對唔住自己,我不知幾想佢跌落去低d位,俾我有空間再入多十幾手入去,之前唔夠錢買,而家有錢喇,咁高又入唔倒,快d跌啦!!加油!!!我要入呀!!!哈哈!!' D3 K' K1 M4 J
0 z; J7 a$ b9 {0 [3 a
港交所就更加唔使擔心,年頭應該最少有個小洋春,但上唔上得番之前既高位就唔知,到時係第二個機會俾你考慮離場。(如果短線心態的話)
/ v4 `4 p' v/ O1 c  b% b4 i& n0 p' q1 t8 J1 c( g
雖然放晒 , 計數我仲蝕緊錢 ... 3 e6 \8 n) {: f% o/ z* A
# p3 ^( ~$ @  @. a* V% x1 O3 i
我都想佢跌 ... 跌 跌 跌
* t$ p7 f! k2 \! ^" ^
2 P; J% u6 p" m, b6 A, }* o低位先再入呀
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by BeachBoy at 2006-12-4 01:03 AM:8 a% i) K' b/ L; |8 H

) z  V% h6 W4 b- M7 C1 K4 w) [  m% C& ?/ w: d
雖然放晒 , 計數我仲蝕緊錢 ... 2 y# n2 M8 X0 B
- e: @9 c1 \! U
我都想佢跌 ... 跌 跌 跌
! L0 K1 {, \- q- ^1 Q3 v( r& N
+ ]6 O, E' x5 @0 S/ L# Q0 S2 [低位先再入呀
1 v, O* i7 C6 y- w

$ w' @; F& J; s5 V我驚我在網上面講左既價位,會俾人睇晒,不過算啦,哈哈!!照講啦,哈哈!!
8 i. Y& B% n0 H, y( O4 k
% v5 V9 C2 @  r: @: l我自己睇18400第一個位,如果穿左就睇17600。大家可以參考下呢d位置入貨,其實個股市照計最少都會持續升到下年年頭左右,但短期內應該會再回多少少,到時堆招金、中訊通上市後,回升指日可待。
我愛長澤
中行和中石化己加入恆指,但唔見有太大突破。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家買邊隻(幾隻)中資銀行股 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。