<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。
返回列表 回復 發帖
朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-22 22:44:8 |4 g8 a( D, F3 ~

9 V- k2 V$ A3 t8 `4 k, L
1 b' L8 k) w. H% V: @其实江總全名系边个?# h9 o" `" c9 C+ a$ W& j
他有几威咧?你地好似好尊敬他既?
) R- I' `  u" [2 G
提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容, 但係切記保護好你嘅蘿菗, d死鬼佬除左所謂親切笑容之外, 仲鍾意通你櫃......
Originally posted by guswan at 2006-11-22 11:35 PM:7 N6 h7 F) a1 L+ W. w. ?9 Q
朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
+ K$ i2 [! \% G# T! j! f% C- l
7 d: ?4 c3 B1 ^
点解你会认为我系馬六甲黎既咧?
8 p, B- ?4 p! l6 @! p9 _. l# |我系霹雳州人黎既,怡保都系属于霹雳州既。。。
Originally posted by bigfish at 2006-11-22 11:22 PM:4 D* I+ X' `$ f/ l5 p' f7 ~1 w
千祈唔好去金紫荊呀, 你幾多歲? 唔過六十都唔好去金紫荊
0 _) g& W0 o5 G" v- Q& k要去梗係去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容啦
& A& X" C; m, `$ o
8 g& g: G( C) J% S) z  s2 T
点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?
9 G7 U3 Y9 X8 C( T( n" h0 p$ r好闷架?8 o& V6 Z' E3 Y1 r  K; n
乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:13 AM:
- \* j7 Y8 |/ i3 v係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方...
) t2 a+ q  _/ a+ m1 E8 _
9 l* `5 Z+ O9 C! _
多谢打狗棒既提醒,在下定必紧记!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:07 AM:1 C6 D9 C- W7 U9 F! N- D

9 j9 g& {- ]/ @# @6 Q# y7 X提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
) y6 g! w6 l8 R, M7 i% o3 _3 N8 S/ Y9 s/ d) c1 p
讲真喇。。。我真系唔识他哦,但系都唔系甘出奇喈!
0 y: U- r1 {. K  ]1 B如果我系香港人都唔识他,甘先出奇喇嘛!!1 g( ]$ L5 M* x# E4 |) j0 I7 ?  ^( B
比如我话,你知唔知 Tunku Abdul Rahman 系乜水,你唔知都唔出奇架!!
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-23 01:37:+ w/ K/ T  ~2 b& U3 R
) Z  N0 V5 F1 s- Q
- D' J1 Z% U6 W
点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?
# [9 c% {4 g' C$ o3 g好闷架?
/ n# }8 w% `( c! d乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
  p3 Q; H7 k! L
佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 10:04 AM:4 b3 z0 M+ g' y* g4 u8 x. z
: T: k4 d  r$ J% t3 }
佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
: C+ q3 N) z& d0 ]! e
, o; s7 |, `. S3 |6 R你点知架!?# E6 Y# U/ X7 b3 ]4 I4 e
下次通你櫃!!!
如果你夠錢ge% I9 @( k  O+ s  U( x
我建議你去埋ocean park# {! k7 r6 C+ W, t! {
因為我覺得ocean park始終係hk ge地標% L( K8 L  o+ J1 y) N
同埋真係好玩過迪士尼lor..(計好玩..唔計睇卡通人物~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。