<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 啤牌,麻雀樣樣不通,俾人笑係應該?
返回列表 回復 發帖
gum mo liu ga le d friend...- -4 B! U; e1 G, V! c' a: z8 L& f
dont know how to play is not ur fault$ Z* y: Q1 g. r( H: V9 \
and u dont need to learn it anyway, if u dont want
大家都講得好arm
" b4 g' ]. M( \# j2 u唔識無錯ka,想玩米學law( x# b1 d& }+ K; }2 W' j* g5 d

, r6 r; x4 i' H: B, W, d唔識鋤d打麻雀唔好笑
. q: p, Q- ^, ]4 @8 M我試過成班f去沙田踏單車) v' t: |2 M8 u4 E+ d: g
有個女仔去到先話唔識踏, I9 ~) d2 G5 ~  {
最後要陪佢踏三個輪
唔識咪唔識囉有乜問題先?
. o  |6 F8 P7 r' W) F$ k/ h唔好當自己係異類先得架....
* y6 ]) _. Q) g9 W5 ^真係有興趣咪學下點玩囉, 不過玩下好喇, 記住唔好賭呀!
Originally posted by 金x3=鑫 at 2006-11-8 05:48 PM:
2 z2 ^3 v8 t8 Z; R$ T細佬今年讀緊中4,
) _7 q% }$ J' n' ?' ]同d fd去玩果時,好似bbq,唱k,去人地屋企,7 u/ N( _) Q! E8 \4 B( K8 d* o
打麻雀,玩啤牌,係例行公事黎啦,+ _/ z6 ?0 u/ V) u* p2 Q5 Q5 u% Z
係我又兩樣都唔識,次次都俾人笑,
" B5 [  F- V" v4 y2 Y5 @2 h; f你地又會點睇我呢?
6 k  u, H5 X1 |4 ?" @! C) k8 h4 c" d2 i

h3 i% }# e, z' Q0 W; G( `積分 0
5 ~* U  {: G: Q) O8 y5 e& c: y/ E/ e發帖 0
8 h6 Q& r( ^- a& M注冊 2006-11-5
! o9 n/ ~7 o( F- p
( B5 k* T& d# e' ~: c: s5 i- u1 o* n& ?* [/ @4 k* Y
哈哈.....唔好怕我係分身呀,
' ^& @: F- R  W3 p' j) I0 V. _我一個星期前先由朋友介紹呢個網俾我^^
唔識唔緊要,可以去學嫁嘛~
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 18:24:
  n* h( L4 C' Q& H唔識唔緊要,可以去學嫁嘛~
2 q- ~! H" E! }( @+ b& V
% V3 ]) K( c5 E2 q6 ~* N
5 H2 N. ~8 \0 L$ M' C' Y) U
/ b3 i/ c7 {5 g" F, S; m6 `- R' _
至弊我點學都唔曉呢~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-9 18:48:1 {1 J; @( _7 A  r* O

: s7 J* A4 ]6 a6 P+ Q至弊我點學都唔曉呢~~~~
9 Y& A6 o: a& k, l. }係識左一范都有玩啦,仲要學咁多野
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 18:52:2 j/ P3 @, r0 e; u4 Z8 z9 A9 s) l

" g+ D9 x2 L+ F! U( u# W; S; `7 d係識左一范都有玩啦,仲要學咁多野
& e/ n, ^* }9 f7 D* k5 B

/ G/ c/ s$ z, {( I1 h7 E& e
$ b  j% U% w: ^& [9 j- [& F2 t: p6 P9 S/ I: r
我一辦都唔識呀哥哥~~~
Originally posted by 金x3=鑫 at 2006-11-8 17:48:9 W- i" L9 k; j/ u- J' M& |( [- v+ T
細佬今年讀緊中4,
$ \0 I- Z: Z1 c( @$ ?" L' g6 X同d fd去玩果時,好似bbq,唱k,去人地屋企,
+ w% e  M; o! {* ^/ e打麻雀,玩啤牌,係例行公事黎啦,; n! @) K7 t0 Q) |' _+ z3 t
係我又兩樣都唔識,次次都俾人笑,
* _- k3 b$ x7 R* T# y% d* x+ m你地又會點睇我呢?
& x0 W* e9 b- M) k) g
咁你又係嘅, 小學三年級都識打麻雀啦, 有時出嚟交際SOSO, 乜都要識d;5 @$ b. s% F! o: n
不過唔緊要, 學冇前後, 達者為先, 而家學都未遲, 或者你係明日嘅賭神都未定......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 啤牌,麻雀樣樣不通,俾人笑係應該?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。