<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今年終於凍啦
返回列表 回復 發帖
Originally posted by s_mon at 2006-12-13 12:05 AM:  s( I3 L" `6 R
我都好鐘意冬天呀,真係好驚第時會冇左冬天呀,因為而家既冬天越黎越唔冬啦
+ x" w! D$ U3 o: Z' V: }
我而家仲著緊短褲短袖衫...
Originally posted by pigcat at 2006-12-13 01:17:
$ ^: D: B: E# ^
- B2 b6 Q+ b: r0 U6 h# q我而家仲著緊短褲短袖衫...
( x8 p' D) p- d' D8 F* u2 a
我仲係背心+短褲.....
Originally posted by lawmk168 at 2006-12-13 18:48:% H7 _( k; Z# S
3 ~' H1 d* C  O8 s& p/ F6 I
我仲係背心+短褲.....
! V9 T0 ]1 H/ }6 n+ y' x我無著
夜晚愈凍愈好訓 . N" ^7 |- O# M9 g
Originally posted by SCM at 2006-12-13 20:09:- D( h. y' N: ^3 B) G7 j7 }8 ^
夜晚愈凍愈好訓
$ W6 ^# t. G# `$ h1 m" S, ]0 u, \
9 w9 q: m8 Y0 ~6 U8 P2 Z7 }6 W- m( e8 [! K2 ~
第二朝唔願起身....
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-13 09:02 PM:
+ F. d" J7 t% U9 T7 }+ z8 q
9 T. x2 q( ?  R8 g1 F- B% v5 P" m6 a: y
第二朝唔願起身....
9 e+ A8 o2 t7 ?; I& V
x2 所以呢排成日差d返學遲到
係囉0 x) H5 {# L+ ]- U& h" ^
之後,,朝朝都凍到唔想起身啦!!..唉
其實我唔係好鍾意咁凍 ....( c% Z9 N) `5 }: t& ?2 }. q! s( H
( A5 q. c/ J$ M! _0 X9 H
著得衫多就覺得好"漏bou" ,
' U$ t/ e- @# p" D著得衫少就好易凍病 ;" F( x, n+ n5 o0 ~7 r0 h) Y: U

7 V2 Y( @4 x& l8 G$ e5 n. _出街果陣就想返屋企歎下暖爐 ,$ z) ~+ [- i) `! O2 f1 C* w
0係屋企果陣就覺得悶想出街 ;- d/ U- Y. G: E8 s+ R) C. u" W! S9 [
- _) M  _, S3 ~  X2 Q2 R
同埋個人成日都唔想郁 ,
. R' s1 c- N) F7 N1 V% l! B/ U$ D冇乜活力咁 .....
版主有心喇。。。8 h& w. i- b/ @0 X; p/ j
剛剛翻黎。。。外面唔系幾凍。。7 @5 f1 r: j+ h* y$ @: t. u2 A
可能真系 星期日 先至黎料。。' E0 Y" }3 g1 Z4 E7 {
) D. V% ^  W' r: ]: g
我死鬼老豆 以前成日 講。。
) p7 }( S  V9 k2 E“愛惜身體猶豫孝敬父母”( v; r+ G  ]5 V8 d9 X  q
8 c) ~( [. L+ ]+ y) Y+ c( T
各位保重喇。。
Originally posted by gn02116381 at 2006-12-13 11:01 PM:
& m! a2 i$ [( i0 I! X; y係囉
. T, g1 |/ |, `4 @6 ~之後,,朝朝都凍到唔想起身啦!!..唉
/ X1 t; \9 `# Y% S8 Q! c! R' z( H" k- G* r0 A
哈哈!凍到我番學上堂勁眼訓>.<hehe
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今年終於凍啦

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。