<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今年終於凍啦
返回列表 回復 發帖
Originally posted by s_mon at 2006-12-13 12:05 AM:# G. e$ m, P5 m9 s
我都好鐘意冬天呀,真係好驚第時會冇左冬天呀,因為而家既冬天越黎越唔冬啦
* K: y2 a4 o+ z0 j, x8 R4 n$ Y我而家仲著緊短褲短袖衫...
Originally posted by pigcat at 2006-12-13 01:17:
8 ^: X. A5 _: E- y1 c' q4 e
8 j) {5 x6 N8 K我而家仲著緊短褲短袖衫...
0 |8 @7 N( }3 Q" t; b
我仲係背心+短褲.....
Originally posted by lawmk168 at 2006-12-13 18:48:5 W$ E4 u2 X# a
6 N. @7 ]+ A& v6 y
我仲係背心+短褲.....
/ A( `# I/ y0 K  ^8 o0 T1 R/ D
我無著
夜晚愈凍愈好訓
" \' _3 j3 y& E, h
Originally posted by SCM at 2006-12-13 20:09:5 X; ?6 h4 r' j! E0 a/ F, X
夜晚愈凍愈好訓
# ^8 S, U& k, r1 L9 s7 T9 h1 g
* J( H$ V+ L* O7 o; N% @% s6 U% M- X& N, F$ [. O7 r3 N7 l8 T
第二朝唔願起身....
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-13 09:02 PM:
: E) H$ m( h6 \! b0 R7 |' X
8 B" l, s  Y3 b- ]6 _+ o: x
* p' a$ I# q- {$ [+ G第二朝唔願起身....
0 `; a) A$ V4 \5 H* Ox2 所以呢排成日差d返學遲到
係囉
7 N/ t; T/ m9 F9 t  q7 C6 N1 B之後,,朝朝都凍到唔想起身啦!!..唉
其實我唔係好鍾意咁凍 ....
$ x9 v3 S0 |; ~+ k/ g7 R2 A9 z/ h+ z4 M9 Q( ^
著得衫多就覺得好"漏bou" ,
% p; [4 Z4 b- f4 D8 R9 W. |著得衫少就好易凍病 ;
7 N/ k3 u3 U- c" Z3 W1 ]- S5 C8 n
出街果陣就想返屋企歎下暖爐 ,  d% }9 [4 S6 k& }+ w# f
0係屋企果陣就覺得悶想出街 ;
" S8 o. H5 ^6 g; Z
; e2 M- a, P$ }1 N  h+ t同埋個人成日都唔想郁 ,$ \/ O8 X& N/ @' \/ G) u6 O
冇乜活力咁 .....
版主有心喇。。。7 w+ Z& e/ D+ z9 h$ x$ r9 @6 e
剛剛翻黎。。。外面唔系幾凍。。
$ H  Q, U9 W) t3 R: z可能真系 星期日 先至黎料。。
  q2 ^. Y) U' u. x& H8 ~: Y" D. H2 w/ {
我死鬼老豆 以前成日 講。。
% k6 B+ H5 v4 S# [# B4 _, J“愛惜身體猶豫孝敬父母”# |3 y, r' V; e6 \

" \6 ]" l/ G( }/ ]/ N' O; \3 ~各位保重喇。。
Originally posted by gn02116381 at 2006-12-13 11:01 PM:. ?# a/ H  z( d. a. J/ n
係囉9 c9 }6 I5 h, T$ a' Y; \
之後,,朝朝都凍到唔想起身啦!!..唉
5 d. S$ T# u% A/ L. E/ u2 t  y: t2 x; \& l8 k
哈哈!凍到我番學上堂勁眼訓>.<hehe
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今年終於凍啦

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。