<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。
返回列表 回復 發帖
朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-22 22:44:
( A- M/ {/ d) C& h2 V) s. o& I
+ s8 e' p& k, ?$ R( W" {( ^+ X/ s) {9 R) N
其实江總全名系边个?' |5 E( K( j( Z" h: e/ r5 T8 F9 y
他有几威咧?你地好似好尊敬他既?
4 `; K. ]' g% g
提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容, 但係切記保護好你嘅蘿菗, d死鬼佬除左所謂親切笑容之外, 仲鍾意通你櫃......
Originally posted by guswan at 2006-11-22 11:35 PM:% `6 P! a- w2 L3 W! N# G" d& E
朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
3 l# W: Q% J+ v7 e* Z  ]% r' l6 P, ~8 d# ]6 l% [9 V. n! a# \+ v
点解你会认为我系馬六甲黎既咧?
7 M  }+ o8 a, N) _; _; s# J我系霹雳州人黎既,怡保都系属于霹雳州既。。。
Originally posted by bigfish at 2006-11-22 11:22 PM:: O+ g$ K$ g  G% G
千祈唔好去金紫荊呀, 你幾多歲? 唔過六十都唔好去金紫荊
# w1 E- m" F9 T7 l) h要去梗係去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容啦
( K, q8 O$ [" E! l: C

5 h  o/ Q* b9 Q9 V! U3 y点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?7 u: U3 V% w! S4 ~, x/ y
好闷架?  a( g" d6 b4 }/ a* p/ ?0 r. B
乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:13 AM:) l/ ]( Y4 I2 d( Z
係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方...
. \# r- q9 w+ F. m! T  s, h$ ^: K
) k2 o. k) O( G( s2 L
多谢打狗棒既提醒,在下定必紧记!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:07 AM:: T, [  j% W; R7 ]; B6 X

" X, G0 @, ?- q! \" n5 b' |5 o提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
* X9 N7 o/ O2 U& W+ W4 v  a) F: V  z, l% f! w+ |* [( U
讲真喇。。。我真系唔识他哦,但系都唔系甘出奇喈!
$ ?, i! R1 p! @* y  {如果我系香港人都唔识他,甘先出奇喇嘛!!4 F5 Y5 U1 F" G8 B' z
比如我话,你知唔知 Tunku Abdul Rahman 系乜水,你唔知都唔出奇架!!
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-23 01:37:
) \3 e& m/ K0 L$ T/ ~. L0 {) t" E5 @3 S% E

3 e. S; [: a$ y9 X5 W" P* V点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?
: T5 A' ~* C  s& H/ Y: F好闷架?  ^* X! d% }$ {" j1 K# Q4 c
乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
: ]2 L" G) c1 Q; @7 f  W佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 10:04 AM:3 Y: g  G1 F4 b* y
! g) N/ K/ w; ^+ v
佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
' z9 O  ^0 w# m0 S/ J. d, i  t' y$ Q+ Z! v- w8 `
你点知架!?
0 ^( x9 g/ G+ s$ f; N& f" s2 k1 a下次通你櫃!!!
如果你夠錢ge3 O" U6 t# A: P3 O7 q& p
我建議你去埋ocean park" y/ |; M' U4 S! }
因為我覺得ocean park始終係hk ge地標/ [' y/ d/ `* ~( T5 u0 _2 [
同埋真係好玩過迪士尼lor..(計好玩..唔計睇卡通人物~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。