<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 啤牌,麻雀樣樣不通,俾人笑係應該?
返回列表 回復 發帖
gum mo liu ga le d friend...- -0 D2 V! c9 Y; N1 i$ L  e% X1 |; Q
dont know how to play is not ur fault
* g! ], v2 @" G& j0 W& g& F; uand u dont need to learn it anyway, if u dont want
大家都講得好arm# l- F( [7 ~# r2 p( T6 _
唔識無錯ka,想玩米學law
/ k; R% M& u' f" q! q2 P. H; r; N7 Z* @. Z
唔識鋤d打麻雀唔好笑( M5 h) N! n! m$ \; u. s1 O
我試過成班f去沙田踏單車: z5 r9 F9 \( u0 g
有個女仔去到先話唔識踏
+ b, W: W* R4 }/ w# N6 c最後要陪佢踏三個輪
唔識咪唔識囉有乜問題先?$ b" L! U8 X; ^5 q, I* X
唔好當自己係異類先得架....
& J: Z  d" o0 |真係有興趣咪學下點玩囉, 不過玩下好喇, 記住唔好賭呀!
Originally posted by 金x3=鑫 at 2006-11-8 05:48 PM:
2 L0 T0 _3 w! i  M細佬今年讀緊中4,  N, q: R" }; f; A
同d fd去玩果時,好似bbq,唱k,去人地屋企,( Q: j* U2 x& Y" k
打麻雀,玩啤牌,係例行公事黎啦,
0 \- z7 x' ?1 s+ ^0 {* ]0 k係我又兩樣都唔識,次次都俾人笑,# w5 v! U6 C% u
你地又會點睇我呢?
: z3 o. x6 `- B8 r2 \( m9 X7 ?& I( B$ X/ w
# i2 V5 i( I+ S" W/ B
積分 0$ G6 w, d1 B0 ^  w( I
發帖 0
0 G( }- H  W* G1 {# r注冊 2006-11-5
. _" ]& C# g- j+ `% h
% X5 |5 U2 W  x! Q. c, g. p' a7 t$ r5 N# H1 c" ?2 v
哈哈.....唔好怕我係分身呀,
* `* y8 L- e* o$ L; @7 N( G4 Y我一個星期前先由朋友介紹呢個網俾我^^
唔識唔緊要,可以去學嫁嘛~
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 18:24:
8 T, V1 Z4 [3 R3 j唔識唔緊要,可以去學嫁嘛~
% h' q" u+ B. l
0 D% Y# B+ _0 L5 ?4 D2 N; G

: b5 r1 `; r1 c3 c2 P6 l
, \  n3 ]$ \. }至弊我點學都唔曉呢~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-9 18:48:& D8 x8 n, D8 b5 ?( B% {3 k0 E

; @3 q% z5 b: X% @6 s至弊我點學都唔曉呢~~~~
6 e$ G2 K% @! L+ q  U& H係識左一范都有玩啦,仲要學咁多野
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 18:52:" d. }2 s  s; `( z. V

! z4 h# s9 H# x係識左一范都有玩啦,仲要學咁多野
& Q( P  Y8 o* _
, {* p. l( c- ?$ ~; [% E9 ^$ Z0 A
  M5 C3 S" }) }7 {- J1 e9 L5 X( ^7 Z( x6 ]" m$ G
我一辦都唔識呀哥哥~~~
Originally posted by 金x3=鑫 at 2006-11-8 17:48:
& V0 P9 f# H1 u. C細佬今年讀緊中4,! u' m: b; q' U+ i. z  b$ p7 a* z
同d fd去玩果時,好似bbq,唱k,去人地屋企,! z6 x: r3 b% f+ c# Q5 x$ q  E4 z6 y3 w
打麻雀,玩啤牌,係例行公事黎啦,8 a5 v! Y* O  ~  A% i
係我又兩樣都唔識,次次都俾人笑,( U  U/ B8 R2 _0 l
你地又會點睇我呢?
6 P" {7 a, c: H) Z& B2 ~9 E
咁你又係嘅, 小學三年級都識打麻雀啦, 有時出嚟交際SOSO, 乜都要識d;- }8 }9 x2 W3 b6 w: b
不過唔緊要, 學冇前後, 達者為先, 而家學都未遲, 或者你係明日嘅賭神都未定......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 啤牌,麻雀樣樣不通,俾人笑係應該?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。